Megőrjít a féltékenység? 3+1 recept, hogy meg ne bolondulj!...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Megőrjít a féltékenység? 3+1 recept, hogy meg ne bolondulj!

Megőrjít a féltékenység? 3+1 recept, hogy meg ne bolondulj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Párkapcsolatban élsz, de mégsem érzed jól magad? A féltékenység elviselhetetlen gondolata berágta magát a mindennapjaidba és megeszi a nyugalmadat? Ha úgy érzed, hogy parázsló zöld szemedhez már otromba, pikkelyes sárkánytest is nőtt, akkor mindenképpen sárkányfűre lesz szükséged, hogy ismét régi önmagad lehess. 


Rendezvénynaptár

Sárkányfű receptek:

1. Feszülten figyeled, hogy a párod megnézi-e a csinos nőket az utcán, ráadásul néha még utána is fordul egy-egy bombázónak? Ha mindezt te sem állod meg szó nélkül, szurkálódsz, hisztizel, és még napokkal később is felhánytorgatod az esetet, akkor jó úton haladsz afelé, hogy az imádott férfi agyára menjél.

Az ilyen helyzetekben vegyél egy nagy levegőt, számolj magadban háromig és gondold át gyorsan, vajon milyen gyakran fordul elő mindez. Amennyiben higgadt fejjel rádöbbensz, hogy csak néhanapján, elvétve, hagyd a csudába a hisztit, hiszen ahogy mondani szokták, a férfi hűséget fogad, de vakságot nem. Ha mégis úgy ítéled meg, hogy valóban túl sokszor forgolódik a kedves, jobb ha tudod, hogy a hisztivel így sem mész semmire. Várd ki azt az alkalmas pillanatot, amikor nyugodtan, őszintén elmondhatod, ami bánt ezzel kapcsolatban.

Ragaszkodó

2. Még be sem lépett az ajtón, de te már rögtön kérdésekkel bombázod az embered? Merre jártál, mit csináltál, ne mond már, hogy a kollégáiddal voltál ennyi ideig. Vagy, hová mész, kikkel találkozol, mikor jössz haza?

Ha még friss a kapcsolat, és lángolnak a szenvedélyek, talán még imponálnak is ezek a kérdések. Azonban ez egy idő után csak fárasztó, fojtogató béklyó, és nyűg lesz a másik nyakán, amiből mielőbb szabadulni akar majd.  Ha nehéz, akkor is próbáld meg kivárni, amíg ő mondja el, hogy merre járt és kivel találkozott.  Ha egy férfi azt érzi, hogy nyitva az ajtó amikor menni akar, és akkor is, amikor hazaérkezik, hidd el, nem lesz is lesz már annyira mehetnékje.

3. Egyszerűen nem hiszel a párodnak, akármit mond, mindig más nőt szimatolsz a közelében? Hajnalban amíg alszik, megnézed a mobilján a hívásokat és az sms-eket?  Árgus szemekkel figyeled aktivitását a közösségi oldalakon? Véletlenül mindig a monitor közelében van dolgod, amikor az emailjeit nézi?

Féltékeny


Bizonyára azt már te is érzed, hogy nyomozásokkal, kutakodásokkal kicsit túllőttél a célon, talán szégyelled is magad emiatt. Semmiképpen ne engedd, hogy az örvény még mélyebbre rántson. Vess véget a nyomozó akcióknak és próbáld meg higgadtan végiggondolni a helyzetet, hogy valóban minden nőnek a te kedvesedre fáj a foga?

+ 1. Mindig érdemes egy jó baráttal, akiben megbízunk megosztani aggodalmainkat, kétségeinket, kínzó féltékenységünket. Sokszor már a kimondott szó is könnyít a lelkünkön, és lehet, hogy ebben a pillanatban mi magunk sem látjuk már olyan kétségbeejtőnek a helyzetünket. Egy barát még abban is segíthet, hogy más szemszögből nézve, rávilágíthat az esetleges túlkapásainkra.

Sokan úgy gondolják, hogy a féltékenység természetes állapot a párkapcsolatban, hiszen mindenki szeretné megtartani a párját. Azt azonban mindenképp tisztáznunk kell magunkban, hogy valóban „csak” féltjük-e a kapcsolatunkat, vagy pedig birtokolni, ellenőrizni akarjuk társunkat.

A féltékenységgel, mint az egyik leggyakoribb párkapcsolati problémával, és annak lehetséges megoldásaival is foglalkozik a SzalonFröccs, két Life Coach: Bodor Lilla és Kiss Emese vezetésével.

Kiss Emese, Life Coach

(Fotók: piqs.de - Jardinero: Lady in red; Malijasi in natur) 
 
[ 6332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x