Vágyaink netovábbja egy hosszú kapcsolatban
Címlap / Te+Én+Szex / Vágyaink netovábbja egy hosszú kapcsolatban

Vágyaink netovábbja egy hosszú kapcsolatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-21

Létezik egy olyan dolog, amire egy bizonyos kor, néhány együtt töltött év, netán pár csemete megérkezése után túl ritkán szakítunk időt. Ez nem más, mint egy délután és/vagy egy este párunkkal az ágyban. 

 

Rendezvénynaptár
Pedig egy ilyen lazítós-erotikus este sem igényel különösebb előkészületeket. A dolog legnehezebb része talán a gyerekek elpasszolása, ha vannak. Ha a kicsik nem hajlandóak másnál aludni és estére haza kell hozni őket, akkor is van egy szabad délután, amit egy munkában-gyereknevelésben megfáradt pár együtt tölthet. A legszuperebb viszont tényleg az, ha az egész estét is ágyban tölthetjük.

Hogy a kényeztetés teljes legyen, nem árt beszerezni néhány finom falatot, valami olyasmit, amire már régóta vágytok, nem kell főzni és kis jutalomfalatokban fogyasztható. A nagyobb bevásárlóközpontokban már minden beszerezhető, legyetek kíváncsiak, próbáljatok ki valami finomságot.
A legpraktikusabb és egyúttal legközkedveltebb a sajt és bor kombináció, de javasolhatom a magyaros tálat, a füstölt lazacot pirítóssal, vagy épp tatárbifszteket is, fő, hogy ne kelljen főzőcskézni, épp csak valami csipegetnivaló legyen az ágy mellett. Persze nem árt beszerezni valami finom nedűt is: a bor vagy pezsgő mindig nyerő.


Készítsétek együtt el a tálakat, tegyetek mindent az ágy közelébe, lehetőleg karnyújtásnyira és induljon a buli. Gondoskodjatok valami édességről is, fokozza a vágyat, még egy tábla csoki is simán megteszi. Ne feledjétek, ez az este csak és kizárólag rólatok szól!

Ötletek csokis szexjátékokhoz >>

Mi kerüljön az asztalra szex előtt? Afrodiziákumok >>

Egymásra hangolódva
Tegyétek be a kedvenc zenéiteket, beszélgessetek és hangolódjatok egymásra. Élvezzétek egymás társaságát és használjátok ki, hogy zavartalanul együtt lehettek.
Kicsit olyan ez, mintha nászúton lennétek, de miért is ne lehetne egy házaspárnak akár több nászútja is? Miért gondoljuk azt, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk ? Egyszerűen csak megajándékozzuk a másikat: önmagunkkal. Igen, ez a legfontosabb, hogy beszélgettek, hogy figyeltek egymásra. Ebből adódóan szigorúan tilos bekapcsolni a tévét és a számítógépet!

Azt fogjátok érezni, hogy valahogy másképp rezegtek, sokkal jobban érzitek a másikat és a szex is valahogy izgatóbb. Mindez azért, mert végre rá tudtok szánni egymásra annyi időt, amennyit csak akartok. Ezt hívják úgy: a hétköznapok szabadsága  - igen, valójában szabadság élmény. Van, akinek a motorozás, a lovaglás adja meg ezt, de egy átlagos mai párnak már egy ilyen este is bőven elég ahhoz, hogy végre ne gépnek érezze magát, hanem embernek.A szerelemnek tényleg múlnia kell?

Miközben szeretkezés után egymás karjaiban pihentek, talán érezni fogjátok azt, amiről már azt hittétek, hogy elmúlt: a szerelmet. Nem múlik az el, csak a hétköznapi gondok között háttérbe szorul. Csak rajtatok múlik, hogy képesek vagytok-e újra és újra előbányászni magatokból, egymásból. Mert a boldogságért tenni kell. Magától is megvan ideig-óráig, de aztán úgy érezzük, elmúlt. Pedig ez nem igaz, ott van bennünk, csak elő kell keresni. Adjuk meg magunknak, ami jár: esélyt a boldogságra. Egy kettesben töltött délután vagy este, finom falatok, nagy szeretkezések, mert akár többször is kedvet kaphattok hozzá és őszinte beszélgetések. Milyen egyszerűen hangzik! Ennyi kell a boldogsághoz ? Próbáljátok ki és megtudjátok.

Ha van kedvetek, osszátok meg velünk élményeiteket itt a Harmoneten vagy a Facebook-oldalunkon >>

Még több pikáns cikk a témában itt >>

Anikó
SwingerCafé

Képek:
piqs.de: josef T-Rezaie - Der Anfang
piqs.de: sevenkey - Zwischenbild


 
 
[ 5775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x