Titkos, izgalmas, veszélyes és átmeneti = Szerető!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Titkos, izgalmas, veszélyes és átmeneti = Szerető!

Titkos, izgalmas, veszélyes és átmeneti = Szerető!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Lehet-e hosszú távú egy szeretői kapcsolat? Meddig maradhat titokban? Meddig lesz szerető és mikortól lesz több annál? Hol a morális határ?  


Rendezvénynaptár
Átmeneti megoldásról beszélhetünk csupán, mivel egy titkos viszony kialakulása és fennmaradása soha nem lehet hosszú távú. Ugyanis előbb-utóbb már nem lesz titkos a viszony, hiszen az érzelmeket nem lehet sokáig palástolni a partnerek előtt, vagy a két ember közötti kapcsolat átalakul, másféle tartalmakkal töltődik fel. Vagy egyszerűen lelepleződik.

Gondtalan szex elfogadással
Egy titkos viszony izgalmas, mert titkos, és mert nem terhelik a napi gondok. Ott csupán ketten vannak jelen, emberként, nyitott ösztönökkel. Azonban amikor már tudatosan – a körülményekkel együtt – fogadjuk el a másikat nap mint nap, akkor a viszony már kapcsolattá válik, s ekkor érkezik el a harmadik lépés, amelyben okosnak kell lennie mindkét félnek. Ekkor már érintheti a két ember kapcsolata a többieket is.Szerelembe csúszva könnyű hanyatt esni!

Annak, hogy két ember találkozik, nincsen jelentősége, de annak már igen, amikor már fogékonnyá válnak egymásra, és tudatosan megadják egymásnak a legnagyobb szeretetet és szabadságot: konkrétan a másik akkor  jöhet hozzájuk kedvességért, megértésért, amikor neki kell, amikor csak és csupán arra a szeretetre van szüksége, amit csak a másiktól kaphat. Ezt hívjuk viszonynak.
A gond az, hogy az emberek saját szeretetigényük kielégítésére számára kiválasztanak egy-egy embert: te vagy a szerelmem, te vagy a feleségem, a férjem. Ez önzőség, birtoklás. Kimondják hangosan a holtomiglan és holtodiglan igéket, és hirdetik az örök hűség eszméjét.

Hófehérke 9 férfivel élt együtt, Hamupipőke éjjel kiszökött a buliba … – a mesék fonákoldala

Tudomásul kell vennünk, hogy a Csipkerózsika-mesék szépek, de nem valóságosak. Két felnőtt ember találkozásakor már megannyi életélménnyel gazdagabbak: szerettek, anyagi javaik vannak és megannyi szép és csúnya múltbéli esemény tarkítja az életüket, s vannak emberek és helyzetek, amelyekre illik tekintettel lenniük. Azt is tudni kell, hogy az ember életében bekövetkező változások is megváltoztatnak bizonyos értékeket, amelyekkel a házastársak, partnerkapcsolatban élők kompromisszumot kötnek!Valójában van kompromisszum?

Természetesen van! De csupán az is átmeneti, mert ha valami hiányzik, azért az ember tesz. És egy viszony lezárulása után újabb kapcsolatban fogja kielégíteni a saját szeretetigényét. Nők és férfiak egymás után járják be ezt az öncsalási folyamatot, s néha leélnek valóban szép éveket egymás mellett- s hordoznak magukban megannyi titkot.

Sok kapcsolatban élő ember őriz édes titkokat, s hogy elmeséli-e valaha is annak, akivel megosztja hétköznapjait - azt már mindenki maga dönti el.
Valószínűleg nem, mert többségünk gyáva! Még akkor is, ha ezt nem valljuk be. S van még egy szempont: nem szeretnénk megsérteni a másikat, hogy ráébredjen arra a társunk, hogy a mindennapok nehézségeit egy másik emberrel feledtük, s ő, aki mellettünk ébred nap mint nap, nem tudja megadni számunkra azt, amire igazán vágyunk.

Képek: www.morguefile.com


 
 
[ 28216 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x