Elrejtett szerelmi bájital (Titkos recept )
Címlap / Te+Én+Szex / Elrejtett szerelmi bájital (Titkos recept )

Elrejtett szerelmi bájital (Titkos recept )

Forrás: Nők lapja
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Titkos receptet hozunk most nyilvánosságra. Tapasztalt javasasszonyunk, Melitta fellebbenti a fátylat a főzetről... 

Titkos receptet hozunk most nyilvánosságra. Tapasztalt javasasszonyunk, Melitta fellebbenti a fátylat a főzetről...

Az ember "a természet gyermeke". Az ős-szülő megajándékozta őt mindazzal, amire az élethez szüksége van. Adott táplálékot, orvosságot, munkaeszközöket, anyagot befedni testét. Korai időktől létezik a férfiak részéről a hódítási, a nők részéről a birtoklási késztetés. Ennek valóra váltása, gyakorlati alkalmazása során a kapott “tehetség” mind többször bizonyult kevésnek. Itt lépnek a képbe a gyógyfüvek, és más hasonló vegyi anyagok hatásainak ismerői. Ők tapasztalták, hogy a természetben vannak olyan növények, rovarok, amelyek főzetnek elkészítve, esetleg ételekbe keverve, borban megitatva potensebbé teszik saját magukat, szerelmesebbé imádottjukat.



A ránk maradt régi leírásokban sokféle ételt, húst, fűszert, gyümölcsöt említenek szerelmet, csáberőt fokozóként. Jellemző példa a tenger gyümölcse, az osztriga. Használatos volt a kakashere, galambszív porítva, fürjtojás, ginzeng, gránátalma is, és még sorolhatnánk. A kaviárt aranykanállal habzsoló cárok meg voltak győződve annak vágyébresztő hatásáról. A steak eredetét kevesen ismerik. Az 1930-as években a férfiak azt hitték, hogy a félig sült húsokban olyan erő van, hogy attól tovább megőrizhetik életerejüket, és hosszú ideig igazi férfiak maradhatnak. A hiedelem mára elmúlt, de a félig – meddig átsült húsétel megmaradt étrendünkben…

Most pedig lássunk egy olyan bájitalt, amit főleg nők alkalmazzanak, és akkor, amikor már párszor találkoztak a kiszemelt fiúval.


Melitta bájitala:

Újholdnál, növő holdnál gyújtson meg egy piros gyertyát, és gondoljon arra, hogy már kettesben van szerelmével! Majd készítse elő a kellékeket: Teafőző, méz, csipketea, fahéj, 9 piros rózsaszirom. Tegye fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adagoljon hozzá 9 kiskanál akácmézet, és közben mondja:

- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezután tegyen bele egy fahéjat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyja még 2 percig forrni, majd vegye le a tűzről. Ettől a perctől kezdve működik a dolog! Az se baj, ha kihűl, és újra kell melegíteni, bár az íze az első forralásnál finomabb!!!


Szerelem-reggeli, ágyban tálalva, hogy jól kezdődjön a napja:

Süss aranybarnára páratlan számú pirítóst, majd vékonyan kend meg őket vajjal! Tetejükre vastagon tégy kaviárt, lehet vegyesen, egyikre feketét, másikra pirosat! A kész kenyereket olyan tálcára kell helyezni, amelynek az alját vörös rózsaszirom borítja! Vigyázz - citromos tea mellé nem adható, mert a citrom elrontja mindazt, amit a szerelemreggelivel elérnél!

Fontos: ezek a szerek kiválóak, ha támogatásként, segítségként vesszük igénybe őket, de nem helyettesíthetik a szerelem legfontosabb hajtóerejét, az igazi érzelmet. A tudomány ma képes komoly tudati hatást előidéző vegyi anyagok létrehozására, de ez olyan, mint a művirág. A valódi, a természetes az igazán értékes, s nem a műanyag.
Forrás:Nők Lapja Café
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 33803 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x