Mézsör a jó szexért - édes afrodiziákum forró éjszakákhoz...
Címlap / Te+Én+Szex / Mézsör a jó szexért - édes afrodiziákum forró éjszakákhoz

Mézsör a jó szexért - édes afrodiziákum forró éjszakákhoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A méz nem csak a világ első édesítőszere és az egyik legrégebbi szépségápoló szer, de alkoholtartalmú italok alapja is. Friss vízben feloldva pár óra alatt erjedésnek indul és rövid időn belül sörré érik.  

A méz nem csak a világ első édesítőszere és az egyik legrégebbi szépségápoló szer, de az alkoholtartalmú italok alapja is. Friss vízben feloldva pár óra alatt erjedésnek indul és rövid időn belül mézborrá, vagy sőzés útján sörré érik.

A mézsör készítéséről ez a blog ír ügyesen >> 

A bibliai időkben a boldog házasság titka egy mézből erjesztett alkoholos ital volt. Jó párezer évvel ezelőtt ugyanis Babilonban a friss házasok között az volt a szokás, hogy a nász után következő holdhónapban (két újhold között eltelt időszak) minden éjjel mézsört ittak. Innen eredhet a mézeshetek ("honeymoon”) kifejezés is, mivel a babiloniak holdhónapot használtak.

A mézsör olyan alkoholtartalmú ital, amelyet méz és víz keverékéből erjesztenek. Babilonban már 4000 évvel ezelőtt nem kizárólag friss házasok fogyasztották, hanem a katonák is, mivel azt tartották, hogy sebeik gyorsabban gyógyultak, ha az itallal kenegették őket.



Régebben egyes helyeken, a fiatalasszonyok az esküvőjük után egy hétig ezt itták, mert úgy vélték, hogy növeli termékenységüket.

A méz aszparaginsavat és E-vitamint tartalmaz, melyek jó hatással vannak a női nemi mirigyekre. Kis mennyiségben, de található ösztrogén is benne, ami szintén fontos szerepet játszik a női nemi működésekben. 

A méz afrodisztikus hatása annak köszönhető, hogy gyorsan felszívódó gyümölcscukrai azonnal hasznosítható energiává alakulnak, ezenkívül serkentik az agyban a hangulatjavító endorfinok termelődését. Ásványi anyagai, vitaminjai és védő hormonjai jót tesznek az általános egészségi állapotnak, s így a szerelmi életnek is. Indiában például gyakran külsőleg, általában a nemi szerveken alkalmazták masszírozással. Ma már az is tudományosan bizonyított, hogy a mézkenőcs - nagy ozmotikus koncentrációjának köszönhetően - folyadékáramlást indít el, és élénkíti a helyi vérkeringést. 

Az ázsiai népek szerint a méhviasz megakadályozza az öregedési folyamatokat és az impotenciát. A leghatékonyabb a méhpollen, amit naponta fogyasztva megőrzi a testi egészséget és hatalmas nemi aktivitást eredményez. 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 6848 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x