HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-19
Címlap / Te+Én+Szex / Nincs ma szex!

Nincs ma szex!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-19

A fickó akarja. Nagyon. A nő meg nem. Nincs ma szex! Miért? Mert rossz az időzítés! Jobb tehát nemet mondani? Ha nincs kedvünk a szexhez, akkor természetesen igen. A nők többsége nem kedveli sem a reggeli szexet (korai erekcióból lankadásig, az egész nap stresszét magunk előtt tolva, végül elkésve és a napot végig rohanva) sem azt, ha az egész napos rohanás után, legfrissebb álmukból zavarják fel őket. 

 

A fiatalabb nők sokkal kevésbé szoktak nemet mondani a szexre – nem azért, mert ők ezekben a helyzetekben jobban megkívánják, inkább azért, mert ők még jobban félnek attól, hogy mi történik, ha visszautasítják a férfi közeledését.

Ha visszautasítom, meg fog csalni!
A nők többsége ezért áll kötélnek akkor is, ha éppen semmi kedve nincs az egész szexhez! Orgazmust színlel, és végül a férfire haragszik azért, mert az ő számára újra fáradtan és becsapottan marad abba az aktus. A harag nem az ágyban, inkább az asztalnál, vagy a hétköznapokban csapódhat le hiszti formájában, egy-két keresetlen szóban, vagy más, a párnál már jól ismert és megszokott diszkrét kínzó kis játékok formájában. A megcsaláshoz végül nem a visszautasított szex, hanem ezek a kis gonoszkodások segítik, sőt űzik a feleket.


Jobb tehát nemet mondani?

Ha nincs kedvünk a szexhez, akkor természetesen igen. Ám nem mindegy, hogyan mondjuk azt a nemet. Van olyan férfi, aki nem érti meg, ha simogatva, békésen, kedvesen utasítjuk el, s ha végül durvábban fejezzük ki nemtetszésünket, végletesen megsértődik. Ezért érdemes egy higgadt pillanatban megegyezni egy szóban, ami mindig, minden esetben a szexuális aktus elutasítását jelenti. (Ez akár lehet egy vicces, vagy semleges szó is. Például „vetésforgó”) Ha ez a szó elhangzik, akkor mindkét félnek tilos folytatni.

Ha nemet tudsz mondani, igent is tudj!
Azoknál a pároknál, ahol néha a nő is kezdeményezi az aktust, sokkal hatékonyabban működik az is, ha néha nemet mondanak egymásnak a felek. Itt ugyanis biztosan és pontosan lehet tudni, hogy az, aki szexuálisan megéhezik, jelzi a másiknak. A partnere pedig minden olyan esetben kielégíti ezt az éhséget, hogyha ez lehetséges. Ezért célszerű lehet tudatosan figyelve kezdeményezőnek lenni, vagy a nap közben ránk szakadó terhekből valamennyit átadni a párunknak is – hogy este még jusson erőnk egy kis huncutkodáshoz.


Néhány tény, amikor a libidó alacsony. Ekkor nem érdemes kezdeményezni:
  • Amikor éppen elaludt a másik, álmából felverni. (Ez van akikből nem szexualitást, hanem dühöt vált ki!)
  • Amikor társunk nagyon nagy stressznek és /vagy időbeli nyomásnak van kitéve. (másnap nagy téttel bíró esemény lesz, vagy iszonyú zsúfolt program előtt áll, stb...)
  • Amikor a másik nagyon fáradt, enervált, vagy beteg
  • Amikor lelki gondjai vannak – ilyenkor a gondok feltárása, megbeszélése fontosabb lehet, a későbbi jó szex érdekében. 
 
[8134]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x