HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Címlap / Te+Én+Szex / Elrejtett szerelmi bájital (Titkos recept )

Elrejtett szerelmi bájital (Titkos recept )

Forrás: Nők lapja
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21

Titkos receptet hozunk most nyilvánosságra. Tapasztalt javasasszonyunk, Melitta fellebbenti a fátylat a főzetről... 

 

Rendezvénynaptár
Titkos receptet hozunk most nyilvánosságra. Tapasztalt javasasszonyunk, Melitta fellebbenti a fátylat a főzetről...

Az ember "a természet gyermeke". Az ős-szülő megajándékozta őt mindazzal, amire az élethez szüksége van. Adott táplálékot, orvosságot, munkaeszközöket, anyagot befedni testét. Korai időktől létezik a férfiak részéről a hódítási, a nők részéről a birtoklási késztetés. Ennek valóra váltása, gyakorlati alkalmazása során a kapott “tehetség” mind többször bizonyult kevésnek. Itt lépnek a képbe a gyógyfüvek, és más hasonló vegyi anyagok hatásainak ismerői. Ők tapasztalták, hogy a természetben vannak olyan növények, rovarok, amelyek főzetnek elkészítve, esetleg ételekbe keverve, borban megitatva potensebbé teszik saját magukat, szerelmesebbé imádottjukat.A ránk maradt régi leírásokban sokféle ételt, húst, fűszert, gyümölcsöt említenek szerelmet, csáberőt fokozóként. Jellemző példa a tenger gyümölcse, az osztriga. Használatos volt a kakashere, galambszív porítva, fürjtojás, ginzeng, gránátalma is, és még sorolhatnánk. A kaviárt aranykanállal habzsoló cárok meg voltak győződve annak vágyébresztő hatásáról. A steak eredetét kevesen ismerik. Az 1930-as években a férfiak azt hitték, hogy a félig sült húsokban olyan erő van, hogy attól tovább megőrizhetik életerejüket, és hosszú ideig igazi férfiak maradhatnak. A hiedelem mára elmúlt, de a félig – meddig átsült húsétel megmaradt étrendünkben…

Most pedig lássunk egy olyan bájitalt, amit főleg nők alkalmazzanak, és akkor, amikor már párszor találkoztak a kiszemelt fiúval.


Melitta bájitala:

Újholdnál, növő holdnál gyújtson meg egy piros gyertyát, és gondoljon arra, hogy már kettesben van szerelmével! Majd készítse elő a kellékeket: Teafőző, méz, csipketea, fahéj, 9 piros rózsaszirom. Tegye fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adagoljon hozzá 9 kiskanál akácmézet, és közben mondja:

- Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!
- Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!
- Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezután tegyen bele egy fahéjat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyja még 2 percig forrni, majd vegye le a tűzről. Ettől a perctől kezdve működik a dolog! Az se baj, ha kihűl, és újra kell melegíteni, bár az íze az első forralásnál finomabb!!!


Szerelem-reggeli, ágyban tálalva, hogy jól kezdődjön a napja:

Süss aranybarnára páratlan számú pirítóst, majd vékonyan kend meg őket vajjal! Tetejükre vastagon tégy kaviárt, lehet vegyesen, egyikre feketét, másikra pirosat! A kész kenyereket olyan tálcára kell helyezni, amelynek az alját vörös rózsaszirom borítja! Vigyázz - citromos tea mellé nem adható, mert a citrom elrontja mindazt, amit a szerelemreggelivel elérnél!

Fontos: ezek a szerek kiválóak, ha támogatásként, segítségként vesszük igénybe őket, de nem helyettesíthetik a szerelem legfontosabb hajtóerejét, az igazi érzelmet. A tudomány ma képes komoly tudati hatást előidéző vegyi anyagok létrehozására, de ez olyan, mint a művirág. A valódi, a természetes az igazán értékes, s nem a műanyag.
Forrás:Nők Lapja Café

 
 
[ 29337 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x