Mit miért tesznek a férfiak?
Címlap / Te+Én+Szex / Mit miért tesznek a férfiak?

Mit miért tesznek a férfiak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Franco Marco, a "megmondó ember" első könyve a nőkről, kapcsolatokról szóló meglátásait és levelezéseit foglalta kötetbe, hogy mankót adjon a nőknek, akik nem értik, mit miért tesznek a pasik. Véleményét intrikusan, sokszor bicskanyitogató stílusban, őszintén és kendőzetlenül, de mindig humorosan fogalmazza meg. Ő az, aki férfiszemmel reagál a dolgokra, és ki meri mondani azt is, amit a nők nem feltétlen szeretnének hallani.  

Először is vannak a Nők. Nekik pedig olyan titkaik, avagy titkos gondolataik, amelyeket még legjobb barátnőjükkel is csak suttogva mernek megosztani. És amelyek hallatán saját anyjuk nyilván szívrohamot kapna...
Nők igaz történeteit olvashatjuk e kötetben, amelyekről Franco Marco, a háttérben rejtőzködő titokzatos provokátor formál kendőzetlen véleményt – pasiszemmel. Nem hezitál, kimondja a szót – nem azt, amit az érintett hallani akar, hanem amit egy férfi gondol az adott szituációban. A legextrémebb helyzetekben is megpróbálja megértetni, hogy mit miért tesznek a hímek. Írása csípős és humoros, véleménye pedig sokszor kegyetlenül őszinte – de legalább nem üres szappanbuborékokat fúj! Kétségtelenül provokál, de hiszi, hogy így éri el célját: az általa oly’ mélyen tisztelt női nem lehetőség szerint ne csináljon hülyét magából.

A szerzőről: Senki sem tudja, ki is valójában Franco Marco. Nem láttuk és hangját sem hallottuk még. A háttérben rejtőzködik, és kizárólag e-mailben kommunikál. Annak ellenére, hogy nyilvánosság előtt még sosem jelent meg, és interjúkat is kizárólag elektonikus levélben ad, celebekhez méltó  rajongótábora van. Magyarország legnépszerűbb közösségi portáljain több ezer ember jelölte már ismerősnek, oda kitett gondolatait alkalmanként sok-sok százan lájkolják, írásait a Life.hu női weboldalon pedig hetente 50-60 ezren olvassák. 39 éves, Budapesten élő, heteroszexuális férfi. Ez az összes dolog, amit tudunk róla, és ezzel be is kell érnünk, mert – bár folyamatosan ír – magáról nem hajlandó többet elárulni. E nélkül is nők tucatjai kérik ki kendőzetlen véleményét nap mint nap! Előtte nincsen tabu, legyen szó szerelemről, flörtről, kalandokról, csalásról, hazugságról, szakításról, de akár hármas és még annál is durvább felállásról, saját nemhez való vonzódásról vagy a legintimebb szexuális szituációkról, legextrémebb vágyakról.


Részletek a könyvből:

„Ha a párod lehajtott fejjel, fájdalmas hangon közli, hogy az utóbbi időben valami megváltozott, érzelmileg eltávolodott, testileg sem feszíti a vágy, de persze nincs a dolog mögött senki, ráadásul az a legrohadtabb az egészben, hogy nem tudja, miért van ez így, akkor egy dologban légy biztos.  Pontosan tudja. A többi már csak hab.”
„A nő kedveli az érzékeny, kedves férfit. Elméletileg. A valóságban viszont furcsa módon a kemény, akarnok, tudatos pasit választja, aki ellentmond, megcsalja, átveri, egyáltalán nem lohol utána, sőt néha kifejezetten tahó vele. Hm. Érthetetlen női elme.”
„A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodikkal, sokkal inkább azért tart szeretőt, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség – s rá is ér –, kulturált körülmények között szépen beléhatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni.”


Franco Marco: A titokzatos provokátor
Alexandra Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 6929 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x