HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-22
Címlap / Te+Én+Szex / Szerelmi klisék - Ha már Valentin nap előtt kiégtél

Szerelmi klisék - Ha már Valentin nap előtt kiégtél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-22

Valentin ide vagy oda, nem mindenki szerelmes az ünnepen. Ismerős? A rózsaszín felhők mögül most Hozzád szólunk! 

 

A szerelmesek ünnepe kétségtelenül a modern kor egyik legnagyobb tobzódása, miközben azért tudjuk, hogy szeretni karácsonykor is, na meg azon túl is, lehet, és kell is, ám ezt az ünnepet kétkézzel döngetik belénk. Parancsszavak a vegyél, és az érezd jól magad. Esetleg szeress, csókolj, ölelj. Csakhogy Valentin ide vagy oda nem mindenki szerelmes a szerelem ünnepén, vannak, akik egyedül töltik ezt a napot és vannak, s talán az ő helyzetük a leginkább kétségbeejtő, akik abszolút fasírtban vannak épp társukkal

A szerelmesek mégis megragadják ezt a napot, és igenis, tegyék meg, ha elviekben egyetértenek vele, ha a rószaszín maszlagok alól kihámozva érzéseik komolyak, mert ők most szerelmesek és ezek az élet feledhetetlen pillanatai! Igenis, tartsák meg ezt a napot!
Csakogy Valentin ide vagy oda nem mindenki szerelmes a szerelem ünnepén, vannak, akik egyedül töltik ezt a napot és vannak, s talán az ő helyzetük a leginkább kétségbeejtő, akik abszolút fasírtban vannak épp társukkal, vagyis tejességgel el vannak hidegülve.

Nekik aztán nagy feladvány a Bálint nap, hiszen az olyan kérdésekre nehéz elszonytolodás nélkül válaszolni, mint:

  1. A férjem 10 éve meghalt – kivel ünnepeljem?
  2. 3 éve teljesen egyedül vagyok – maga szerint mit jelent ez nekem?
  3. A férjem 6 hónapja hagyott el egy másik nőért… - azt kérdi, van-e kedvem a Valentin naphoz?
  4. A gyermekeim apja úgy döntött pár hete, hogy nem kíván tovább velünk élni – maga szerint érdekel ez az ünnep?
  5. Két hete nem szóltunk egymáshoz. Hogy szerelmes vagyok-e?
  6. Nem biztos, hoyg otthon lesz aznap, szerintem van valakije… Ünnepeljem meg egyedül?
  7. Napok óta miszlikekre szedjük egymást. Nekünk is meg kéne tartani?
Az ilyen és hasonló kijelentések valósak, és valljuk be, ha az össznépességet vizsgáljuk, általában, egyszerre és egy időben gyakran több a kétségbeesett, magányos, a párkapcsolatán belül vagy valóban, ténylegesen magányos személy, mint a szív-szerelmes.

Valentin napja átok azoknak, akik nem akarnak belegondolni abba, hogy a kijelölt szeretet ünnepet egyedül vagy éppen haragban kell tölteniük.
Az ünnep maga egyébként sokak szerint - és szerelmesek szerint is – igen erőltett, mű, ugyanakkor mégiscsak egy kedves jelkép, amikor összefonódhatunk jobban szeretteinkkel, akár gyerekeinkkel vagy barátainkkal is.

Te is azok közé tartozol, akik szivárványszínűt hánynak a kötelezően megtartott szerelmesek ünnepétől? Nem vagy egyedül! Ünnepelje, aki szerelmes, semmi sem kötelező, ne aggódj!

Mit tegyünk, ha teljes a harag?
Ha kapcsolatod épp romokban, Valentin valószínűleg egy szorongásokat hozó alkalom. Ha nem akarod Vele kettesben tölteni, mert nem tudod mit mondhatnál, a legjobb, ha nyilvános programot terveztek. Elmentek moziba, színházba, ebédelni vagy ketten mentek két felé… Ha nem akarod mindenképp megünnepelni Valentint, nem kell. Rendezz baráti bulit, bár lehet csak kevesen érnek rá, menjetek kirándulni.

Ha ő azért felkészül
Kínos meglepetés lehet, hogyha önsajnálatodban nem készülsz Valentin napra sem szép szóval sem aprósággal, semmivel. Ha valójában van benned hajlandóság a másik felé nyitásra és nem akarod teljesen elvetni a dolgot, jó ha az arany középutat választod. Vásárolj sütemény alapanyagokat vagy valami egészen apró meglepetést. Nem kell aznap odaadnod, ha a hangulat éppen a fagypont alatt van, sőt nem kell odadnod egyáltalán. De ha a kedves előáll valamivel, ha a hétvége úgy alakul, hogy mégis csak összemelegedtek kicsit, nem állsz ott üres kézzel, a kedves látja, ami a legfontosabb: gondoltál rá.

Mások „nyaralni” mennek
Ne törődj azzal, hogy a hevesen szerelmes párok egész hétvégén egy wellness hotelben csücsülnek, síelni mennek, vagy romantikus elfoglaltságba kezdenek. Nagyon helyes! Mindenki saját élete szerint cselekedjék. Kár beruháznod egy ilyenbe és erőltetned egy kettesben eltöltött hétvégét, ha semmi kedvetek egymáshoz. Az olyan meglepetések is, amik mostanában nagyon divatosak, mint szextrükkök alkalmazása a szerelmesek napján, erotikus játék-kiegészítők vagy exkluzív fehérneműszett, tökéletesen felesleges. Ha a magánéletedben nincs intimitás egy éve nem kell magadra erőltetned a csipkés kombinét és fogaidat összeszorítva szexin kibontogatnod a harisnyakötőd. Légy természetes.


Helyette
Helyette, ha békülnél jó felajánlás egy teázás, egy kávézás. Ami közben kicsit átbeszélhetitek a dolgokat, a nehézségeket, de nem kell mélyen belemenni a problémákba, ne adj okot vitára. Elég, ha kinyilvánítjuk, van bennünk szándék a megjavításra, az újrakezdésre, a tűz fellobbantására, fontos viszont, hogy elmondjuk, megerősítsük a másikban, hogy van még vonzalom. Az üresen kongó kapcsolatok, melyben azt éli meg a másik, hogy nem kell nekünk, hogy nincs rá vágyunk, hogy alig várjuk, hogy valami csoda folytán kilépjen az életünkből egyszerűen egészségromboló hatásúak, károsak, és tökéletesen értelmetlenek. Ha nem akarsz a kedvessel lenni, akkor ne játssz szerepeket, ha viszont igen, akkor fejezd ki neki, szelíden, finoman, hogy még akarod őt.

Ha nincs kivel ünnepelni
Ha abszolút nincs senki a láthatáron, akivel akár csak egy szexis estét is együtt tölthetnél, a legjobb, ha családoddal szeretteiddel találkozol. Ha folyton úgy érzed nyomják rád a Valentin napi vásárlási lázat és, hogy nem vagy képes kikerülni ebből a zsarolás-spirálból, akkor szeresd magad.
Ne gondold, hogy ez hülyeség. Megérdemelsz te is egy-két apró ajándékot. Vegyél egy jó könyvet, filmet, és nézd meg, készíts magadnak lazító pezsgőfürdőt otthon, vegyél egy üveg jóféle bort és nyúlj el a pamlagon. Most azzal nem fárasztanálak, hogy milyen kis huncut kiegészítőket vásárolj magadnak, mert egy érzelmek terhe alatt megfáradt szinglinek valószínűleg a legkevésbé sem holmi idióta kiegészítőre van szüksége teste kikapcsolásához.
Ezt csak a jóízlést nélkülöző bizniszmenek ajánlgatják ekkortájt. Aludj sokat, készíts finom édességet magadnak.

Tilos viszont a romantikus filmek nézése és a végtelenül szerelmes lányregények olvasása ezen a napon. Ne lovald magad bele a helyzetbe, ne idd le magad bőgésig, hanem add meg a módját, egy pohár finomság bőven elég magányban is. Az életed lehet szép és teljes egyedül is, nélküle is. Te is épp olyan csoda vagy, mint a többi ember, egy kis öröm és önismeret ebbe a napba ágyazva pedig, még senkinek sem ártott.

A cikk a következő oldalon folytatódik!


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 20733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x