Hogyan fejleszd a szexuális intelligenciád?
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Hogyan fejleszd a szexuális intelligenciád?

Hogyan fejleszd a szexuális intelligenciád?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

A szexualitás az ember második legerősebb mozgatórugója a táplálkozás után, mégis annyi kérdés és frusztráció forrása a mai napig. Pedig a szexuális intelligencia fejleszthető! 


Rendezvénynaptár
Az intelligencia ma már nem azt jelenti, mint régen, amikor intelligensnek azt tartották, aki logikusan gondolkodik, és kiváló matematikából. Ma már az intelligencia egy alapvető emberi érték, mellyel egyre többen rendelkeznek egyre magasabb szinten.
Négy fő intelligenciát különböztetünk meg, melyeknek rengeteg alfaja létezik. Ezek közül is sokat illetnek az intelligencia szóval, de mindegyik az alábbi négy nagy csoportba sorolható:Mai felgyorsult világunkban már nem elég egy területen fejlesztenünk magunkat. Ahhoz, hogy tartalmasabb életet éljünk, érdemes mind a néggyel foglalkozni. Amellett, hogy mindegyik fejleszthető, jó hírem, hogy könnyű is lesz, csupán szokásokat érdemes kialakítani. A logikai, érzelmi és pénzügyi intelligenciátokat számos, google-n fellelhető oldal segítségével edzhetitek.
A szexuális intelligenciáról azonban kevesen beszélnek. Pedig a szexualitás a szervezetünk második legerősebb mozgatórugója a táplálkozás után. A rengeteg lehetőség közül kifejtek most neked egyet.

Olvasás
Bármennyire hitetetlenül hangzik, az olvasás mindenre jó. Csupán ki kell válogatnunk a rendelkezésünkre álló lehetőségek közül a legjobbakat. Egy könyv esetében könnyű ezt eldönteni, hiszen csak megnézed a tartalmát, ha meggyőzött, elolvasod. De mi a helyzet az interneten található cikkekkel, hírlevelekkel, online tanfolyamokkal? Amikor egy cikket elolvasol, mielőtt egyetértenél vele, vagy megfogadnád az abban leírt tanácsokat, nézz utána valódiságának. Nézd meg az oldal több írását, facebook oldalát is. Amennyiben sok az olvasója. - ezt a facebook lájkok számából is meg tudod állapítani, illetve abból, hogy mennyien lájkolnak 1-1 írását, képét - színvonalas a megfogalmazás és nincs tele mindegyik cikk termékreklámmal, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az írás igaz, a tanács megfogadható. Sok kis honlap abból él ugyanis, hogy a cikkeit úgy írja meg, hogy felkeltse érdeklődésedet a terméke iránt. Amivel nincsen semmi baj, ha az ígért “ingyenes, gyakorlatba azonnal beépíthető tanácsokat” valóban fel tudod használni, és nem csak abban az esetben, ha megvásárolod a kínált írást, tanfolyamot, terméket, bármit.

A hírlevelekre, online tanfolyamokra is sokszor ugyanez érvényes. Feliratkozol azzal a céllal, hogy tanulj, de csak a vásárlási tájékoztatókat kapod. Egy hírlevél akkor érték, ha azzal is ad valamit, ha nem rendelsz a tulajdonosától semmit. Rengeteg ingyenes anyag található már az interneten, ezekkel azonban csak egy alap szintet érhetsz el. Létezik ugyanis az az információ, amit egészen egyszerűen nem éri meg ingyen adni, mert a kitalálója rengeteget dolgozott vele, vagy azért, mert bizonyítottan hatásos, és a kutatás, a fejlesztés, a tapasztalatszerzés, valamint annak átadása rengeteg energiával, felelősséggel és bizony költséggel is jár. Éppen ezért, ha nem akarsz megrekedni egy alacsonyabb szinten, érdemes befektetni a tudásodba. Hogy mennyit, azt döntse el mindenki saját maga. Befektetés egyébként nem csak a pénzt jelenti, lehet az akár az időd, vagy az energiád egyaránt.

Szeretnéd megtudni, hogyan fejlesztheted képességeidet az ágyban? Szeretnél még több élvezetet lelni a szexben? Ebben segít neked egy újdonság, amely interaktív könyv formájában ölt testet.
Ez a Szexuális Intelligencia játék, mely élvezetes módon tanítja meg, hogyan adj minél többet a másiknak, miközben pedig elsajátítod, hogyan élvezd maximálisan azt, amit te adsz. Az rendben van, hogy te már profi vagy az ágyban. De miért ne lehetnél még profibb? Miért ne lehetne az eddiginél sokkal több éjszakád szórakoztatóbb és kalandosabb? Egészítsd ki az életed ezzel a különleges újdonsággal!
 
Nézd meg ITT, miről is van szó! Kattints >>>

Hozbor Vanda
Kép: imagerymajestic-  FreeDigitalPhotos


 
 
[ 4845 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x