3 trend, ami felüti a fejét a következő eljegyzési időszakban...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / 3 trend, ami felüti a fejét a következő eljegyzési időszakban

3 trend, ami felüti a fejét a következő eljegyzési időszakban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Amerikában hálaadástól és Magyarországon karácsonytól, a Valentin napig tartó időszakban is rengeteg menyasszony kezét fogják megkérni. Mielőtt belevetnénk magunkat a csillogó gyűrűk és a vicces/megható eljegyzési vírusvideók világába, íme néhány trend, amit remélhetőleg viszontlátunk majd: 


Rendezvénynaptár
 1. A nők is egyre inkább részt vesznek az eljegyzési procedúrában
  Mostanában egyre több “tökös” csajt látunk, aki veszi a bátorságot, és ő kéri meg a barátja kezét. Reméljük, ez folytatódik! Már csak azért is, mert a lánykérésre való várakozás a legtöbb nő számára valódi tortúrát jelent, de a tervezgetés és a gyűrűvásárlás igazán a mi asztalunk, és nagyon élvezzük!
   
 2. Eljegyzések alaphangon
  Semmi bajunk a látványos flashmobokkal, de a lánykérés nem verseny. Ahelyett, hogy a vőlegény megpróbálná a világ legfigyelemfelkeltőbb eljegyzését összehozni, jobban teszi, ha valami olyasmivel rukkol elő, ami valóban szívhez szóló. Egyre több nő vágyik arra, hogy az eljegyzése tényleg az ő és párja személyiségét tükrözze, és fényűzés helyett a szerelem és a házasság valódi értelméről szóljon.
   
 3. Láss tovább a gyűrűn!
  Míg egyes nők rajonganak az ékszerekért, és izgatja őket a tudat, hogy hamarosan egy új, csillogó-villogó gyűrűvel lesznek gazdagabbak, nagyon sok olyan nő is él köztünk, akiket ez egyáltalán nem hoz lázba. Nincs olyan szabály, ami kimondaná, hogy az eljegyzést feltétlenül egy gyűrű kell, hogy kísérje. Reméljük, egyre több pár fogadja majd el a nem tradicionális lánykérési módszereket és ajándékokat, ami lehet pl. egy gyönyörű utazás, egy művészeti tárgy, vagy bármi más, ami sokat jelent a párnak. A világ készen áll a kreatív eljegyzési ajándékokra! Most őszintén… ki ne örülne pl. egy édes eljegyzési kutyusnak? :))
És mégis ki mondana nemet rá? 
 
[ 2627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x