A spárga és a fokhagyma serkentő hatása
Címlap / Te+Én+Szex / A spárga és a fokhagyma serkentő hatása

A spárga és a fokhagyma serkentő hatása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A spárgának és főleg a fokhagymának (egyes amerikai tudósok szerint a leghatásosabb afrodiziákum) sem kell egy kis potenciálnövelő hatásért a szomszédba mennie. Hétköznapi növények lévén könnyen "megédesíthetik" a hétköznapokat. 

 

Rendezvénynaptár
A spárga Magyarországon is igen gyakori növény, népies neve nyúlárnyék. Egyenesen hagyományos magyar növénynek hihetjük, ha végigsétálunk a Váci utcán és a turistákat becsalogatni hivatott menüsorokat elolvassuk. Mindegyiken fellelhető a spárgakrémlevest.

Mint szerelmi serkentőszer, meglehetősen nagy hírnévre tett szert az elmúlt évszázadok folyamán. A serkentő képesség oka a fehérje-, foszfor-, kálcium-, kálium-, és A-vitamin-tartalma.

Spárgakrémleves

1-1,5 kg spárgagyökeret merítsünk bele forrásban lévő vízbe, főzzük kis ideig, majd éles késsel aprítsuk fel ferde vágássokkal kisujjnyi darabkákra. Válogassuk ki a legzsengébb darabokat (a spárga szál gödröcskés vége), és tegyük meleg helyre, hagyjuk lecsöpögni.
A mártáshoz morzsoljunk össze 10 g lisztet 10 dkg vajjal, egy jó csipetnyi őrölt szerecsendiót, és végül 2 tojássárgáját keverjünk össze 1 dl vízben, cseppentsünk bele kevés citromlevet és főzzünk belőle mártást. Dobjuk bele a félretett, melegen tartott spárgadarabokat és tálaljuk fedett edényben.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x