Az emberi élet 7 éves ciklusairól
Címlap / Otthon / Az emberi élet 7 éves ciklusairól

Az emberi élet 7 éves ciklusairól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-29

"Az ember földi élete egy hatalmas, fenséges mozdulat, a Szellem Világából való kiszakadás (születés) pillanatától egészen az oda való visszatérés (halál) pillanatáig, és ezt a mozdulatot a Teremtő Hierarchiák, valóságosan az egész Kozmosz lényeinek mélységes figyelme kíséri." 

 

Rendezvénynaptár
„Az ember földi élete egy hatalmas, fenséges mozdulat, a Szellem Világából való kiszakadás (születés) pillanatától egészen az oda való visszatérés (halál) pillanatáig, és ezt a mozdulatot a Teremtő Hierarchiák, valóságosan az egész Kozmosz lényeinek mélységes figyelme kíséri.”- olvasom az Arkánum Szellemi Iskola egyik könyvében.

A szellemi iskola szerint 7 éves periódusokon belül figyelhetjük meg az élet fejlődési, finomodási folyamatát. A magam tapasztalataival és gondolataival kiegészítve ezt a hatalmas témát, a teljesség igénye nélkül adom most közre a kedves olvasónak, hogy akár ő is behelyettesítse önmagát, rokonait, ismerőseit ezekbe a hetes ciklusokba.

0-7 „Az ember születésével először az imitáció (utánzás) korába lép, amikor cselekedetei híven tükrözik a környezetét, amelybe bele született.” Ilyenkor sajátítjuk el tehát azt az alapot, amely egész életünk egyik meghatározója lehet. Itt vésődhetnek belénk családunk összes „jó” és „rossz” viselkedési szokásai. Az anyáról való leválás a fizikai szinten történik meg.

7-14 „Innen átlép az identifikáció(azonosulás), vagy felismerés korába a gyermek, ahol óriási szüksége van a tiszteletet ébresztő példák és jelenlétek erejére.” A mai apaképet súlyosan hiányoló családokban, vagy a „ráhagyós” nevelési elvek miatt viszont a gyermekeknek egyszerűen nincs kire felnézniük, nincs „vezetőjük”, aki irányt mutatna, nincs „gazdájuk”, akiben feltétel nélkül megbízhatnának, s akitől eltanulhatnák a felnőtt élet praktikáit. Így maga a gyermek válik már idejekorán kvázi „családfővé”, sokszor terrorizálva ezzel mindenkit, miközben ő maga sem boldog ebben, és későbbi kapcsolatteremtési problémák is jelentkezhetnek.Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 22161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x