Kényszer szeretet, avagy karácsonykor nem válunk!
Címlap / Kényszer szeretet, avagy karácsonykor nem válunk!

Kényszer szeretet, avagy karácsonykor nem válunk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Dől a házasságom - de nem bosszantom fel a mamát, a papát, az apóst, az anyóst, nem zaklatom fel a gyerekeket. Nem, idén még nem. Majd jövőre. Ez az év, ez az ünnep még teljék el szeretetben. Szeretetben?? Ne hülyéskedj! Én már rég nem szeretem Pistát! Csak most még eljátszom ... legalább is megpróbálom!  

Nem, ez nem kifogás keresés. Egyszerűen nem illik. Nem illendő ezt karácsonykor, éppen karácsonykor megtenni. Szétdúlni egy családot. Jól van, tudom, hogy nem lesz olyan, mint régen, mikor még Orsika egész pici volt és míg nem tudtam meg, hogy összeszűrte a levet a postázós Évikével az alagsori iktatóból. Akkor még tényleg szerettük egymást. Persze, hogy tudom, hogy csal engem fűvel fával, csak engem néz bokornak. Illetve hülyének, hogy nem jövök rá. De itt vannak a gyerekek, azóta már a kis Pisti is. Jól van, te megmondtad Böbikém, hogy a kis Pistit már csak azért szültem, hogy megmentsem a házasságomat! Tényleg megmondtad, hogy gyerekkel nem lehet házasságot menteni, de abban a 3 hónapban olyan szép volt minden – aztán megint jöttek a nők, én meg mégsem állhattam arrébb nagy pocakkal.
Böbi! Ne emlegesd azt a pofont, amit 9 hónapos terhesen kaptam! Azóta sem ütött meg! Csak akkor nagyon kifakadtam, beolvastam neki, és szegényben elszakadt a cérna. Nem mentegetem! Hagyjál már ezzel, hogy rendes férfi nem ad egy pofont az asszonynak! Akkor tudtam, hogy még szeret, mert fel tudom bosszantani.

Hogy az idei hogy telt? Ne is kérdezd – már a szenteste netezni kezdett a haverokkal. 15-én egyedül vittem moziba a gyerekeket, ő addig elugrott valahová – én sejtem hová. Ahhoz a ribanc kurvához! Mi az, hogy ne szidjam, és egyáltalán nem vagyok hibás. Milyen nő az aki elveszi a gyereketől az apjukat.

Böbi! Ne magyarázz már, hogy én engedtem el, és én vagyok a bolond.
Persze, hogy már rég ki kellett volna rúgnom, de októberben, amikor az a nagy balhé volt és már majdnem tényleg kirúgtam, akkor kezdődtek a gondok az Orsival a suliban és a nevelési tanácsadóban azt mondták, hogy a csonka családokban élő gyerek gyakran elkallódik. Én nem akarok csonka családot.

Jó tudom, hogy Orsika attól borult ki, hogy meglátta az apját azzal a cafkával a plazában! De Orsinak nincs ehhez még semmi köze. Figyelj, igaz, hogy 14 éves lesz nemsokára, de ő még nem érti ezeket a dolgokat. Böbikém Orsi még gyerek, ne magyarázd már nekem, hogy rég tudja az egész gólya,mesét! Mivaaaan? Neked mondta el ezeket a dolgokat? De miért nem hozzám fordul, hát én vagyok az anyja. Dehogynem hallgatom meg. Tudod, hogy jó anya vagyok, Böbikém. Nem kritizálom, csak megmondom neki a véleményemet – már ez is baj? Hiszen annak a Kovács gyereknek az apja már az óvodában otthagyta az anyjukat. Milyen példa van ez előtt a fiú előtt! Nem hagyom, hogy Orsika épp egy ilyennel kezdjen járni!

Böbi, nem mondod komolyan! Még hogy Orsi előtt én is ócska példa vagyok? Hogy arra tanítom, hogy egy nő mindent eltűrhet egy férfitól? Lecsapom a telefont, ha sértegetsz! Ha nem a legjobb barátnőm volnál általános suli óta, most örök haragot kiáltanék veled! Tudom, hogy a Kovács gyerek matekversenyeket nyer, de ronda a haja. Orsi nem utálja az apját! Csak éppen azóta az eset óta kicsit durcás. Karácsonykor sem fogadta el tőle az ajándékot, nekem kellett átadnom neki. Nem, nem csodálkozom, drága Böbikém, tudom, hogy ez egy szörnyű élmény volt.

Kis Pisti? Ővele is gondok vannak, pedig még csak elsős. Mindig a lányokat bántja. Az apja büszke rá, szerinte nagy kujon lesz belőle. Szerintem vissza kéne fognia magát egy kicsit, de nem könnyű vele. Most Pistike egy kiskutyát kapott karácsonyra, de azt is egyfolytában nyúzza, a nővére végül bevitte magával a szobájába, nem bírta nézni. Iszonyú botrány lett belőle, rémes volt a szentesténk. A kiskutya telepisilte Orsi szobáját, fél éjjel takarítottam.

Mit kaptam Pistától? Egy új vasalót, mert már hónapok óta tönkrement a régi, szenvedtem amikor az ingeket vasaltam neki. Hiszen erre volt szükségem! Tényleg kicsit bunkóság, de legalább nem két számmal kisebb bugyit és egy számmal nagyobb melltartót vett, mint tavaly. Tudom, hogy szerinted tavaly elcserélte az ajándékot! Igen, én egy GPS navit vettem neki, egész évben spóroltam rá a konyhapénzből. Nagyon örült! Nem, Böbikém, nem vette az adást, hogy sürgősen navigáljon ki vele az életünkből!

Karácsonyra nem akarok több vitát. Majd jövőre válok el tőle. Tudom, hogy már ötödik éve ezt mondom, na de mindig volt valami. Nem idén már nem fog közbejönni semmi!

A Szilveszter? Ne is kérdezd, Böbikém! Én itthon a kicsivel, ő meg elugrik egy-két baráthoz. Hogy menjek vele? Anyukád Pistikére, menjünk együtt? Húú ... nem is tudom. Megkérdezem Pistától, mit szólna? Mi az, hogy ne foglalkozzak vele, hiszen ő is a gyerek apja. Jó tudom, ha neki van mehetnékje, ő is leadja, na de én az anyja vagyok! Oké oké … ha megbeszéltük, visszahívlak. Ne nevezz hülye mártírnak! Köszi a meghívást, de tényleg.

Nemsoká beszélünk! Boldog Ünnepet Böbikém!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 12901 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x