Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
A boszorkányok ezer arca

Közeledik Luca napja! A december 13-án elkezdett Luca-szék 13 különböző fából készül, hogy aztán szentestén, az éjféli misén ráállva megláthassuk a boszorkányokat. Addig is... mit kell róluk tudni, kik a boszorkányok?


Advent angyalai - Adventi vasárnapok üzenete

Ma van advent első vasárnapja. Az idei év különleges: a 4. adventi vasárnap szentestére esik. Elcsendesedünk, készülődünk már karácsony ünnepére. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Adventre négy angyal üzen, palástjuk különböző színű: Kék, piros, fehér és lila.


Advent - az aktív elvonulás időszaka

2023. december 3. advent első vasárnapja. Az adventi időszakkal összefüggésben általában az elvonulást, a várakozást, az aktív, külső tevékenységek háttérbe szorítását és az elmélkedések előtérbe helyezését szokás emlegetni. Mindez természetesen helytálló, hiszen a természet lecsendesedésével, elsötétedésével az embernek is ezt a kozmikus működést érdemes követnie.
Út és erény, avagy mi az a tao?

Tao a kínai nyelvben azt jelenti: út. Ezoterikus síkon a dolgok menetét, a világ kozmikus rendjét, a mindenséget átható ősi lelkét, az őserőt jelöli. Nem vallás, nem filozófia, de mindez egyszerre. A világ szemléletének rendszere, egy teljes vallás-filozófiai irányzat. Sokak szerint a mindenség magyarázata rejlik benne.


Szex arab módra - Hárem-horoszkóp

Hogyan szerelmeskedtek a háremhölgyek? Az arab asztrológiában megtalálod a választ, hiszen minden csillagkép szülöttének különlegesen forró tippekkel szolgál. Keresd ki, milyen jegyben születtél az arab asztrológia szerint!


8 tipp, hogyan hódítsd meg a Skorpiót

Az állatöv egyik legtitokzatosabb és legnehezebb jegye a Skorpió. Nincs könnyű dolga annak, akinek szívét rabul ejti. Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tudod megtartani.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x