Az öröm megosztása
Címlap / Te+Én+Szex / Az öröm megosztása

Az öröm megosztása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Érzékelést javító gyakorlat tippek mindenkinek. Az érzékelések friss felfedezése megújíthat kapcsolatokat, de az olyan férfinak kivált ajánlatos, akinek örömét csökkenti, hogy nem tudja magát elengedni, vagy tart a testi intimitástól, esetleg a szeretkezéstől is. 

Érzékelést javító gyakorlat tippek mindenkinek.
Az érzékelések friss felfedezése megújíthat kapcsolatokat, de az olyan férfinak kivált ajánlatos, akinek örömét csökkenti, hogy nem tudja magát elengedni, vagy tart a testi intimitástól, esetleg a szeretkezéstől is. Sok férfi attól fél, hogy a párja lehetetlent vár el tőle és ezért feszültté válik.

Ezért ezekből a gyakorlatokból kezdetben tilos a nemi szervek érintése is.
Céljuk, hogy egymás érintésének bizonyítási kényszer nélkül is örülhessenek. A gyakorlatba belebukni lehetetlen, mert nem a siker a célja, hanem csupán a tapasztalatszerzés. Egyetértő pár kell hozzá, elegendő idő és nyugalom. Legyenek meztelenek mind a ketten, a kellemes lazításhoz hozzájárulhat az együttes fürdés vagy zuhanyozás is.

A gyakorlatokban helyes, ha a szerepeket cserélgetik. Kényeztető és kényeztetett szerepet mindketten vállalják.

Adni is öröm
Más testének a simogatása egy egészen különleges örömforrás, azonban nem csak nemi öröm származik belőle. Ezért a gyakorlatok elején a nemi szervek tájékát kerüljék el. Mindkét fél gyönyörűsége nagyobb, ha a cselekvő fél olajjal keni be a kezét, vagy bekrémezi.

Kezdjék azzal, hogy a párja a hasára fekszik, Maga, pedig vagy mellé térdel, vagy terpeszben föléje. Fejétől lefelé a lábujjáig tapogassa, kenegesse, simogassa végig.

A gyakorlat e részét maga vezeti. Simogassa, párja testét vagy csókolgassa, ahogy tetszik. Párja majd tapintatosan eltolja a kezét, ha olyat tett, ami nem esik jól neki.

10 perc múlva, vagy később cseréljenek helyet. Most maga lazítson és örüljön az érzéseinek, amíg a párja simogatja. Figyelje a mozdulatainál magában, mi történik. Vagyis figyelmét a teste érintett tájékaira terelj. Igyekezzen ne kívülről figyelni magát és partnerét.

Váltsanak helyzetet úgy, hogy a párja hanyatt dől Maga, pedig így simogatja az arcát és a testét. Mellét és a nemi szervét egyelőre kerülje ki.

Most Maga dőljön hanyatt és élvezze a párja érintéseit. Ha olyat tesz, amihez magának nincs kedvére, tolja el finoman a kezét.

Ha feszültséget érez, vagy szorong kérje párját, hogy hagyja abba, míg megnyugszik.

Ha izgalomba jön a gyakorlat végére, próbálkozzon önkielégítéssel. (párja most még ne segítse) Az is megeshet, hogy a gyakorlat már annyira ellazítja, hogy utána nyomban el is alszik.

Kapni is öröm
Az első fokozat kéthetes gyakorlása után térjenek át a következőre. Ne némán fogadja a figyelmet, hanem ezután juttassa tudomására párjának, mivel szerez leginkább örömöt. A közösülés és a nemi szervek érintésének tilalma továbbra is érvényes.

Simogassa hason, majd háton fekvő párját, int az előző gyakorlatokban. Most azonban igyekezzék kifürkészni teste legérzékenyebb pontjait, tájait és azt aminek leginkább örül. Meglehet például, hogy gyengédebb vagy erőteljesebb érintés tetszik neki, mint amilyen Magának volna kedvére.

Most feküdjön hasra majd hátra s az örömnek a párja legyen a szerzője. Juttassa tudomására szóval vagy mozdulattal, mit talál igen jónak. Most vezetheti, ha kezét is. Ha úgy csókolta meg, vagy olyan helyen, ami igen jóleső, tudassa vele. Közben tulajdon érzésein legyen a figyelme, ne aggódjék amiatt, hogy a párja belefárad vagy elunja. Hiszen nemsokára szerepet cserélnek.

Egy-egy alkalom végén beszéljék meg érzéseiket, és idézzék fel, mi esett a legjobban.
Mérje fel mennyit haladt
Két-három heti gyakorlás után, ha már nem feszeng egyikük sem és örömüket lelik abban amit tesznek áttérhetnek a következő gyakorlatra , a nemi szerveik kielégítésére. Ha az eddigi gyakorlatok közben néha még feszengett, ismételjék ezeket még két-három hétig

Forrás: A nemi öröm
Gyakorlati útmutató


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 1441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x