A 10 legextrémebb szexhelyszín
Címlap / Te+Én+Szex / A 10 legextrémebb szexhelyszín

A 10 legextrémebb szexhelyszín

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

A szexben sosem árt némi változatosság, és ez nemcsak a pozíciókra és kellékekre igaz, hanem a szeretkezés helyszínére is. Összeszedtük a 10 legextrémebb helyszínt - te hol próbáltad ezek közül? Esetleg kimaradt valami nagyon szexi? 

 

Összeállításunk inkább outdoor jellegű, vagyis elsősorban a házon, lakáson kívüli helyszínekre koncentráltunk.  Az extrém helyszínek egyik nagy varázsa természetesen az azonnali élvezet lehetősége, ami keveredik a tilosban járás izgató élményével. Érdemes azért vigyázni arra, hacsak nem pont ezt szeretnétek, hogy ne lássanak meg.

1. Klasszikus: autóban
Ami igazán nem is számít annyira extrémnek, de azért mégis egészen más érzés és más lehetőségek adódnak egy autóban, ami valljuk be, a férfiak-nők többségének egyöntetűen szexi felhangokkal rendelkezik. Nem árt olyan helyszínre gurulni, ami nem túl frekventált, és ugye magától értetődik, hogy a mozgó járműben ön- és közveszélyes is a lepedőakrobatika.

2. A romantika csúcsa: tengerparton
Az egyik legextrémebb helyszín kétségtelenül a tengerpart, bár sokak szerint a tengerparti szexnek csak a marketingje jó, a művelet élvezeti értéke enyhén szólva is kétséges az irritáló homokszemcsék és a sós víz miatt. Maga a látvány és a hangulat miatt persze megéri ezzel próbálkozni, legfeljebb a parttól távolabb vagy neadjisten a szálláson fejezitek be, amit a vízben elkezdtetek.

3. Natúr: erdőben
A natúr helyszínek, köztük az erdő a lehetőségek tárházát biztosítja a szerelmeseknek. Itt is jó ötlet eldugott helyeket kiszemelni, ha nem akarjátok, hogy rátok találjanak, különösen kerüljétek a frekventált turistautakat. Jobb előre készülni pléddel, pokróccal és rovarriasztóval, utána pedig nem árt egy alapos kullancs-ellenőrzés.4. Izgi: szálloda, étterem vagy bármilyen más elegáns hely mosdójában

Különleges atmoszféra, a luxus érzete vagy a mindent-szabad feeling? Akármi is, az elegáns helyek, ahol nem gyakran fordulsz meg, szintén feltuningolhatják a libidót.  A tágas épületekben ráadásul jóval több esély adódik arra, hogy találjatok egy használaton kívüli helyiséget vagy egy félreeső beugrót.

5. Nem csak divatőrülteknek: próbafülkében
Ha legközelebb shoppingolni indulsz a kedveseddel, ígérj be neki egy kis jutalmat, biztosan lelkesebb lesz. Nem minden bolt próbafülkéje alkalmas persze a nagyszabású akciókra, de azért egy kis orális kényeztetés biztos belefér.


6. Stégen
A vízparti romantika gyakorlatias és minden kompromisszum nélkül megvalósítható alternatívája, legyen szó a Balatonról, a folyó-, tó- vagy tengerpartról. Szúnyogűző gyertya vagy szpré fontos kellék!

7. Hajón, csónakban
A nyílt vízen ringatózás kellemes asszociációkat ébreszt és megadja az alapritmust.

8. Teljes körű wellness: szaunában, pihenő helyiségben
A meztelenség magától értetődően felkorbácsolja a vágyakat, de ne időzzetek túl sokat a forró levegőjű szaunában. Folytassátok a műsort a pihenő helyiségben vagy a zuhanyzóban, persze, csak ha kettesben vagytok.

9. Felemelő érzés: liftben
Amikor összezárulnak az ajtók és kettesben maradtok az aprócska liftben, adott a helyzet, hogy egymásnak essetek. Persze, hacsak nem egy felhőkarcolóban vagytok, nem biztos, hogy a dolgok végére tudtok járni, de attól még az élmény elsőrangú.

10. Munkamániásoknak: irodában

A legjobb módja, ha nem akarsz estig várni egy jó kis hancúrra – hívd be a párod az irodába és játsszatok főnök-titkárnősdit.

Neked mi volt a legextrémebb élményed? Írd meg hozzászólásban!

Képek: www.morguefile.com


 
 
[ 18364 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x