Tízmilliószoros szerelem
Címlap / Te+Én+Szex / Tízmilliószoros szerelem

Tízmilliószoros szerelem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Örök kérdés, hogyan vonzhatjuk magunkhoz, és ha már megvan, hogyan tarthatjuk meg a szerelmet. Használd az ősi bölcsességek erejét és a modern technikákat együtt! 


Rendezvénynaptár
A péntek Vénuszé, a szerelem és a szépség istennőjéé. E nap az ízlés, a szépérzék, a békesség jelölője. Az alkotásé, a szenvedélyé, az erotikáé. Ilyenkor érdemes magunkkal törődnünk, magunkat kényeztetnünk mindenféle földi jóval. Ezen a napon esik jól (és sikerül jól) az új ruha vásárlása, a lakás csinosítása, a hálószoba szerelem-szentéllyé való átalakítása.

És természetesen ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy együtt töltsd a kedveseddel. Az idei tízmilliószoros péntekre pedig ez tízmilliószorosan igaz. De miért pont ez a nap?

A hét napjai különböző minőségű, egymást meghatározott sorrendben követő energiát jelölnek. Rohanó élettempónkban minderről mit sem tudunk. A rend, amelyre az egész világ, a természet épül, mára összekuszálódott.
Ha megvizsgáljuk az egyes napok latin elnevezéseit, még laikusként is érdekes összefüggéseket fedezhetünk fel:

dies Lunae – Hold – Hétfő
dies Martis – Mars – Kedd
dies Mercuri – Merkúr – Szerda
dies Iovis – Jupiter – Csütörtök
dies Veneris – Vénusz – Péntek
dies Saturni – Szaturnusz – Szombat
dies Solis – Nap – Vasárnap

Romantika

A péntek tehát Vénuszé, a szerelem és a szépség istennőjéé. Ha nem áll a rendelkezésedre az egész nap, ott a délután, az este és az éjszaka. Mi lenne, ha …

• összepakolnál egy piknikkosarat, meg néhány pokrócot, alaposan felöltöznétek, és kimennétek a természetbe megnézni a naplementét?
• odakészítenél az ágy mellé egy tál friss gyümölcsöt, meg két pohár pezsgőt, és egymás kezéből ennétek, mielőtt összebújtok?
 • egy különleges, szép papírra írt szerelmes levélben megírnád a kedvesednek, mi mindenért szereted őt annyira?
• meglepnéd őt valamivel, amiről tudod, hogy régóta vágyik rá?
• úgy utaznátok el hétvégére, hogy a bejelentkezéskor, illetve mindenki másnak is azt mondanátok, hogy nászutasok vagytok? És eszerint is viselkednétek?
 
Ha pedig éppen egyedül élsz, akkor itt az idő, hogy elhatározd, a péntek a te napod lesz! Pénteken (de legalábbis délután, este és éjszaka) csupa olyasmit művelj, amivel örömet szerzel magadnak! Mi lenne, ha …
• MOST írnál egy listát arról, hogy mi az, amit szenvedélyesen szeretsz; ami örömet okoz; ami táplál téged, és péntekenként átélnél egyet-egyet?
• elmennél a legközelebbi természetes vízforráshoz, vinnél magaddal egy rózsát, kívánnál valamit, majd a virágot megcsókolva bedobnád a vízbe?
 • lefekvés előtt szerelmes verseket olvasnál fel magadnak, hogy ezzel is magadhoz hívd a szerelmet és felkészülj az érkezésére?
• elmennél egy múzeumba egy kedvenc alkotásodhoz és csodálnád harminc percig, majd leírnád, ami az eszedbe jut?
• megajándékoznád magad egy csokor virággal?

Nászágy

Természetesen mindezt bármely más napon is megteheted, nem csak pénteken! Ám ne feledd, hogy október 29-én a péntek egyben tízmilliószoros nap is lesz! Így érdemes alaposan megfontolnod, mivel töltöd ezt a napot! Döntsd el, hogy életednek melyik területe az, ami éppen most a legfontosabb a számodra, és határozd el, hogy ezen a napon csak erre fókuszálsz: hiszen a tibeti hagyományok szerint ez az utolsó olyan nap az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak ránk. Minden, amit gondolunk, mondunk, teszünk, tízmilliószoros erővel bír. Ráadásul ma már ez nem pusztán egy tibeti hagyomány - olyan sokan tudnak róla szerte a világban, hogy már azzal megteremtjük, hogy ilyen módon gondolunk rá.
 
Ha fontos számodra a kapcsolat, amelyben a pároddal élsz, vagy épp egyedül vagy, és szeretnéd magadhoz vonzani a szerelmedet, akkor október 29-ét szenteld ennek! Valósíts meg valamit a fenti listából, vagy menj el az Igazából Szerelem szervezésében megrendezésre kerülő A szerelem visszahódítása című egész napos párkapcsolati szemináriumra, ahol megtudhatod,

• mi szükséges ahhoz, hogy önmagad maradj a kapcsolataidban;
• mi az, amitől a kedvesed szívesen elköteleződik melletted;
• milyen módon veheted elejét a parttalan vitáknak;
• mitől érzed magad egy kapcsolatban is egyre szabadabbnak; és
• mitől válik a kapcsolatod szerelmes, örömteli játékká.

Szerelmesek

A szeminárium nyolc órája alatt Sarkadi Kriszta, az új kapcsolati minták hírnöke egy gondosan felépített folyamaton vezeti végig a résztvevőket, aminek a célja az, hogy a nap végére mindenki feltöltődjön örömmel, bizalommal, pozitív energiákkal, valamint olyan módszereket és eszközöket kapjon, amelyeket önállóan, a hétköznapokban is használhat. Így válsz késszé arra, hogy az életedbe megérkezzen és – ha már megérkezett, akkor – veled is maradjon a szerelem.

Töltsd ezt a különleges napot a szerelem, és a boldog, örömteli párkapcsolatok jegyében!
További információ a szemináriumról >>>

Képek: piqs.de moni.sertel: Love
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 8725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x