A kövér nők imádata - Félreérthetetlen férfivallomás!...
Címlap / Te+Én+Szex / A kövér nők imádata - Félreérthetetlen férfivallomás!

A kövér nők imádata - Félreérthetetlen férfivallomás!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Duci Juci... valami isteni!!!- emlékszel a régi Hungária slágerre? Ha Te is ducibb vagy az átlagosnál, esetleg emiatt tele vagy rossz emlékekkel és élményekkel, néha úgy érzed, hogy legszívesebben menekülnél ebből a rút Victoria Beckhameket sztároló világból, akkor ez a cikk NEKED szól! Igazi férfi vallomás - mert vannak férfiak, akik nem a ropi lányokra gerjednek!  

Csúfolódó  taknyosok
Rossz emlékeid vannak az óvodából, általános suliból, gimnáziumból? Egész gyerekkorod csúfolásból állt? Folyton éreztették Veled, hogy más vagy, mint a többiek? Nehezebben mentek a gyűrűhintás gyakorlatok, meg a kötélmászás alatt leizzadtál, de főleg attól, hogy vajon mit szólnak az egyszálbelű osztálytársaid, akik utáltak? Minden csajnak volt már palija, csak Neked nem? Volt idő, hogy azt érezted, ó, miért születtél ilyennek??

Eljött a Te időd!
Figyelj, ez csak a múlt, ami már lezárult. Egykor a sok hülye taknyos Rajtad élte ki a saját kisebbségi érzésének ellensúlyozását, de már akkor is mindig volt barátnőd, aki együtt érzett Veled és lepofozta a sok hülyét, amikor szívóztak Veled és azóta már biztosan Te is tudod, hogy van jópár pasi, aki éppen Rád bukik, hiába az extra feszes mellű, semmi hasú nők divatja.



Kivételes, különleges, felesleges??

Vagy nem tudod? Hát akkor most elmondom Neked, hogy miért is ELŐNYÖS a Rajtad húzódó  zsír”felesleg”! Biztos hallottad már a régi mondást férfiak szájából: „azt szeretem, ha van rajta fogni valamit”. Igen! A csont-sovány gárékon tényleg nincs semmi fognivaló, legfeljebb a tényleges csontjuk, de az meg tök kemény.  

A férfiak ujjbegye pedig puhát akar tapintani (tapizni)! Ezért „szokás” a fenekeket tapizni, meg a mellet főleg, de nem sietünk ennyire! Lassan haladunk fölfelé a testeden. Hoppá, tényleg! A vastag combjaidat nem is mondtam! Az valami frenetikus látvány! Hülyeség ilyenkor Magadat elefánthoz hasonlítgatni a porcelánboltban. Az igazi férfi számára nem a gazellalábak a menők, hanem itt is a puhaság. Bele akarunk mélyedni a két lábad közé!

HarmoNet tipp: 4 különös titok a súlyproblémádról >>

Ne fogyizz, fagyizz!

Önkritikusan szoktad emlegetni az „úszógumidat”. Ugye? Lelkifurdalással vesződsz, szünet nélkül kínzod Magad, esküdözöl fűnek-fának, hogy márpedig holnaptól fogyizol, meg hogy leadod a fölösleget. Mekkora botorság! Erre a fölöslegre igenis szükséged van!  

Ez a vonzerőd  – tudd meg! Ezért mondom: ne a tükörnek higgy, és ne is a női magazinoknak, ahol mű-nőket gyártanak photoshoppal, hogy még egy árva anyajegy se látszódjon, ami hihetővé tenné, hogy a valóságban is létezik ilyen emberi lény. Higgy nekem, vagy akár Fenyő Mikinek, amikor Duci Juciról énekel: „...ilyen szédületes jó bulát még nem pipált a nagyvilág!”

Egyél nyugodtan. Legalábbis lelkifurdalás nélkül. Persze ha nem érzed jól Magad kövéren, hát jó, fogyj le, de ne azért hogy jobban tetsszél a pasiknak. Mert Te így tetszel a pasiknak! Így szeretnek, így rajonganak érted, így fogadnak el. És amikor bámulnak, nem azért teszik (mint egykor a kis tökösök), hogy úr Isten, mekkora dagadék, hanem mert nagyon megkívántak!

Bluggy!
A hasad előre van bluggyanva? Hidd el, ez cseppet sem gáz! Jópár olyan férfi van, akit izgat a has, vagyis az, hogyha pocis vagy. Engedd meg nekik, hadd simogassák, hadd édesgessék a „hurkáidat”. E megnevezés egyébként megtévesztő, mert elég negatív kicsengése van. A „háj” megnevezés sem biztos, hogy jobban tetszik, pedig ha  sejtenéd, micsoda merevítő hatású e szó ismétlése egy fiú számára alsóbb testtájon! Te se undorodj tested e becses részétől, inkább szeresd meg, fogadd el feltétlenül!

Igazi jónő!!
Elégedetlen vagy a melleiddel? Ne!! Mondom, ez a mai divat egy téves szemlélet miatt alakult ki csupán, melyet reklámszakemberek és plasztikai sebészek dolgoztak ki. Te ezzel ne törődj!! Remélem, tudod, hogy a régi korokban, sőt, a világ egyes részein ma is, csak azt a nőt ismerik el nőnek, akinek lóg a melle és mellékelten jó húsban is van. A mell arra való, hogy lógjon. Punk tum.

Összefoglalásként tudd meg, Te igazi (jó) nő vagy. Légy büszke Magadra! Férfiak hada adná oda a fél életét, csak hogy egy percre Veled lehessen – és itt most nem csak szexre gondolok (de arra is). S ha esetleg még mindig kétségeid vannak saját tökéletességed felől, álljon itt búcsúzásul még egy újabb idézet a Hungaria együttes egyik legeslegjobb számából, a már többször is említett Duci Juciból:

„...mindened tömény, erre bukom én, gyere velem, rázzuk meg a rockabillyt, kiscsibém!”

Rama
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 16145 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x