Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Összeköltözzünk vagy sem? Mit mondanak a csillagok?

Minden komoly kapcsolat elérkezik az összeköltözés stádiumába - ilyenkor végig kell gondolni, hogy a hétköznapokban is el tudjuk-e viselni egymást. Nézd meg párod csillagjegye alapján, hogy mire számíthatsz, ha összebútoroztok!


Érzelmi és lelki evolúció - törzsfejlődés kicsit másként

Történelem és elméletek, lelkek és érzelmek mentén mind-mind vizsgálhatjuk az emberiség vagy akár az egyén fejlődését. Ki kicsoda a lelki evolúciós táblázatban?


Gyere, fény! Most van a tavaszi nap-éj egyenlőség

A fény tavaszi ünnepe, a nap-éj egyenlőség egy csillagászati esemény. A földi egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján, ez évente kétszer fordul elő. Az idei tavaszi most van, egész pontosan 2023. március 20-án, magyar idő szerint 21:25-kor.


Flörthoroszkóp - Csábítás a Mars erejével

Hogyan? Megmondja az asztrológia! A 12 csillagjegy szülöttének konkrét tanácsokkal. A csillagjegyek kronológiájából következik a teremtés, a születés története, ami tavasszal indul útjára, Mars villámai és féktelen férfiereje által, hogy szerelembe kergesse a világot. Hagyod magad? Használd a Mars erejét!


Rezgések és szimbólumok - a világ megfigyelése

Kora reggel van, az elme ilyenkor még nem rakta össze a világot, még nem gyúrta valósággá a szokott formában. Ez az idő a legalkalmasabb arra, hogy megfigyeljük a bennünk és a körülöttünk lüktető világot. Mert a világ folyamatosan rezeg, nem csak bennünk, de kívül is.


Prekognicíós tapasztalatok, elképzelhető magyarázatok

Hogyan lehetséges látni a jövőt? Mi a magyarázata annak, ha előre tudunk bizonyos dolgokat, eseményeket, történéseket, még azok bekövetkezte előtt? Csalami Gergely parapszichológus írása.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x