Szepes Mária személyes karácsonyi üzenete
Címlap / Ezotéria / Szepes Mária személyes karácsonyi üzenete

Szepes Mária személyes karácsonyi üzenete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Ebben az évben hatalmas megtiszteltetés érte a HarmoNetet. Szepes Mária személyes üzenetét adhatjuk közre a Szentestére, Ádvent utolsó napjára. Ezzel az üzenettel kívánunk minden olvasónknak belső békét, világosságot a sötétben, bőséget, tudatosságot, boldogságot.  

 

Mária néni a 2006-os ünnepekre írott üzenetét - melyet egy tanítványa jegyzett le, kifejezetten a mi számunkra, - változtatás nélkül adjuk közre, elmélkedésül, átgondolásra, mindenki épülésére.

"A félelemnek nincs helye. Pedig az emberek félnek és futnak az elől, ami igaz. Az embereknek kapaszkodót kell adni, mégpedig a legveszélyesebb időszakban. S most elég veszélyes időket élünk. De csak csak annak felelhetünk, aki kérdez. Természetes, hogy  néha el kell bújni önmagunk elől és megállni, megvárni  amíg meg nem értem a feleletet de teljesen megérteni, kimeríteni nem lehet, hiszen halál nincs. Meg kell várni, míg kérdeznek. A szeretetet nem lehet erőltetni. Csak annak feleljünk, aki elég érett arra, hogy  a szeretetből feldolgozza magának gyógyszert. Ne úgy szeressük a vallást, hogy ugyanakkor gyűlöljük a másikat, aki ugyanazt a jézust szereti. A gyűlöletnek itt nincs helye . Az élet örök és halál nincsen. Ne a pokolba markolásszunk, emelkedjünk az égig a végtelenségig! Figyeljünk a gyerekekre!

A legtöbbet, legjobbat, a legistenibbet, csodálatosat, égit, igazit kívánok mindenkinek!"

Szepes Mária

 

 


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 5579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x