Jópofa ajándékok Valentin-napra
Címlap / Te+Én+Szex / Jópofa ajándékok Valentin-napra

Jópofa ajándékok Valentin-napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Valentin-nap kétségkívül tömény giccs, és ma már sokkal inkább a fogyasztás ünnepéről szól, mint az igaz szerelemről. Nem csoda, ha sokan már előre utálják a szívecskés kirakatokat és a nyáladzó szerelmespárokat. Ha viszont férfi vagy és ezen okból kifolyólag esetleg szívesen el is felejtkeznél róla, pontosan tudod, hogy azért ezt nem teheted meg, mert otthon kitör az égiháború. Szóval, ha mégis úgy döntenél, hogy szolidabb vagy éppen fantáziadúsabb keretek között, de azért megemlékezel Szent Bálintról, mutatunk pár kevésbé elcsépelt ajándékötletet - nőknek és férfiaknak egyaránt. 

Fotóalbum – saját kezűleg
Ha mindketten romantikusak vagytok, jó ötlet lehet egymást meglepni egy olyan saját kezűleg készített fotóalbummal, amelybe természetesen a legjobb közös fotók kerülnek. Ha nincs kedved nagyon pepecselni és kreatívkodni, választhatsz kész fotóalbumokból, amibe csak a fényképeket kell beillesztened. Ha viszont rendelkezel némi kreatív lendülettel, akkor irány a hobbibolt vagy kapd elő a kreatív dobozt és alkoss valami szépet!

Erotikus masszázskártya
Vissza az alapokhoz: tulajdonképpen a szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs is szüksége más egyébre, akkora ajándék számukra egymás társasága. Induljunk ki ebből és máris adja magát az egyik legpraktikusabb ajándék: készíts egy személyre szóló, dekoratív kártyát erotikus masszázs-szolgáltatásra, amelyet nálad válthat be a kedves. (Persze, bármi mást is ráírhatsz...)


Még az sem szükséges hozzá, hogy képzett masszőr legyél, masszírozni alapszinten nagyjából mindenki tud, a többihez pedig elég a fantáziád. Szerezz be egy szexmasszázs könyvet, ha trükköznél is!

Ha pedig szeretnéd elkápráztatni a partnernődet, részesítsd jónimasszázsban. A módszerről itt tájékozódhatsz >> (Már megjelent a lingam masszázs-könyv is!)

Virág – másképpen
Aki igazán környezetbarát, egyébként sem vesz vágott virágot, inkább a cserepesek közül válogat. Ha azonban csak valami jelképeset szeretnél adni, amit ráadásul te magad készítesz el, akkor kedves ötlet egy origami rózsa, amit könnyedén elkészíthetsz az alábbi videó alapján.

Csupán papírra és egy leheletnyi kézügyességre lesz hozzá szükséged. Az alábbi rózsa-kockához 3-3 darab zöld, illetve rózsaszín papírra lesz szükséged (egyenként 10X10 centisekre).



Tearózsa
Dekoratív és finom ajándék a forró víz hatására rózsaként kinyíló teafű, ma már számos helyen kapható. Arra figyelj, ha otthon készíted, szükséges hozzá egy szép, lehetőleg gömbölyded formájú üvegkancsó, amelyben élvezhetitek a látványt.

Szexjátékszerek - ma mihez van kedved, édes?
A szerelmi zsetonokkal bármikor feldobhatjátok a szerelmi életeteket. Néhány ezer forintért hozzájuthatsz egy zacskó zsetonhoz, de ha inkább valami egyedire vágysz, ezt is elkészítheted otthon – így ráadásul az kerül rá a zsetonokra, amit te szeretnél. Például: szenvedélyes csók, egy gyors kézimunka, egy új póz kipróbálása a Káma-Szútrából, orális kényeztetés, masszázs, 5 perc sztriptíz vagy kapd elő a kedvenc jelmezed stb.

Zseton helyett gyárthatsz egyforma méretű kártyákat is, amire több szöveg és dekoráció is fér.

Párhoroszkóp

Ha kedvesed érdeklődik az önismeret és az asztrológia iránt, lepd meg egy párhoroszkóppal vagy szexhoroszkóppal!

A Harmonet garantálja, hogy minden egyes képletet szakképzett asztrológus készíti el, és az elemzés egyedileg csakis Nektek és Rólatok szól.

Így egy személyre szabott összehasonlítást fogtok kapni, nem pedig egy program alapján generált tucatelemzést!


Az alábbiakból válogathatsz:


Kép: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10925 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x