Ásó, kapa, nagykaland - Hogyan vedd rá? Menyegző jegyek szerint...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ásó, kapa, nagykaland - Hogyan vedd rá? Menyegző jegyek szerint

Ásó, kapa, nagykaland - Hogyan vedd rá? Menyegző jegyek szerint

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Már tudod a születési dátumát, és kezded kiismerni. Elcsábíthatod egy-egy éjjel, kedvére való a főztöd, de fogalmad sincs, hogyan tovább, hogy tartsd meg, vagy lépjetek előre? Az élet legromantikusabb döntését hogyan hozná meg, mivel vehetnéd rá, és hogyan tervezi a nagy napot? Most megtudhatod! 


Rendezvénynaptár

2008 a Jupiter éve, és mint ilyen, nem csupán az anyagi felhalmozás, öröm, boldogág, és siker esztendője, hanem a menyegzők, egybekelések kiváló időpontja is egyben. Ha idén házasodsz, az csupa jót ígér a jövőre nézve. 2008 ráadásul szökőév. Ilyenkor akár nők is megkérhetik a férfiak a kezét, így dupla eséllyel szervezhettek idén egy remek esküvőt, ahol az élet legszebb és legigazabb fogadalmait teszitek majd.

Az esküvő egyedi esemény, még akkor is, ha nem az első, hiszen még a vadabb estekben is egy kezünkön megszámlálható számuk életünkben. Sokak szerint csupán egy szerződés – amely egyébként kis hazánkban is papíron, pusztán jogi célzattal megköthető, lakodalomtól függetlenül. Mások szerint azonban szakrális esemény, és mint ilyen megfontoltságot, felelősséget, határozott elképzeléseket követel, és nem utolsó sorban alapos felkészülést. Két lélek köti össze magát az útra, s azt ember többé szét nem választhatja.

Az esküvő olyan akár életünk legnehezebb fellépése, hiszen mindenki ránk figyel, és mindenki jelen van, akit igazán szeretünk; családtagok, rokonok, kollégák, barátok. Ráadásul, ha mondhatjuk azt, egy különleges cirkusz. Nem csak fellépünk, de különleges show-al kell készülünk, és szervezünk, hogy mindenki kedvére tehessünk. Miért elképesztően nehéz? Mert egyszerre kell a nagymamának, dédnagymamának megfelelni, a maga korosztálya szerint, a régi korok dalaival, szokásaival, és szolidságával, megkönnyeztetni a szülőket, a lányoknak túlszárnyalni szépségben minden eddigi saját átlagot, a férj összes volt barátnőjét és a koszorúslányokat, valamint ekkor kell igazán nagy bulit csapni a haverokkal, akik korábban csak sörpacás pólóban és rock-koncerten találkoztak veled. Bár néhányan szakítva a kötöttségekkel inkább csak arra figyelnek, hogy ez a nap – mivel róluk szól – önmaguk számára kedves legyen, és jogosan kérik környezetüktől, hogy legyenek e tekintetben megértőek.

HarmoNet tipp: Ha tavasz akkor esküvő 1. >>

A házasság tehát nem csak férfi és nő, aktív és passzív elemi erők misztikus összekapcsolódása, hanem egy tökéletes nap, amikor mindenki kedvére teszünk. Talán éppen ezek miatt a féktelen kihívások miatt érezhetjük azt, hogy ebből bizony egy is elég, sőt, talán emiatt gondolkodnak sokan úgy, ráérek ezzel, nem hozok a fejemre ennyi tennivalót. Valóban. Mindannyian, belül, másképp gondolkodunk. Van, akinek szent érték a hagyományos menyegző, van, aki szerint unalmas közhely, a társadalom egyik hibája, egy aprócska javítatlan tényező – bug – a mátrixban. Ahány ember, annyiféle esküvőt képzelünk el, és annyi módon vagyunk képesek fejünket igába hajtani. Van, aki már gyermekét hordja szíve alatt, és úgy öltözik fehérbe, megint más az első néhány randi után képes elhatározni magát, a házasság mellett dönt és a tettek mezejére lép.

Korunkban a házasság persze csalfa fogalom. Hiszen a házunk, otthonunk gyakorta már közös az esküvő előtt, az igazán szigorú, hagyományos elveket csak a mélyen vallásos személyek tartják be, ők, pedig vallási hovatartozásuknak, kultúrájuknak megfelelő jelleggel haladnak előre, életük nagy kereszteződésein át. Az egyes csillagjegyek, vagyis a Nap születés pillanatában való jegyhelyzete szerint elmondhatjuk, hogy az emberek hordoznak bizonyos jegyeket, azonos elképzelésekkel rendelkeznek esküvőjükről. Az alábbiakban álljon itt néhány fontos tudnivaló 12 alaptípus házasodási szokásairól. Nem csak arra térünk ki, milyen lakodalmat kíván a kedves, hanem azt is megtudhatod, ha még nem határozta el magát, hogyan hajthatod igába angyali glóriáját, vagy apró ördögszarvait.

HarmoNet tipp: Ha tavasz, akkor esküvő 2. >>
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 11223 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x