Házasságtörés diszkrécióval?
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Házasságtörés diszkrécióval?

Házasságtörés diszkrécióval?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Avagy mi a nős férfiak legújabb fifikás módszere a kalandok keresésére? Hogyan lehet kiszűrni a kamu társkeresőket? 


Rendezvénynaptár
A férfiakat – ahogy a mondás tartja – a vadászösztönük hajtja. A korábbi statisztikák szerint a férfiak sokkal könnyebben, hamarabb vagy többször hűtlenek a párjukhoz, mint a nők. Az is beszédes adat, hogy a félrelépő férjek 56 %-a úgy vallotta, hogy házassága valójában boldog. Ugyanerre a kérdésre a hűtlen nők csupán 36 %-a adott hasonló választ.

A beszélgetésekből az derül ki, hogy a férfiakat sem elsősorban a szexuális vágy hajtja, hanem legtöbbször a megfelelési kényszer, menekülés az otthoni elvárásokból egy olyan kapcsolatba, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. A nőket pedig férjük figyelmetlensége, a szeretet nélküliség, az elhanyagoltság érzése űzi más férfi karjába.Egy valós – meglehetősen kínos – sztori egy félrelépő férj leleplezéséről:

A férfi az interneten regisztrált egy online társkereső oldalon, és onnan gyűjtötte rendszeresen az új randi-partnereit. Pincérként dolgozva, otthon - úgy hitte -, gyanakvás-keltés nélkül beadhatja, hogy az esti műszak elhúzódott, miközben valójában a légyottjait bonyolította. Felesége azonban mégis gyanakodni kezdett. Végül álnéven és egy másik nő profilja mögé rejtőzve randit beszélt meg saját csélcsap urával. A randira pedig, miután megérkezett a férje, betoppant ő maga is. Magyarázkodásra sem volt szükség. Ilyen egyértelmű lebukást nehéz bármivel is palástolni.

Az online társkeresés – a „kamu fotók” és az „olyat írok, hogy tetsszen” bemutatkozások miatt sokaknak okoz csalódást. Nagyon könnyen buknak le így azok, akik nem mondanak igazat és a hűtlen férjek is. Nekik ezért egy kifinomultabb, diszkrétebb, új módszert kellett találniuk.

Hogyan keresik mostanában a hűtlenségre az alkalmat a férjek?
Azok a férjek, akiknek egyébként eszük ágában sem volna elhagyni a feleségüket vagy családjukat, akik valójában boldognak tekintik házasságukat, új módszert találtak a félrelépésre. „Diszkrét” segítséget akarnak igénybe venni. Abban bízva, hogy a diszkréció köti a társkereső irodákat, hozzájuk fordulnak, hogy gyors, rövidtávú intim kalandokat találjanak - némi közvetítéssel. A „diszkréciót” ugyanis félreértelmezik. Azt remélik, hogy kis titkuk sehogyan sem szivároghat ki, és biztonságban érezhetik magukat újdonsült barátnőikkel.


A társkereső iroda nem támogathat etikátlanul házasságtöréseket. Ha valóban hisznek a hagyományos értékrendben és a komoly, tartós, boldog kapcsolatban, akkor az ilyen társkereső célokat nem támogathatják, vissza is utasítják.

Megkérdeztünk erről egy társkereső irodát. A DUALS Diplomás Társkereső Iroda vezetője, Bús Tímea megerősítette a fentieket: „Egy hiteles társkereső irodának figyelnie kell arra, hogy csak független társkeresők térjenek be hozzá. Olyan emberek, akik élethelyzetükből adódóan nem tudnak hol ismerkedni. Akiknek a munkahely, a baráti társaság, a megszokott környezet már nem ad lehetőséget. Nem pedig olyanok, akik azért nem tudnak ismerkedni, mert különben kiderül a feleségük előtt a megbízhatatlanságuk. A férjeket, akik csak kalandot keresnek – mi például – a többi ügyfelünk védelmében nem vesszük fel tagjaink sorába. A mi célunk, hogy házasságok szülessenek, és nem az, hogy tönkremenjenek!”


Képek: www.FreeDigitalPhotos.net


 
 
[ 6002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x