Hűtlen vagyok
Címlap / Te+Én+Szex / Hűtlen vagyok

Gelsei Bernadett

Hűtlen vagyok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-22

Nagyon gyakori, hogy olyan férfiak keresnek meg, akik sokáig azt gondolták magukról, hogy ők soha nem kerülhetnek bele egy szerelmi háromszögbe.  


Rendezvénynaptár
Lehet, hogy te is éppen ezt gondoltad sokáig magadról, és még azt is, hogy maximum azt tudtad feltételezni önmagadról, hogy ha mégis egyszer megtörténne veled, az csak egy egyszeri alkalom, egy botlás lehet, semmi esetre sem egy hosszú hónapokig vagy éppen évekig tartó viszony.

Azonban ha jól utánaszámolsz, akkor bizony már minimum fél éve működteted az “egyszeri alkalmas” félrelépésed. Gyakori, hogy nem szeretői viszonynak ítéled meg a helyzeted, önmagad pedig nem egy hűtlen, szeretőt fenntartó férjnek. Inkább valahogy úgy érzed, hogy egy ideiglenes állapotban vagy, és napról napra vagy akár óráról órára más kimenetélt éled meg ennek az állapotnak.

Az egyik pillanatban még úgy gondolod, elhagyod a szeretődet, de ha erre gondolsz, akkor egy erős veszteségérzés már beléd, és úgy érzed, ez nagy lemondás, lehet, hogy mégsem vagy erre képes. Mivel évek óta valami ilyesmi gondoskodás, szeretet vagy éppen szex hiányzik az életedből, és most amikor itt van és még alig élvezted ki, ezt nem teheted meg, hogy elengedd…most még nem.


A másik pillanatban azt gondolod, hogy képes vagy elhagyni a feleséged, a közösen felépített házatokat (amit úgy szeretsz, kert, garázs stb.) mert ez a kapcsolat már régóta nem az, amire te vágysz. Már hosszú ideje, hogy nincs meg az a fajta szex, szenvedély, intimitás, vágy köztetek, ami régen megvolt, megváltozott a feleséged és úgy érzed, férfiként nem igazán vagy megbecsülve. Az is lehet, hogy ő még mindig vágyik rád, de te vagy az, aki már nagyon távolinak érzed őt magadtól. Ilyenkor úgy érzed, elég erőd van, ahhoz, hogy kilépj ebből a házasságból és egy új életet kezdj.

De ekkor megszólal egy vészcsengő, de mi lesz a gyerekekkel? Nem tudod elképzelni, hogy hétvégi apuka legyél, te megfogadtad, hogy soha nem hagyod el a családod, és ezt nem teheted meg a gyerekekkel. Főleg nem azért, mert beleszerettél egy nőbe.

 
 
És máris benne vagy egy rossz, elviselhetetlen, döntésképtelen körforgásba. Amiből nem tudod, hogyan lehetne kijönni. Amikor már teljesen elviselhetetlen számodra a helyzet és úgy érzed, hogy még az utolsó előtti pillanatban a kezedbe veheted az irányítást és dönthetsz az életedről (mielőtt a másik két fél tenné ezt meg helyetted), akkor érdemes segítséget kérni.

Akkor eljutottál a mélypontodra, amikor már nem sajnálod annyira önmagad és a lehetséges veszteségeid, amikor már képes vagy szembenézni önmagaddal és elfogadni azt, aki vagy. Ha ezt megtudod tenni és kellő önreflexióval felismerni mit is szeretnél, ki is vagy valójában, akkor képes leszel újra dönteni és kezedbe venni az életed irányítását. Ebben segítelek én, a döntésmentor!
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x