HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22
Címlap / Ezotéria / Hiszel a kártyában? - Őrült vagy!

Hiszel a kártyában? - Őrült vagy!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22

Hiszel magadban? - Bölcs vagy! A kártyában hinni őrültség. A kártyák mindössze papírcetlik, amelyek utat mutatnak, de nem vezetnek, amelyek megmutatják erősségeidet, de nem erőforrások, amik jelépeik által csak hozzád,magadhoz vezetnek. Minden más felhasználásuk belső zavarodat fokozza. 

 

Sokan azt gondolják az intuíció egy adottság, épp olyan velünk született képesség, mint a rajztehetség, vagy a jó énekhang. Mások arról regélnek megtanulható, és mechanikus magolásba, gyakorlásba kezdenek. Akik egy lépéssel tovább jutnak a misztikum feltérképezésében megértik, hogy a divináció (jelentése: "isteni kinyilatkoztatás", alkalmazása: jóslási területek) az Univerzummal összhangban lévő folyamat, így a láthatatlant, az Egészt kell megismerni. Azonban csak kevesek számára válik világossá, hogy az intuíció önismeretet kíván.

A vicces kicsi ÉN - néha gyötör
Az önismerettel gyakran bajban vagyunk, mert a kis ÉN - persze csupa nagy betűvel - hajlamos arra, hogy elhitesse, feltárta magát előttünk. Vicces alak, nevetnénk rajta, ha olykor nem kínozna. Az önismeretet folytatók legnagyobb többsége egy ezoterikus maszlaggal töltődik fel személyiség-térkép gyanánt. Módszerek, és titkos tanítások szerint zengenek hangzatos metafórákat. Kiváló lépcsőfok lehet, de ne keverjük a céllal. Az önismeret nem csak a lélek bugyrának ismeretét jelenti, hanem a bugyor elhelyezkedését, környezetével való viszonyát is. Gyakran kapcsolataink, összefonódásaink határoznak meg minket, és az amit magunkban áramlatokként felfedezhetünk, pusztán csak elvont késztetések. Megfigyelhetők, de tudjuk, ez nem a teljes egész, aminek megismerésére vágyunk.

Mitől függsz? - azáltal ismered meg magad!
Az én legjobban függő helyzeteiből megismerhető. Az élőlény, lélek és az Univerzum viszonya, már sokkal jobban körvonalazza, kik is vagyunk valójában. Az önismeretre tehát egyszerre látható és láthatatlan környezetünk megismerésével, "Forrásunkkal", azzal való kapcsolatunkkal és belső önmagunkkal való foglakozás során tehetünk szert. Nem elegendő egy passzív, meddő elmélyedés; ez egy aktív felfedező folyamat kell legyen.
Olykor kiválóan alkalmasak erre egyedi otthon végezhető technikák, máskor viszont érdemes hiteles mesterekhez fordulni, akik bepillantást engednek e szférába. Éppen ezért a kártyajósló, divináció során nem csupán azt kell megosztanunk ami alapok jelentése egy darabos, empirikus tudományként kell kezelni, hanem valami egészen intim szférába is bele kell pillantania a keresőnek.

A hiteles mester megtalálása persze nagyon nehéz, leginkább azt mondhatjuk minden kultúrkörben a saját otthon lévő, helyi származású, hagyományait mélyen ápoló, őrző, és folyamatosan kutató, nem csak elmebeli, hanem valóbani megvalósítással rendelkező tanító lehet az.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x