Gésaiskola - intim titkok nőknek!
Címlap / Te+Én+Szex / Gésaiskola - intim titkok nőknek!

Gésaiskola - intim titkok nőknek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az okos férjek - ha jót akarnak maguknak, és persze feleségüknek, - az őszt a beiskolázásra fordítják. Gésaiskolába iratják a Kedvest ...  

Az okos férjek - ha jót akarnak maguknak, és persze feleségüknek, - az őszt a beiskolázásra fordítják. Gésaiskolába iratják a Kedvest ...

A gésa-iskolát kijárt kedvesük ugyanis nem csak fantasztikus képességekre tesz szert az ágyban, hanem nőiességében is megerősödik.

Mi is a Gésa-izom, hol helyezkedik el?
Az alhasi szervek, így a méh és a hüvely felfüggesztését szolgálja, röviden PC izomnak nevezzük. Az amerikai nőgyógyász, dr. Arnold Kegel fedezte fel újra ezeknek az izomkötegeknek a fontosságát, amik többek között a jól működő szexualitáshoz is elengedhetetlenek, azonban ritkán jut eszünkbe ezeket az izmokat erősíteni. Kegel a Tahiti szigeteken rábukkant egy szokásra, ahol az anyák lányaikra örökítik ezt a tudást. Kegel doktor felfedezése óta terjedt el Amerikában és Európában is a hüvelyizom tudatos tréningje, ezért is hívjuk ezeket "Kegel-gyakorlatoknak".

Most már az a kérdés, kik csinálják, és hogyan?
1./ Eredetileg a gyakorlatokat arra szánták, hogy segítsenek azoknak a nőknek, akik önkéntelen vizelet csorgatással küszködnek, akik ha nevetnek, köhögnek, nem tudnak visszatartani egy csekély mennyiségű vizeletet.
2./ A változások korában az alhas véráram-pangása ellen is kiváló, a hüvely nedvesedését pedig segíti.
3./ Terhesség alatt, szülés után is érdemes csinálni, hisz könnyebb szülni, és a hüvely így gyorsabban visszanyeri rugalmasságát.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6948 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x