Megcsalt a párom
Címlap / Te+Én+Szex / Megcsalt a párom

Gelsei Bernadett

Megcsalt a párom

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Manapság alig lehet ismerni olyan házasságot vagy hosszú távú párkapcsolatot, ahol ne történt volna megcsalás. Mai világunkban a hűség egy nagyon nehezen vállalható erény, vagy erkölcsi magatartási forma. A megcsalt fél egy nagyon durva lelki krízisen megy keresztül.  


Rendezvénynaptár
Az alábbi levél részleteket abban tudnak segíteni neked, hogyha kiderül számodra, hogy a párod megcsalt, vagy lebukott milyen első reakcióid lehetnek:
  • Megcsalt férj vagyok, két gyerekünk (9, 12) van. Kifelé irigyelt család voltunk, de nemrég rájöttem, hogy a feleségemnek viszonya van, már kb. 1 éve.
  • 24eves házasok vagyunk, megcsalt a férjem, másfél évi kapcsolata után, azt mondta engem szeret, a másik csak kaland volt. Teljesen összetörtem és elzavartam otthonról. Ez 2 hete történt, azóta albérletben van, és nem beszéltem vele, csak a gyerekeimen keresztül. Nem tudom hogyan tovább....Még nem tudok neki megbocsátani, de tudom, hogy egyszer lépnem kell,mert nagyon szeretem. Ha újból találkoznánk, érzem, megint csak sírva fakadnék, és nem tudnék vele kommunikálni. Mit tegyek?
  • Megcsal a férjem, hogyan tudnám visszahódítani?
  • Van egy "párom" de neki van egy gyereke egy másik nőtől, aki zsarolja őt és a kapcsolatunk titokra tartásra van kötelezve, emiatt én viszont szenvedek ettől. A probléma hogy ő a gyereket nagyon szereti es azt mondja, hogy miatta csinálja, de sokszor kaptam már hazugságon és azt sem tudom elhinni, amit kérdez… a gyerek anyjával pedig azt kell játszania, hogy együtt vannak, különben elköltözik a gyerekkel, ezzel fenyegeti és nagyon rossz ez nekem.
  • Megcsal a nejem. Lebuktassam vagy hagyjam, hogy kibukjon magától
  • Megcsalt fél vagyok egy szerelmi háromszögben. Nem tudom, hogyan fogom tudni ez feldolgozni.
Természetes, hogy felmerül benned a kérdés: normális-e amit érzek?

Tudnod kell, hogy ilyenkor minden reakció teljesen normális, mivel a váratlanul ért szembesülés a megcsalással veszteségek lavináját indítja el benned.


Megrendül az önmagadról, a házasságodról a párodról alkotott képed. Amit eddig biztonságosnak és kontrolláltnak éreztél, most hirtelen tovaszáll. Érzelmi hullámzások kerítenek hatalmába, egyik pillanatban még úgy érzed ezen simán túllendültök és minden megoldható, a másik pillanatban pedig a pokolba kívánnád és teljesen összeomlasz.

Ezek az érzések, hangulati ingadozások és bizonytalanságok a megcsalás után teljesen rendben vannak, hiszem a megcsalás ténye, főleg ha évekig tartó viszonyra derült fény nagy krízist okoz.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 21104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x