Jónás módszerrel a meddőség ellen
Címlap / Ezotéria / Jónás módszerrel a meddőség ellen

Jónás módszerrel a meddőség ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

A módszer nem csupán a gyermek legvalószínűbb fogantatási napját tudja megmondani, de még a gyermek nemének megtervezésében is segíthet. Az asztrológiai módszer bárki számára hozzáférhető lehet. Sok meddőnek titulált pár köszönheti gyermekét ennek a módszernek. Asztrológusunk saját gyermeke fogantatási napját is ezzel a módszerrel számolta ki. 

A Hold szerepe a fogamzásban
Ma már szinte mindenki elfogadottnak tartja azt a nézetet, hogy a Holdnak szerepe van abban, hogy miként érezzük magunkat hangulatilag, s testünkre is hatással van, hiszen meghatározza testi érzékenységünket, valamint sérülékeny pontjainkat. Erre jó példa az, hogy bizonyos napokon hajlamosabbak vagyunk arra, hogy szervezetünkben felszaporodjék a víz, vagy éppen az is, hogy egyes napokon nem ajánlatos műtéti kezeléseket végezni.

A Hold és a nőiség analógiája
A Hold talán még inkább hatással van a nőkre, hiszen maga is a nőiességet, anyaságot szimbolizálja, s persze már az is régen köztudott, hogy befolyásolja a női menstruációs ciklust is, hiszen ennek időtartama pontosan egy Holdhónapnak felel meg. Ahogy a Hold 28 nap alatt járja körbe az útját, úgy a szabályos női ciklus is ideális esetben 28 naposnak felel meg. Ismerjük a Hold tengerre, árapály jelenségekre gyakorolt hatását, s az is biztosnak látszik, hogy a növények növekedését is uralja. A rendőrök, tűzoltók, mentősök is dupla készültséget tartanak a "teliholdas napokon", a pszichiáterek még ma is mgfigyelik az elme-problémákkal küzdők aktivitását ezen a napon. Sok nő ekkor menstruál, vagy érez nagyobb szexuális késztetést.

A Hold és az anyaság
Ugyanígy igaz, hogy az anyasággal is szoros kapcsolatban áll, úgy a szülő nő, vagy anya lelkivilágát tekintve, mint a fizikai állapotát, vagyis termékenységét. A kettő, pedig nyílván szorosan összefügg egymással, hiszen a megtermékenyüléshez, egyfajta befogadó, elfogadó lelkiállapot is szükséges, amely szintén Hold tulajdonság.
A Hold járásával áll kapcsolatban a Holdnaptár is, melyet folyamatosan figyelhetünk, és a napi cselekedeteinket a természettel összhangban végezhetjük.

A szlovákiai magyar orvos megfigyelése
Valójában a Hold szerepére épül fel a híres Jónás módszer is, amelynek szülőatyja Dr. Jónás Jenő szlovákiai magyar orvos, aki saját kutatásai eredményeképpen dolgozta ki módszerét, amely már számos "meddőnek" titulált gyermektelen páron segített.  A módszer nagyon nagy pontossággal dolgozik, de előtte lényeges, hogy a testi betegségeket orvosilag kizárjuk.

Segít a horoszkópunk!
Jónás doktor valójában egy ősi törvényt gondolt újra, amely arról szól, hogy az asztrológia törvényei szerint egy nő fogantatásának sikerességéhez alapul kellene venni a Hold fázisait.  Mindezt megvizsgálva, - kutatásai eredményeképpen --arra a következtetésre jutott, hogy azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymás közti elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik a leendő szülő nő képletében, ezen bolygók közt fennálló távolsággal, a peteérés szinte biztosan megtörténik, vagyis a nő termékennyé válik. Ezt a napot könnyen kiszámíthatjuk, s felfedezője után Jónás-napnak nevezzük.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 22396 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x