Transzformáció
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Transzformáció

Transzformáció

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Azt mondják, a szeretet megváltoztatja a világot. Azt mondják ez az egyetlen kapocs, az egyetlen erő, ami tökéletes és végleges, mi mindent elbír és felemel. Mégis akárkit kérdezek: mi a szerelem? 


Rendezvénynaptár
Azt mondják, a szeretet megváltoztatja a világot. Azt mondják ez az egyetlen kapocs, az egyetlen erő, ami tökéletes és végleges, mi mindent elbír és felemel.

Mégis akárkit kérdezek: mi a szerelem? A választ senki nem tudja pontosan, mindenki valami halvány kis foltot lát belőle és így szól: sejtem. A legtöbben, pedig egyszerűen nem akarnak elgondolkozni e kérdésen. Hinnéd-e kedves Olvasóm, hogy a szeretet ily’ félelmetes?!

Mert attól függően kiről szól mesénk, attól függően ki az, aki szerethetünk, a szerelem lehet egy erős testi vágy. Mert, hogy igazán szenvedéllyel szeretni, kívánni valakit, igen, az szerelem. És aki mást állít az hazudik, vagy ostoba. Ha igazán óhajtod minden csókját, elképzeled, ahogy a bőréhez érsz és lehet soha egyetlen napot sem szeretnél vele tölteni, de arra, ahogy ő szeret a testével, arra vágysz, no igen, ez szerelem. Ez az érzés lehet más is, lehet egy megkopottnak tűnő, de érdekes kapcsolat, mert ha ő igazából a barátod is, fűz még valami hozzá. És mi a barátság? Vajon ez nem mélységes áhítat? De igen, ahogy egy kedves barátném mondta: „minden barátság egy szerelem.” Szerelmes vagy a szavaiba, a mondatfűzésébe, a hangjába, játékos gúnyolódásaiba. Amikor pedig tudod el kell engedned, mert nem tiéd igazán, mert nem veled élheti le életét akkor is megmaradthat egy örök érzésként benned. Két ember, ha alig is kerül kapcsolatba, ha épp csak eltölt együtt néhány órát, és sosem találkozik többé, akkor is felhúzhatják ezt a lobógót, mert utána hetekig, vagy évekig gondolunk reá, s talán egyszer, 50 esztendő múltán is megemlékszünk róla, hogy volt valami a mosolyában, már láttam, talán egy előző, elmúlt életből... Mert valahol, valamiért, vagy csak úgy... Szeretem. És van, hogy nem tehetem, mert ő már megállapodott, mert más utat jár és el kell fogadnom a döntését. Boldog, vagy boldogtalan, váltogatja magát az érzés, a fejében, ám én nem ugorhatok ezek szerint az ölébe, választott, és tiszteletben tartom elhatározásait. Attól még, ha távolról is, de szeretem. Néha pedig a gyűlölet érzése kell ahhoz, hogy valakit távol helyezzünk magunktól, hogy valaki után már ne áhítozzunk. De vajon akkor az a személy tényleg nem érdekel minket? Gyűlölni pontossan olyan heves érzés, mint szeretni! Gyűlölöm, hiszen nem szerethetem.

Ám vágyunk a kizárólagosságra, hogy mi legyünk a legfontosabbak, a legjobbak Neki, szeretnénk végzetszerűséget, de ahányszor szerelmesek leszünk, mindannyiszor elvárnánk? Az Ego így szól: engem szeress, engem egyedül, igazán, legyen ez különleges. Majd homokba dugjuk a fejünket, észre sem vesszük, hogy ahogy a természet megújítja magát, úgy jön évről évre életünkbe is minden új kapcsolatlehetőség, úgy ragyog föl újra és újra ugyanaz a remény – néha egy arc a megállóban, máskor egy vendég, vagy egy új kolléga -, ugyanaz a láng, egyre és egyre tökéletesebben, egyre és egyre jobban, ahogy TE szeretnéd. Az ember vágyaival alakítja szerelmét, kívánhatod, hogy ki érkezzen, de észre nem veheti az ember e képességét, mert megőrülne! Mert megölné az égit, a legfontosabbat, hogy valami felső akarat, valami nálunk is tökéletesebb rendelte Őt mellénk.

Vágyjuk a Végzetet, mégis mikor nem közelít a szerelem, magunk szeretnénk formálni, hogy majd egy szép napon egy csapásra kiadhassuk kezünkből a felelősséget, az irányítást, és bizonytítást nyerjen a vágyunk.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x