Hogyan vonjam be a vőlegényem az esküvőszervezésbe?
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Hogyan vonjam be a vőlegényem az esküvőszervezésbe?

Hogyan vonjam be a vőlegényem az esküvőszervezésbe?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Elég frusztráló, amikor a jegyespár egyik tagja - jellemzően a férfi - egyáltalán nem érdeklődik az esküvőszervezés iránt, sőt, hidegen hagyja a dolog. Természetes, hogy csalódottságot érzel, hiszen ez a ti nagy napotok. A férfiak sokszor úgy érzik, hogy az ő szerepük véget ér a lánykéréssel, és most már csak annyit kell tenniük, hogy megjelennek a ceremónián. Hozd a tudtára konkrétan, hogy ennél többet vársz tőle! 


Rendezvénynaptár
Mivel a legtöbbjük elég rosszul olvas a jelekből, az őszinte párbeszéd célravezetőbb, mint a sértődött arckifejezések és az utalgatások. Ha világossá teszed, hogy bánt téged a dolog, hogy teljesen kivonja magát a szervezés alól, biztosan jobban igyekszik majd. Mondd el neki, hogy számítasz rá és szükséged van a segítségére, hiszen nem egyszerű feladattal álltok szemben.
Próbálj olyan feladatokat rábízni, amelyeket élvezhet. Például a zenék kiválasztása, a zenekar megtalálása, vagy az alkoholos italok megrendelése. Vess be egy apró trükköt: a férfiak jól reagálnak az eldöntendő kérdésekre. Ahelyett, hogy megkérdeznéd, milyen színeket használjatok az esküvői dekorációban, mutass neki mintákat, és kérd meg, hogy válasszon! Kérd a véleményét mindenről, mit szeretne és mit nem. Ha érzi, hogy az ő elképzelései is fontosak, jobban megnyílik majd.

Sokuknak csak egy kis noszogatásra, egy kezdőlökésre van szüksége, de ha a beszélgetés ellenére is teljes érdektelenséget mutat, az nem jó jel, és érdemes elgondolkodni rajta, vajon tényleg ez-e a közös utatok.

Mondjátok el nekik a definíciót- szlogent:
"Mert minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor megmondják neki, hogy melyik nap, hány órára legyen felöltözve és megborotválkozva."


Kép forrása


 
 
[ 6535 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x