Női szexuális gondok - a kineziológus szemével
Címlap / Te+Én+Szex / Női szexuális gondok - a kineziológus szemével

Női szexuális gondok - a kineziológus szemével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sokat elárul rólad, hogy mit jelent neked a szex - milyen érzések indulnak el benned pusztán a szó hallatán. Hogyan használod a tested, mered-e átadni az ösztöneidnek az irányítást, ki tudod-e kapcsolni az önkontrollt? 

Kíváncsi vagy, mit jelent neked a szex? Utazz velem, elviszlek pár pillanatra magammal.

Kérlek, tedd le a kezedből a tollat, engedd el az egeret, ha a főnököd nem örülne ennek, vedd fel a "a cégért élek halok, ő az elsőszülött gyermekem" arcodat és közben hunyd be a szemed egy pillanatra. Vegyél egy mély levegőt, de igazit, nem olyan pihegőset, ahogy Hartmann Ferenc mondaná, olyat, mint amikor kamaszkorodban bedobtak a fiúk a strandon a vízbe.
Még egy mély levegő. És aztán gondolj a szexre. Mit érzel, ha rágondolsz? Nem, nem, ez gondolat volt, azt figyeld meg: mit érzel?
Izgalmat, örömöt, vágyakozást, egységet, félelmet, undort, lenézést, stb.? Vagy azt, hogy már azt sem tudod, mi is az, eszik vagy isszák... Aztán bekapcsol egy kép vagy film, amelyen egy férfi vagy akár nő van, szíved vagy vágyakozásodnak választottja jelenik meg. Most is figyelj az érzéseidre. Érezd az illatát, halld a legmelegebb, hívogató hangját, érezd az érintését, és nézz mélyen a szemébe, miközben a szexre gondolsz.

És mielőtt tovább mennénk, nyisd ki megint a szemed és most már gondolkodjunk együtt
Ha képes voltál képekben látni, érzéseket megélni, akkor te egy szerencsés nő vagy, aki bármikor átkapcsol egy másik hullámhosszra, egy olyan tevékenységre, amiben az érzelmek dominálnak, ki tudod kapcsolni az önkontrollt, feltételezve, hogy tudod, hol a helyzetednek megfelelő határ.
Ha csak ültél és nem éreztél semmit, érdemes elgondolkodni azon, mi történik velem? Ha csak itt és most nem megy, de később, ha majd egyedül leszel, azt jelentheti, hogy neked sokkal több intimitásra és nyugalomra van szükséged ahhoz, hogy belefeledkezz magadba, az érzéseidbe. Abban az esetben, ha a bal agyfélteke átvette a hatalmat önmagad felett, akkor lehetséges, hogy te sehol nem tudod igazán elengedni magad, sem itt, sem most, és otthon sem, amikor a legjobban szeretnéd.



Mehetünk egy kicsit mélyebbre?

Nézzünk egy tesztet: Te melyikbe tartozol? Mennyire ismered önmagad?
Most csak mi ketten vagyunk, őszintén válogathatsz, mennyire jellemzőek rád az alábbiak:
  • Este a párod illatosan, megborotválkozva, mosolyogva vár az ágyban, de még el kell készítened egy fontos excel táblázatot és még a mosógépet is meg kell várni, ki is kell teregetni, szólsz, hogy ne várjon rád, és még meg is koronázod az estét egy mondattal: láthatod, mennyi dolgom van, míg neked csak azon jár az eszed
  • jön a randi, és tele vagy félelmekkel. Félsz megmutatni a tested, megmutatni azt, hogy vannak érzéseid, attól félsz, hogy nem leszel szerethető többé.
  • Azért nem szexelek vele, mert mostanában.... olyan dolgokat kér tőlem, amire velem soha, én egy tisztességes nő vagyok!
  • Biztos vagyok benne, hogy az előzőt (vagy előzőeket) jobban szerette, mint engem,
  • Sokkal jobb, ha magamnak csinálom, vele csak úgy elvagyok, megteszem, amit kér, de nem érzek semmit, de nem veszi észre, megtanultam színlelni
  • Nem szeretnék megint teherbe esni, ezért kerülöm az együttléteket
  • A szex kötelesség, tartozom ennyivel neki.

Ezek után ugye nem csodálkozunk, hogy a szexre teljes iparágak épülnek. Annyira megtanultunk viselkedni, hogy akkor is uralkodunk ösztöneinken, amikor ennek nincs semmiféle hasznos funkciója. Az ösztön ugyanolyan fontos dolog, mint az értelem. Aki felismeri, hogy mikor kell az egyikre figyelni és mikor a másikra, könnyebbé válik az élete, ezen belül a szexualitás megélése is. Ez tulajdonképpen az itt és mostban való élés: hagyom, hogy megéljem azt, amiben vagyok.

A másik fontos eszköz a kommunikáció. Sok gátja lehet annak, ha valaki nem tud beszélgetni arról, ami benne zajlik. Ha a békesség kedvéért nem beszélsz valamiről, az olyan, mintha egy pohárba vizet csorgatnál és közben lefeded: előbb-utóbb ledobja a fedőt magáról. Tulajdonképpen nem mondasz igazat, félrevezeted a párod, a férjed. Ezért ne lepődj meg, ha nem érti a mártírok nyelvét.

Az alternativgyogymodok.hu oldalon is rengeteg technika van ezeknek a gondoknak a felgöngyölítésére és megoldására. Ezek közül egyik a kineziológia, amely egy alternatív és komplementer jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket tartalmazó készség-, képesség-, személyiségfejlesztő prevenciós jellegű holisztikus módszer.
A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia egy olyan fiatal ága ennek a módszernek, amely felhasználja az öröklési és valamilyen betegségre, állapotra való hajlamokkal kapcsolatos legújabb tudományos kutatások eredményeit. Így például egy szexuális gondokkal küszködő nő esetében speciális technikákkal feltérképezzük, hogy valóban az ő gondja ez a gond, vagy egy generációkon keresztül hozott mintát követ. Ha belegondolsz, ez nagyon logikus. Indulhatsz úgy az életnek, hogy a női ágon az anya, nagymama rendszeresen negatív kliséket (pl. minden férfi AZT akarja, ne bízz egy férfiban sem, a férfiak nem hűségesek, a szex kötelesség, stb.) mond a férfiak életünkben való szerepéről, elég sok esélyed van arra, hogy a közhelyeknek megfelelően értékeled a saját kapcsolataidat a férfakkal.
Van két gyors és hatékony eszközünk, a kor-regresszió és az izomteszt, amely egyedülálló más technikákhoz képest.


A terápia során a kliens és a kineziológus együttműködésének köszönhetően az érzelmi stressz feloldásával optimális energiaáramlást eredményezve, energetikai egyensúlyt hozunk létre a testben, amely aktivizálja az öngyógyító mechanizmust. Célom, hogy a neked megfelelő ütemben és módon más szemszögből is ismerkedj meg problémáiddal, a tapasztalataidat (a negatívakat is) pedig tanuld meg értékelni, hiszen ezek a te mankóid. A módszereket egyéni terápiában saját élményként megélheted, illetve tanfolyamon megtanulhatod.

Mit tehetsz magadért addig is?
  • Játssz szerepjátékot félelmeiddel, ülj velük szemben. Tedd ezt, amikor egyedül vagy otthon. Köszönd meg, hogy eddig megvédtek, de most más világ jön, nincs többé szükséged rájuk.
  • Ismerkedj önmagaddal, fedezd fel, hogy kerülöd-e az intim helyzeteket vagy kifejezetten keresed? Keresd és figyeld az érzéseidet!
Ha úgy érzed, nem megy egyedül, kérj szakembertől segítséget, néha sokkal kisebb a baj, mint amire számítasz.
Valljuk be: a szexek szexe az, ahol mindkettő együtt van, olyan kozmikus együttlétet lehet megtapasztalni, ami semmi mással nem pótolható, nem hasonlítható.

Addig is megosztom veletek egyik kedvenc viccem:
Hogyan gondolkozik  a tyúk, ha a kakas meg akarja kakasolni?
"Ha megállok, azt mondja, kurva vagyok, ha elszaladok: lemaradok. Így futok még egy kört és megbotlok".
Ugye nem is annyira vicc?

Sütő Annamária
Természetház

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 9918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x