Hová tűntek a (szexéhes) férfiak?
Címlap / Te+Én+Szex / Hová tűntek a (szexéhes) férfiak?

Hová tűntek a (szexéhes) férfiak?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Sokszor lehet manapság hallani, hogy gyakorlatilag nem lehet, illetve nagyon nehéz egy épkézláb férfiembert becserkészni, legyen szó akár tartós kapcsolatról, akár alkalmi szexről. Bár a swinger elsősorban párokról szól, de nagyon sok szóló hölgy is tagja a swingerkluboknak, akik szívesen ismerkednének "csak szex és más semmi" alapon. Ezért is megdöbbentő, hogy a kifejezetten szexre vágyó nők milyen gyakran maradnak hoppon. Rajtuk kívül ugyanis azért akad jónéhány pár is, akik nem bánják, ha harmadikként nem egy hölgy, hanem egy másik férfi csatlakozik hozzájuk. Ezért is furcsállom a szexre kapható férfiak alacsony számát. Hová tűntek a (szexéhes) férfiak? 

 

Rendezvénynaptár
Talán többen is találkoztak már például a képernyőbambuló, kukkoló, nagydumás szájhős típussal, akiknek azonnal megállt a tudományuk, amikor az életben is bizonyítaniuk kellett volna. A minap is olvastam egy bejegyzést a legnagyobb közösségi portálon, ami hasonló gondokról számol be. A hölgy konkrétan megmondta az áhított férfiúnak, hogy lefeküdne vele, de izibe. A válasz meglepő volt: „- Ti nők, hogy milyen bonyolultak vagytok...“ .

Szex és más semmi.... vagy még az se?
Miért okoz a pasiknak traumát, ha egy nő tudja, mit szeretne és milyen partnert keres? Ha valakinek a magas, mediterrán típusú pasi az esete,  az valószínűleg nem fog lefeküdni egy pocakos alacsonnyal, így jó kérdés, miért is kell győzködni őt, hogy  mégiscsak ő lesz az álmai szexpartnere?

Nem igazán értem a férfiakat, ez a fajta ismerkedés már eleve ki kellene, hogy zárja a felesleges köröket, hiszen mindenki tudja, miért keres, nem kell szépíteni.

Sokan nem életük párját keresik, csak egy kellemes estét, éjszakát, napot. Igenis azt vallom,  kellenek az egyéjszakás kalandok, helyén tudva kezelni persze a kapcsolatot és ehhez szeretnénk megtalálni azt aki tényleg megremegteti a lábunk, pedig még csak többlépésnyire van tőlünk.


A leggyakrabban mégcsak nem is azért keresünk másik férfit, mert éppen elhanyagolt, pókhálós feleségek, barátnők vagyunk, nekünk is jól esik némi plusz izgalom, kaland, erotika, szex. A férfiak most erre azt mondják, hogy biztosan azért keresünk mást mert nem vagyunk megelégedve a jelenlegivel. Ezt cáfolom én is és sok sok ismerős is, persze van akinél ez az igazság de nem jellemző. A pasiknak miért lehet félrejárni, nekünk nőknek, ha megkívánunk egy vonzó férfit és ezt ki is nyilvánítjuk, akkor miért néznek úgy rank, mintha kurvák lennénk ? Azok, akik párkapcsolatban élnek, most biztosan felhördülnek, de lányok, úgy őszintén, nektek nem fordult még meg a fejetekben - főleg úgy kb 8-10 év együttélés után? Uram, ti se zúgolódjatok, mert ha mi nők nem akarnánk ilyen élményeket, akkor ti is hoppon maradnátok. Ha életetek párja egy másik pasiról is álmodozik, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy megunt titeket, pusztán arról van szó, bármilyen hihetetlen is, az ember nem monogám.

A helyzet az, hogy nem vagyok ezzel egyedül, swinger-barátnőim gyakran mesélnek arról, hogy ugyanúgy jártak, mint én. Jelenleg ott tartok épp, hogy ha rövidesen nem történik valami csoda, jegelem a témát, aztán talán egyszercsak belebotlom valakibe.

Ismerkedés során, a net mögé bújva mindegyik nagy legény, jobb esetben még el is megy a randira, de aztán sajnos hamar kiderül, hogy minden csak duma volt és az úriember gyakorlatilag alkalmatlan bármire. Én személy szerint ódzkodom az olyan férfiaktól, akik párokhoz csatlakoznának, mert véleményem szerint egy férfi legyen képes arra, hogy egyedül is „elbánik“ egy nővel. Párokhoz csatlakozni rém kényelmes megoldás, de nem mindenki alkalmas rá, mert bizony az ilyen esetekben képesnek kell lenni elviselni azt, hogy csak a kispad jut. Amelyik férfi ilyen szituációban nem fogja fel, hogy hol a helye, felébred benne a birtoklás vágya és netán a férj pozíciójára tör, az nem alkalmas „házibarátnak“. Uraim, jól gondolják meg, mire vállalkoznak, mikor bevállalják, hogy párokhoz csatlakoznak!

Pedig milyen egyszerűnek tűnik minden! Sőt, azt is mondhatnánk, hogy a férfiak helyzete a swingerben több, mint irigylésre méltó, hisz mi sem egyszerűbb, mint olyan nőkkel ismerkedni, akik tényleg csak szexet akarnak, szabad akaratukból, minden hátsó szándék nélkül és mégis valahol megáll a dolog.

Volt szerencsém ellátogatni néhány évvel ezelőtt az egyik nívós budapesti klub pénteki rendezvényére, ami köztudottan szóló nap. Fel voltam készülve rá, hogy az ivararány nem a legtökéletesebb lesz, de amit ott és akkor láttam, az minden képzeletet felülmúlt.

Ha számszakilag nézzük, akkor jelen volt kb. 20-25 férfi, egyentörölközőbe tekerve libasorban vonultak egyik emeletről a másikra, közben azt lesték, melyik pár hagyja el a társalgót az emelet irányában. Ha sikerült ilyen jelenséget észrevenniük, azon nyomban hordába verődve nyargaltak felfelé a pár után, mondván, majd csak csurran-cseppen valami. Magamban kuncogva figyeltem az eseményeket.

Mivel partneremmel én sem beszélgetni mentem, mikor úgy láttuk, hogy tiszta a levegő, a fiúk valahol játszanak, elindultunk felfelé.

A fene se tudja honnét, de azon nyomban előkerültek. Mint egy falka, úgy rohantak utánunk. Én poénból direkt befékeztem, erre vagy három pasi majdnem átesett rajtam, ennyit a követési távolságról. Sikerült iziben megtalálnunk a zárható szobát, melynek ajtaját a nagy érdeklődés miatt a hátunkkal tudtuk csak benyomni. Udvariasan, de határozottan kitessékeltük a csapatot, majd bereteszeltük az ajtót. Menet közben azért hallottam, hogy a türelmetlenebbje néha bedörömbölt. Utána elegánsan ellejtettem a zuhanyzóba, ahol is pancsi közben megtekintett 11 férfi. Egyszerre! Egész finoman és úrinő módjára közöltem velük, hogy srácok, vége a műsornak és visszamentünk a "biztonságos" társalgóba.

Édes partnerem az este folyamán azért a fülembe súgta, hogy ha neadjisten valamelyik tetszik és szívesen venném, akkor nem lenne ellenére, de sajnos nem volt kedvem hozzájuk. Ez nekem édeskevés! Azért, mert egyszerre vagyunk egy légtérben, nálam az még nem ok a szexre! Talán mondjuk ha hozzám szólnának, vagy ilyesmi, az kezdetnek már valami lenne, ahonnan el lehet indulni, de sajnos ilyenben csak ritkán volt részem. Aztán rájöttem, hogy amelyik férfi jó fej és szórakoztató, meg még tán jól is néz ki, az minek menne swingerbe, anélkül is be tud cserkészni egy nőt. Akik meg járnak, azt hiszik, hogy egy klubban majd megy minden magától és a kutya sem veszi észre, hogy amúgy meg sem tudnak szólalni egy nő társaságában.

Röviden: Kevés a jó swinger pasi.

Annyira kevés, hogy az egyik vidéki klub előre meghirdetett gang-bang bulija kedélyes leszbipartivá alakult, mert egy darab pasi nem ment el. Mikor ezt olvastam, arra gondoltam, hogy itt a vég, ennél rosszabb már biztos nem lehet a helyzet.

Utána még néhányszor voltam a klubban, de gyakorlatilag egyfolytában krónikus pasihiány volt.

Eltűntek a férfiak, de szó szerint, pedig mi nők bevállaljuk és komolyan gondoljuk, ha már keresünk valakit.

A végén még jobb híján egymásra fanyalodunk?

Anikó
SwingerCafé

Képek: www.swingercafe.hu


 
 
[ 15740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x