HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19
Címlap / Te+Én+Szex / A szerelem íze

A szerelem íze

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19

Olaszországba utazni talán az egyik legmenőbb dolog mostanság. Pláne ha közben szerelembe esel egy olasz férfival majd mindezt a kalandot még papírra is veted. Victoria Cosford tudta ez, megtette és jól tette.  

 

Olaszországnak napfény íze van. Olaszország romantikus, szexi, szenvedélyes és mélybarna hely, ahol a csók lágyabb, a fagylalt krémesebb és a szerelem beteljesül. Olaszországba kell mennünk. Neked is. Amint felülsz egy Vespa nyergébe, ahogy az első pasta lecsúszik a torkodon, ahogy reggel a ristrettod mellé frissen sült péksüteményillat jár, úgy esel te is szerelmbe szinte azonnal az szembejövővel. Talán a személyiség varázsa, talán a hely varázsa – szinte mindegy.

 

Olasz. Ez éppen elég. Évekig ezt hittem. Tizennégy évesen Riminiben azonnal beleszerettem a panziótulajdonos húszéves lányába. Olasz volt, élettel teli tekintete volt, fekete haja és úgy mosolygott rám, hogy eszembe sem jutott, hogy tizennégy vagyok, pattanásos, fogszabályzós. Férfinak éreztem magam.

 

Aztán persze hazajöttem. A lány eltűnt valahol az emlékek útvesztőjében. Tipikus.
Ahogyan kicsit Victoria Cosford könyve is az. De kit érdekel? A történet szerint Vicky Toszkánába utazik, hogy elsajátítsa az olasz nyelvet és megmerítkezzen az olasz kultúrában. Ám nem sokat időzik a nyelviskolában, inkább szerelmével, Gianfrancóval tölti az idejét, aki mellett megtanulja az olasz élet derűs és árnyas oldalait. Szórakoztató, nyári olvasmány.

 

A többi nem fontos. A lényeg, hogy a könyv elérje célját. Az pedig sikerült: ezt olvasva magunk mögött hagyhatjuk a szakadt ruhájú kéregetőt, a nyáron képtelen képregénnyé váló nagyvárosi közlekedés bonyodalmait és mindent ami kicsit is emlékeztet szomorú valóságunkra.

Victoria Cosford: Szerelemről és egyéb finomságokról
Tericum


 
 
[3352]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x