Miért hasznos szinglinek lenni?
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Miért hasznos szinglinek lenni?

Miért hasznos szinglinek lenni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Míg élek, nem felejtem el életem egyik legszebb három hetét, amikor utoljára szingli voltam. Szingli életem rövid pályafutása alatt ráadásul olyan nagy értékű, ritka tudásra tettem szert, amit a mai napig kamatoztatok.  


Rendezvénynaptár
Az érettségit követő nyár volt. Szakítottam az akkori szerelmemmel, ez elég mindennapos a viharos tinédzser években, és Ákossal - aki a mai napig a legjobb barátom - töltöttem a diák munkát követő délutánokat és estéket. Minden nap elmentünk valahova, hol moziba, hol valamilyen szabadtéri programra, hol sörözni, hol egyszerűen csak a városban csatangoltunk, végigjártuk a cukrászdákat, végigsétáltuk a parkokat és az egyik finom illatú koraestén a Duna-parton A világirodalom legszebb szerelmes verseiből olvastam fel neki. Meg is lett az eredménye… új szerelem talált rám másnap a buszon…

Azóta folyamatosan párkapcsolatban élek, de a szinglilét csodás hetei csak nem mennek ki a fejemből. Nem egyszerűen azért, mert nagyon boldog voltam és akkoriban semmi nem lehetett volna tökéletesebb, hanem mert rengeteg dolgot megtanultam magamról és a kapcsolatokról. Ezeket a tapasztalatokat pedig minden egyes kapcsolatomban kiválóan tudtam alkalmazni, és amikor úgy éreztem, hogy kinőttem az aktuális szerelem kereteit, egyszerűen továbbálltam és könnyedén újabb szerelem napsugaraiban fürdettem magam.

Szerintem ugyanis a szerelem egyáltalán nem vak madár, amely a véletlen fészkébe rakja tojását. Igenis rajtunk áll, hogy ránk talál vagy sem, és csak arra tud rátalálni, aki készen áll a befogadására. Az a bizonyos „készen állás” pedig bőven többet jelent, mint hogy itt vagyok Hercegem, III. emelet, 14-es kapucsengő…

Meggyőződésemmé vált, hogy a jó párkapcsolat titkai a szingli élet alapjaiban vannak lefektetve, s ez kizárólag azért nem látszik mindenki esetében, mert állandóan a szingli lét ROSSZ aspektusaira figyel, aki pedig állandóan a hibákra koncentrál, az mindenben a hibákat keresi és találja meg s így önmaga ellenségévé válik. Szingli életem rövid pályafutása alatt olyan nagy értékű ritka tudásra tettem szert, amit a mai napig hangoztatok a baráti körömben, főleg azon barátnőim körében, akik férjhez akarnak menni… Ugyanis párt találni, férjhez menni tudomány, az iskolapadban megszerzett tudásnak pedig az igazi próbája a való élet!

Mi lehet ennél csodálatosabb kaland?

Agatha Seymour

Kép: MorgueFile Anita Patterson: Looking toward heaven

 
 
[ 1880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x