Bulizzunk, itt a farsang!
Címlap / Te+Én+Szex / Bulizzunk, itt a farsang!

Bulizzunk, itt a farsang!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Nem csak a gyerekek, a felnőttek is szeretnek egy kicsit valaki másnak a bőrébe bújni, jelmezben megjelenni egy- egy rendezvényen! Ha úgy döntünk, hogy a tavaszi nagytakarítás előtt még belefér egy nálunk megrendezésre kerülő házibuli, akkor legyünk szigorúak! Belépés csak jelmezben!  

 

Rendezvénynaptár
Ötletes bulik!
Amikor ilyen meghívót kapunk, nagy kérdés, hogy milyen alakot is öltsünk? Ha a bulin meg van határozva egy keret, például cowboy parti, vagy latin buli, esetleg törökös, vagy arabos a buli jellege, akkor könnyebb dolgunk van, hiszen a kánkán szoknya, vagy hastánc kosztüm beszerzése - akár magunk készítjük el, akár kölcsönzőbe megyünk érte, - nem ró túl nagy terhet ránk. Ha mi vagyunk a szervezők, érdemes erre gondolni és megadni a keretet a bulihoz.

Néhány tipp:

Latin buli: Latin zenék, parázs táncversenyek, és bő szoknyák, capoera táncosok, tequilás üvegek, sombrerok … a paletta végtelen. Pikáns, forró játékok valók erre a bulira!

Az 1001. éjszaka: Fel lehet öltözni sejknek, táncosnőnek, csadoros asszonynak, hastáncosnőnek, de akár egy rúd kebabnak is. Keleties programok, kávézacc jóslás, vagy éppen keleti finomságok valók erre az estére.Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x