A szerelem is napolaj?
Címlap / Te+Én+Szex / A szerelem is napolaj?

A szerelem is napolaj?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-22

Avagy tanácsadó a nők elcsábításához) Látod azt a lányt? Jön szembe veled, és ez fut át az agyán: - Hm, ez a férfi engem néz. Tetszem neki. Nem csoda: jó kis dögös cuccban vagyok, a hajkoronám is rendben van, nem akárki vagyok - miért ne tetszenék? 


Rendezvénynaptár
Látod azt a lányt?

Jön szembe veled, és ez fut át az agyán:
- Hm, ez a férfi engem néz. Tetszem neki. Nem csoda: jó kis dögös cuccban vagyok, a hajkoronám is rendben van, nem akárki vagyok - miért ne tetszenék?

Felvillantja hát a szemét, mintegy véletlenül, ezt hívják - autós nyelvből kölcsönözve a szót - "biluxolásnak". Akárha felkapcsolná éppen csak a városi fényt, vagy az országútit.

Aztán, mint akinek fogalma sincs semmiről, tovább sasszézik. Viszont dőreség lenne azt hinni, hogy ennyivel beérte. Ha az ügy kétoldalúnak indul, az ő agya és egész felfogó-megismerő központja most ugyanúgy dolgozik, mint a tiéd. Ott is kattognak a számítógépek, ott is folyik az adatok betáplálása és villámgyors értékelése. Miképpen dolgozza fel az adatokat? Azt megkíséreljük majd elképzelni, igaz csak annak határáig, amennyit az empátia, (meg a nők által itt-ott elkottyantott útbaigazítás) megenged! Például a férfikéz szerepe, ami a másik nem szempontjából (ki tudja miért?) roppant fontos, majdhogy nem a fő! Vagyis hogy milyen annak a keze, aki udvarolni kezd a NŐnek. De ezt illő távolságból, egyelőre még nem láthatja, a NŐ, aki most veled szemben közeledik utcán, barátnők karéjában, vagy magányosan, esetleg selyempincsivel, vagy mopsszal. Neki sincs aprólékosabb ismeretszerzésre lehetősége, mint neked. Ezért inkább figyeli az egész "kiállítást", ha szabad így mondani, ennek impressziója alapján dönti el, hogy egyáltalán érdekes lehetsz-e?

Nézzük hát, hogyan érhetjük el nála a legkedvezőbb benyomást?
A test tartásod legyen mindenképpen olyan, hogy ezt az isteni megvilágosodást, ezt a villámcsapást valami jól észrevehető módon tükrözze. Ne fejezd be, például a karod mozdulatát. Ne nézz másfelé. Akár levegőt se vegyél (persze csak egy kis ideig!).

A legfontosabb a NŐnek is az arc. Legyen hát az arcod visszafogott, korántsem kéjsóvár, lehetőleg elvont, elmélázó, és ha lehetséges, egy kissé - mint mondani szokás - emelkedett.

A nők szeretik elképzelni a jövendő partnerüket, lágy, szeretetre vágyó csöndes gyermeknek, aki kettőig sem tud számolni! Kivéve persze a szerelmi együttlétet. Ködlovagnak, akit vissza kell hozni a valóságos világba. Akiről le kell hántani majd az arisztokratikus távolságtartást. Ezt az előkelő idegenséget, és odáig eljutatni, hogy könyörögjön, vergődjön, kínlódjon, és a mámorban nyögjön, kiáltson, minden rátartiságát egy elröppenő kéjes sóhajtásban végképp adja fel, mint saját magát is.

Csak a közönséges nő szereti, ha ismerkedéskor, első látásra, a férfi közönséges vele. Éppen ezért óvakodj, nehogy obszcén, vagy durva légy. Vigyorogni, erőszakos vagy stílustalan célzást tenni, régimódian kacsintani - eleve bukás!

Jön szemben Ő! A NŐ! Talán megszólítani sem szabad. Tegyél úgy, mint akinek a szeme káprázik. De ne, még véletlenül se hívd úgy, hogy "kisanyám". sem úgy, hogy "drága hölgyem." Ilyenkor egyik utcai változat sem jó! A nagy találkozás Szent pillanatában viselkedj úgy, mint a nemes vad, mint egy sörényes hímoroszlán ne lássa rajtad senki, hogy a legszívesebben (kiéhezve) arra vetnéd magadat, aki a fenekét kissé megbillentve éppen most halad el melletted, és a szemét, alighogy rád vetette, lesüti.

Az arca pedig komoly. De belül nevet: mert pontosan tudja, hogy horogra akadtál. Hogy szájpadlásodból nem tudod kiokoskodni a vaskampót. És ő fog majd kínjaidtól megszabadítani, visszaadni az életnek. Tudja tehát, hogy utána fordulsz, a járását nézed, korántsem előnytelen hátsó fartályát (fertályát???). És már kívánod. Már ölni és rabolni is kész lennél érte (esetleg). És azt bámulod elmélyülten, kígyózó gerince milyen mély, sok ezer éves ravaszsággal tudja mozgatni testének egész építményét.

A te belsődben ilyenkor más összeállt a lista, elkészíthető tehát a mérleg. Részletek még nincsenek, de ez ilyenkor - "első gondolathoz" - nem is fontos. Se név, se cím, se kézzel-öleléssel megtapasztalt méret adatok, de azért akár még a melle súlyát is el tudja képzelni a tenyered. Ám ki akar a nagy Egész felmérésekor elveszni a részletekben? Csak a buta ember, vagy a mániákus, vagy a kicsinyes, végtére most a gyors összegzés kizárólag arra kell, hogy eldöntse: érdemes-e elkezdeni valamit, valami komolyabbat: hogy az az áramütés, amely ért, ahogy megláttad Őt, csakugyan a legbelső műszer világos és parancsoló jelzés volt-e?

Mert ha nem: minden további lépés, minden további mozdulat csak bajt fog hozni.

Ám ha igen? Tüstént eredj utána!

Az őszinte indíttatás, meg az unaloműző kalandvágy között kell választanod, s csak akkor szabad kockáztatni, ha az ELŐBBI csalhatatlan érzése fog el. Ha úgy érzed, ez a nő valamiért - igaz, még nem tudható pontosan, miért - fontos lehetne. Valamit adhatna, amit más nem tud adni. Valamivel gazdagíthat majd, tegyük hozzá rögtön, mivel az előbbi mondat félreérthető: valami olyasmivel gazdagíthat, ami tulajdonképpen emberségedet gyarapíthatja, bár ez a szó, és ami mögötte van, ilyenkor természetesen nem jut eszedbe.

Mert mi mást tud adni ez a NŐ, amit más nem tud?

Ne higgy azoknak, akik csak a szexuális izgalomra akarják leszűkíteni ennek a pillantanak a jelentőségét.
Hiszen, ha egyes-egyedül a szexet néznénk, milyen rendkívüli különbségeket vehetnénk észre? Nem tagadván a változatok sokféleségét, és hogy igazából egyik nő ölelése sem hasonlít a másikéra, ami a SZERKEZETI FELÉPÍTÉST illeti, végül is mindig ugyanazzal találkozunk.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 8766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x