Ciki cuccok a szerelem sarokban - feng shui freeeeee
Címlap / Ezotéria / Ciki cuccok a szerelem sarokban - feng shui freeeeee

Ciki cuccok a szerelem sarokban - feng shui freeeeee

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A feng shuit jó, ha valaki képes szabadon értelmezni, de néha szédületes derültséget kelt, ha túlzottan szabadjára engedi a fantáziáját, vagy ha nem figyel eléggé arra, mit is tesz éppen erre a kényes területre. Praxisomból néhány jellemző és vidám poén, a szerelem sarokból ...  

A Bagua iskola szerint – merthogy van több feng shui iskola, mind nagy múltú, és többféle régi számítási mód létezik a dolgok kiszámolására, mind működik, értő kezekben – szóval a Bagua iskola szerint, a szerelem sarok a bejárathoz képest jobbra szemben található sarok. Ezt a területet elsődlegesen a lakásra vonatkoztatjuk, de egyes helyiségeknek, vagy akár az íróasztalunknak is lehet ilyen sarka.

Tudom, hogy most azonnal odanéztél, vagy becsukott szemmel felidézted, mi is van ott neked – nos, lehet, hogy magadon is jól fogsz szórakozni, ha a cikk végére érsz!
Fogj egy tollat, papírt, és írd fel mindazt, amit ott látsz, majd engedd szabadon a fantáziádat, mint Móricka … biztos, hogy megtalálod ott jelenlegi kapcsolatod hű tükrét.

Stop!
Ha valaki más cuccai vannak ott, nevethetsz, de nem jogosít fel téged a feng shui, hogy illetéktelen területekbe kotorj bele! (Ide értendő a saját gyereked is!)
Ha egy másik feng shui tanácsadó máshol jelölte ki a szerelemsarkot nálad, légy nyugodt, senki nem hülye. Keresd ott, ahová te építetted, mert te oda tetted be az energiádat.
Ha úgy látod, hogy hiányzik a szerelem sarok, vagy ha éppen túltengés van benne, gondolkodj el, hogy szól ez rólad.

Ciki cuccok és poénok a feng shui tanácsadó praxisából
 • Nekem bepókhálósodott a szerelem sarkam! – … és még mi?
 • Nagyon régóta nem volt szexuális életem, de most a szerelem sarokba tettem egy kefét …
 • Nem értem miért vonzom mindig az üres fejű body-s fickókat. Ja hogy a szerelem sarokban egy PÁR súlyzó van, mert páros dolgokat tettem oda? Erre nem is gondoltam .. 
 • Miért nem működik az életemben a szerelem? Vettem egy szív alakú párnát, meg két szívecskés plüssállatot, de mivel nem illettek igazán a szobámba, így betettem őket az ágy alá! Vajon a szerelmi életével hogy bánik a kedves kérdező? Azt is az ágy alá teszi?
 • Mindig szívatnak a pasik! – A szerelem sarokban pedig megleltük a porszívót …
 • Elkülönültnek érzem magam, nem akarnak velem ismerkedni! - A magányos cédrus reprodukciója a szerelem sarokban.
 • Mindig kikezdenek a férjemmel a nők! Mit tehetnék? – Talán tegyük el a párunk playboy gyűjteményét a szerelem sarokból.
 • Két éve nem jön össze egy kapcsolat sem! – Mit tart ebben a szekrénykében, itt a szerelem sarokban? – A volt barátnőm fotóit, a volt barátnőmtől kapott plüssmacit, a volt barátnőmmel együtt vett „szerelem páfrány” is ezen a szekrénykén van .. – Akkor a volt barátnő miért csak volt és miért nincs itt? 
 • Az egész szerelmi életem egy érzelmi lerakat! – a szerelem sarokban pedig megleltük az évek óta ki nem takarított, „jó lehet még valamire” tárgyak garmadáját rejtő rumli szekrényt.
 • Utoljára két éve volt egy valamirevaló pasim, azóta semmi. – A szerelemsarokban pedig egy két éve lejárt kínai naptár.
 • Mindig elriasztom a pasikat, azt mondják túl sok vagyok nekik! – A szerelemsarokban pedig fekete porcelán végtagokra bukkantunk (fej, kéz, láb..) nem lehet, hogy kissé kannibalisztikus a hölgy érzelem világa?
 • Képtelen vagyok leválni a volt férjemtől! – a megfelelő helyen pedig egy egész alakos tükör, amit a kedves kliens a volt férjétől kapott.  Vajon nem arról szól-e ez, hogy a férje tükrében látja a párkapcsolatot, és persze önmagát a mai napig?
 • Nem jönnek össze a szerelmes éjszakáim. A pasik mindig lelépnek, lekonyulnak, vagy elalszanak a döntő pillanatban, pedig a szerelemsarokba egy feng shui könyvben olvasott tanácsa alapján egy ágaskodó lovat tettem. – Az ágaskodó ló azonban igen szemérmetes porcelán maufaktúrából származott, alfelét nézve olyan sima volt, mint egy lankadt férfi nadrágjának eleje. A hölgy végül kicserélte a lovat egy rendesen kidolgozott bikára ..  azóta nincs panasz!
 • Kevés a férjem, egyszerűen vagy fel sem áll neki, vagy semmire nem jutok mire ő már végzett. A szerelem sarokban pedig iszonyú bűz. Keressük a forrását, de nincs. A kliens másnap küldi az SMS-t: a bűzt egy, a szerelem sarokban felejtett lottyadt uborka okozta.

Nos, nézz körül – te mit tartasz ebben a sarokban? Ne feledd: a delfin a feng shui szerint elűzi a magányt!

Halász Alexandra – feng shui tanácsadó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 17097 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x