Tudatos újrakezdés ­ A változás hétvégéje
Címlap / Otthon / Tudatos újrakezdés ­ A változás hétvégéje

Gelsei Bernadett

Tudatos újrakezdés ­ A változás hétvégéje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Professzionális segítség, idilli környezet: Balansz Hétvége. "Elutazunk kettesben és újrakezdjük a kapcsolatunkat" - Ismerős ez a mondat? Általában működik is, egészen addig, amíg vissza nem tértek abba a környezetbe, ahol együtt éltek problémáitokkal és meg nem történik a visszarendeződés. Talán már az utazás sem hozza meg a várt hatást: oda is elkísérnek a viták, konfliktusok, régi sérelmek. Miben más a Balansz Hétvége? Mitől fog éppen MOST sikerülni? A Balansz Hétvége is az újrakezdés gondolatán alapszik, egy fontos különbséggel: sokrétű szakértői segítséget nyújt kapcsolatotok, házasságotok rendbetételéhez. A három napos program alatt olyan kompetenciákra, problémamegoldó bázisra tehettek szert, ami később, a mindennapokban is segít a változás útján maradni. 

A program tudatosan, professzionálisan kidolgozott elemekből épül fel, és minden mozzanata arra irányul, hogy megtaláljátok egymáshoz a visszavezető utat, kibeszélhessétek és tisztázhassátok a problémáitokat. A cél: visszatalálni az egymáshoz mind verbális (szavak), mind fizikai (érintések), mind spirituális (még dolgunk van egymással) szinten.

Gyertek el a Balansz Hétvégére, ha úgy érzitek:
  • elhidegültetek egymástól
  • ritkán vagy egyáltalán nem működik köztetek a szexualitás, kihúnyt a szenvedély
  • nem tudtok miről beszélgetni
  • színre lépett egy harmadik fél
  • megcsalás után együtt maradtatok, de örökös a gyanakvás, bizalmatlanság
  • titkos vágyaitokat már nem osztjátok meg egymással
  • nem értitek, mit láttatok régen a másikban

A Balansz Hétvége három napja eredményesen segít az egymástól elhidegült pároknak a bizalom újjáépítésében, egy új alapokra helyezett közös jövő megteremtésében. Izgalmas, ellazulást és elmélyülést egyaránt kínáló gyakorlatok, terápiák várnak Rátok. A konzultációk során helyreáll az önbizalom, megfogalmazódnak az érzések, mélyül az önismeret, miközben megtanuljátok kimutatni a szeretetet. A nia táncterápia és a tangó előremozdítják a fizikai közeledést, újraélesztik a szenvedélyt, a stylistok pedig abban segítenek, hogy újra rácsodálkozzatok önmagatokra és társatokra.


Beszéled a szeretetnyelvét? Tudod, hogyan kérj bocsánatot? Meg tudsz neki bocsátani?
A Balansz Hétvégén egy­egy tréning keretében megismerhetitek az öt szeretetnyelv és a bocsánatkérés öt nyelvének elméletét, melyet GARY CHAPMAN dolgozott ki. Chapman szerint mindenkinek saját szeretetnyelve és bocsánatkérő nyelve van, és sok konfliktus származik abból, hogy a felek nem a megfelelő csatornán küldik egymásnak szeretetük és megbánásuk kifejezését. A tréningek segítenek abban, hogy megtanuljátok egymás nyelvét beszélni és ezáltal hatékonyabban tudjátok megoldani problémáitokat. A terapeuta személyesen is támogatja a programot, írásaival, anyagaival hozzájárult a sikerhez, és ahogy levelében megfogalmazza, kíváncsi az eredményekre is: „We wish you well as you plan and implement these events. We’ll be glad to hear how they turn out!”


A tréningeken túl egyéni terápiás ülések is elősegítik, hogy még jobban rálássunk problémátokra és megtaláljuk a megoldást. Míg egyikőtök az egy órás konzultáción vesz részt, a másik ellazulhat egy kényeztető masszázson.

Így telik egy nap a Balansz Hétvégén
9:00­ - 10:00 Sport, wellness, vagy csak lustálkodás kettesben
10:00­ - 11.30 Hogyan értessük meg magunkat párunkkal? Előadás az 5 szeretetnyelvről.
11:30 - ­13.00 Harmonikus kapcsolat, amilyet mindig is akartatok!

Gyakorlatok, feladatok

13:00 - ­15:00 Ebéd, szieszta
15:00­ - 17:00 A megbocsátás útja, a bocsánatkérés 5 nyelve – elmélet és gyakorlat
17:30 - ­18:30 Nia, tangó, páros jóga
19:00­ - 20:00 Vacsora
20:30­ - 22:00 Üvegbura édes kettesben


Ahol újrakezdés van a levegőben is: Főnix kastélyszanatórium
Ahhoz, hogy új alapokra helyezzétek közös életeteket, fontos, hogy ne csak lelkileg, de fizikailag is eltávolodjatok attól a helytől, ahol nap mint nap újraélitek ugyanazokat a problémás helyzeteket. A Főnix Kastélyszanatórium ­ ahogy neve is ígéri ­ minden tekintetben tökéletes helyszín az újjászületéshez, testi­lelki regenerálódáshoz. A wellness részleg sokrétű szolgáltatásait igénybe véve ellazulhattok a foglalkozások után, a kastélyt övező parkban nyugalomra, békére és romantikára találhattok. A csomag árában benne foglaltatik egy teljes egészségügyi manager­szűrés is. A hétvége során teljes ellátásban részesültök, így tényleg semmi másra nem kell koncentrálnotok, csak önmagatokra és egymásra.


Az a fontos, hogy Te mit szeretnél! Személyre szabott program és időpont
A honlap megrendelőfelületén Te magad választhatod ki, hogy milyen programokon vennétek részt szívesen a három napos hétvégén. Nem szereted a jógát, de megtanulnál tangózni? Jelöld a jelentkezésnél! Nem felel meg a tréning meghirdetett időpontja? Másik hétvégét választanál, esetleg éppen hétköznaponként érsz rá jobban? Rugalmasak vagyunk, nálunk minden megbeszélés kérdése. Jelöld az általad preferált időpontot a jelentkezésnél!Gyertek el együtt a Balansz Hétvégére, hogy újjászülethessen a kapcsolatotok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7158 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x