Te átmentél? 6 titkos teszt, amit a pasi elvégez rajtad!
Címlap / Te+Én+Szex / Te átmentél? 6 titkos teszt, amit a pasi elvégez rajtad!

Te átmentél? 6 titkos teszt, amit a pasi elvégez rajtad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy randevú előtt sokan törik azon a fejüket, hogyan tehetnének igazán jó benyomást a kiszemelt férfira. Lássuk, mit figyel meg titokban a pasi!  

A férfiak sokszor képtelenek visszafogni játékosságukat. Egy randevú pedig tökéletes alkalom arra, hogy képességüket felhasználják randipartnerük tesztelésére. A nő nem is sejti, hogy miközben társalognak, a pasi már feltérképezte: mennyire megfizethető, mennyire érdekli a hölgyet az ő személyisége, mennyire becsületes és őszinte. Mi az a 6 „gyorsteszt”, amit a férfiak használnak?

- Pontos vagy?
Elmúltak már azok az idők, amikor egy nőtől azt várták, hogy egy kicsit késsen a randevúról. Manapság a férfiak úgy gondolják, a tiszteletlenség jele, ha valaki késik. Győződjünk meg róla, hogy mi nem követjük el ezt a szarvashibát! Ha ezen a teszten megbuktunk, a további siker is kétséges lehet.

- Érdeklődsz a személyisége iránt?

Tudjuk: a nők szeretnek sokat beszélni. Ám ha a férfi személyisége iránt is komolyan érdeklődnek, nagy esélyük van elnyerni a szívét. Tehát nem árt, ha van a fejünkben néhány kérdés, mellyel többet tudhatunk meg a kiszemelt pasiról - de ügyeljünk rá, hogy ne váljon faggatózássá a dolog!

- Megfizethető vagy számára?
Akár hisszük, akár nem, amit rendelünk, az alapján is kialakítható rólunk egy pozitív vagy negatív vélemény. A férfiak bizony ennek alapján is ítélnek – milyen italt kérünk és milyen desszertet fogyasztunk. A drága italok és ételek azt sugallják, hogy nagy lábon élünk, nem vagyunk könnyen megfizethetőek (vagy akár eltarthatóak) a számukra. Ez különösen kínos, ha olyan pasival randizunk, aki szereti az egyszerűbb dolgokat. Rendeléskor tartsuk tehát szem előtt: ne essünk túlzásokba – akkor esélyt kapunk a második találkozásra.


- Hamar ideges leszel?
A pasik hajlamosak letesztelni azt is, vajon gyorsan dühbe gurul-e, idegessé válik-e a nő. Ennek érdekében feltehetnek különös kérdéseket, előidézhetnek fura szituációkat. Csak egy frappáns, jó válasszal vághatjuk ki magunkat, illetve azzal, ha megcsillogtatjuk jó problémamegoldó képességünket. Ha nem jövünk zavarba egy probléma megoldásától, máris jó benyomást keltettünk.

- Csalsz-e a válaszokkal?

A hamis válaszok és gesztusok visszaüthetnek. A komoly, tartós kapcsolatra vágyó hölgyek általában 100 százalékban őszinték a randipartnerükkel. Semmi értelme takargatni valódi énünket, igényeinket, álmainkat - hiszen nem tehetjük azt örökké, különösen egy hosszú párkapcsolatban!

- Jól kommunikálsz?
Ha képesek vagyunk meghallgatni a férfit és új, érdekes témákkal előhozakodni, nyert ügyünk van. Ez a képességünk lényeges szerepet játszik abban, hogy a barátai közé is elvigyen a pasi. Nemcsak vele, a baráti körével is érdemes jól kijönni, megfelelően kommunikálni. Semmiképp se hozakodjunk elő sorozatokkal, vagy sztárpletykákkal, különösen az első találkozáskor, ha jó benyomást akarunk tenni!


Búcsú Adrienn

Forrás >>

Kép: pixabay.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 65978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x