Büdös csajok, vonzó illatok - taszítóból kívánatos
Címlap / Te+Én+Szex / Büdös csajok, vonzó illatok - taszítóból kívánatos

Büdös csajok, vonzó illatok - taszítóból kívánatos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A legtöbb férfi erősen reagál a nő illatára. Az egyik első, amit a férfi észrevételez és sokszor megdícsér, az a nő samponjának, parfümjének, vagy éppen - kicsit már konkrétabban - bőrének illata. De mi van, ha kellemetlen, és mi van, ha szeretnéd megtalálni a legcsábítóbb, szexuálisan gerjesztő illatot?  

A férfiak valóban reagálnak a természetes női illatokra. Ezek az erőteljes "szagok" sok férfi vonzalmát felkeltik. Sok nő mesterséges illatú, mű, mondhatni műanyag illatot választ, pedig a legfinomabbnak minden férfi a lágy, virágos, laza, a bőrön alig, csak finoman érezhető illatokat nevezi meg.

Ehhez a legjobb egy illatos tusfürdő, szappan. Parfümből, ha minőségi 1-2 pumpálásnyi, ha nem minőségi legfeljebb 3-4 szükséges egy teljes napra! Többet nem szabad!



Idegeskedsz a szagod miatt tánc közben?

Egy férfi erről ezt mondta: Szinte sosem éreztem kellemetlen testszagot a táncparketten. Tánc közben a nő illata indít meg engem igazán.

Ilyenkor fontosabb lehet egy jó parfüm. A meleg test hatására egy erős ilaltú parfüm párologni kezd. Ekkor legyen igazán vizes, tiszta, friss, vagy gyümölcsös illatod. Ne felejtsd el azt sem, mi van még rajtad! Ma sminkek is tartalmaznak illatanyagot, és a ruhák mosása is gyakran öblítővel történik. Az ilaltorgia fullasztó lehet.

Strandon, napozás közben érezhetjük még a méreganyagok Naptól való kipárolgása miatt erős illatúnak magunkat. A legtöbb férfit egy tiszta női test izzadságcseppjei azonban felizgatnak. Az izzadtság akkor tud illatmentes maradni, ha kevés mesterséges színezéket, méreganyagot és húst fogyasztasz, ellenben sok C-vitaminos ételt.

A természetes illatanyag - amit csak Te nem érzel...

Ha szexuálisan vonzóak akarunk lenni, ne szégyelljük, legyünk büszkék tiszta természetes illatainkra.

Egy férfi bátorítása: Azt hiszem, egy nő vigyázhat személyes tisztaságára, de nem leplezhet bizonyos szagokat, amelyek hozzá taroznak. Ha kellemesebben érzi magát attól, hogy valamilyen művi szagosítót használ, jól teszi. De nem kell félnie a saját természetes testszagától, ha nincsenek egészségügyi gondjai. Hagyja őket érvényesülni.

A férfiak általában kedvelik a természetes női illatokat és sokan közülük erőteljesen reagálnak is rájuk. Ha szexuális csábítás miatt szeretnél megfelelő illatot találni, a legjobb egy lágy, a természetes bőrillatodhoz aleghasonlób parfümöt választasz, amely csak picit felerősíti ezt a természetes kipárolgást.

Az illatok afrodiziákumként is használható, de aromaterápiásan stresszoldóként is funkcionálnak.

"Sok stressz éri? Akkor szagolgasson citromot, mangót, levendulát, vagy más illatos növényt. Japán tudósok már találtak bizonyítékot arra, hogy némely illatok belélegzése megváltoztatja a génaktivitást és a vér kémiai összetételét úgy, hogy attól csökken a stressz szintje.

A tanulmányban Akio Nakamura és munkatársai megjegyezték, hogy az emberek már az ősidőktől fogva szagolgattak bizonyos növényeket az idegesség, gyulladások, depresszió és álmatlanság ellen. A növényi kivonatokat tartalmazó olajat felhasználó aromaterápia, melyet a közérzet és egészségi állapot javítására használnak, az alternatív gyógyászat népszerű ágazata lett. A linalol a legelterjedtebb anyag az érzelmi feszültség oldására. A szervezetre gyakorolt pontos hatását eleddig azonban sűrű homály fedte.

 
 
A tudósok laboratóriumi patkányokat helyeztek stresszes környezetbe. Egy részük közben linalolt lélegzett be, a többiek nem. A linalol az immunrendszer két kulcsösszetevőjének, a neutrofilnak és a limfocitáknak a szintjét visszaállította majdnem a normál szintre. A linalol több mint 100 gén aktivitását is csökkentette, melyek a stresszes helyzetek során túlműködnek. Az eredmények alapját képezhetik egy olyan vérteszt kidolgozásának, melynek segítségével beazonosíthatók lesznek a stresszcsökkentő illatok.  

A stressz csökkentése fontos lehet egy első randin, vagy még inkább egy első szerelmes, szexuális együttlét során. A megnyugtató illatok mindig vonzóak, barátságosak. A levendula, a citrom, vagy akár a mangó természetes illatok. Legjobb ha arcpakolást vagy pl. a citromból vizes hajöblítőt készítesz. Utána már csak finoman mosd ki hajad! Ez egy természetes és vonzó illat lesz testeden. A wc-illatosítók és mosogatószerek jó része is citromos, de nem kell hasonlítanom, sejtheted, milyen hatása van. Tehát természetes, friss, de nem mű illatosságra törekszünk, az tuti nyerő lesz pasidnál!


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 10362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x