A Nyilas jegyűek szerencsekövei
Címlap / Ezotéria / A Nyilas jegyűek szerencsekövei

A Nyilas jegyűek szerencsekövei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-19

November 23-tól december 21-ig tart a Nyilas hava. Ez a jegy mélyen magában hordozza a nagyvonalúságot, a nyitottságot, az elevenséget, a mozgékonyságot, a jóindulatot, az életörömöt, a kíváncsiságot, a lelkesedést, az idealizmust, a szabadságvágyat és a bölcsességet. Kozmikus feladata, hogy megtanuljon ne csak hatalmas távlatokban gondolkozni, amihez megvan minden adottsága, hanem oda kell tudnia figyelni az apró részletek fontosságára is. Milyen ásványok segíthetnek nekik ebben? 

A Nyilas is a kettős jegyek közé tartozik
Ingadozik a bőség élvezete és a túlzások között. Természetes módon élvezi és szereti az életörömöket. Állandó optimizmusa átterjed a környezetére, a barátaira és az ismerőseire is. Számára nem kérdés az újjászületés, akár tudatosan, akár tudattalanul, de szeretné megtapasztalni a magasabb szellemi világokat. Hajlamos a problémákról tudomást sem venni, ami óvatlanná és felelőtlenné teszi őt. Nehezen viseli el a keretek közé zártságot, hiszen szerinte mindig és minden változik, minden megérett már a változásra és a változtatásra. Számára az igazság nem törvényt, hanem sokkal inkább egy belső igazságot jelent. Megpróbál olyan világot teremteni magában és maga körül, ahol boldogan és szeretetben fejlődhet ő is, és a környezetében élők is.

Minden feladatot elvállal, mindenkin segít és mindenkinek igyekszik a kedvében járni és megbocsátani, ha az nem bántja az elképzeléseit és az elveit, mert azokból sohasem enged! Hajlamos annyira belefeledkezni a nagyszabású terveibe, ötleteibe, céljai megvalósításába, hogy a kulcsfontosságú részleteken átrohan, átszalad és jelentőségükről megfeledkezik. Az apró dolgok és részletek ingerlik és ezek miatt olykor türelmetlenné és frusztrálttá válik. Meg kell tanulnia lecsillapítani belső feszültségét, a mélységeiben lobogó, mindent felemésztő tüzet, hiszen az mindent tönkre tehet.

Számára a legnagyobb feladatot a megfelelő mérték megválasztása jelenti, az hogy ne hagyja magát elcsábulni, el a felszíni semmitmondás, a talmi csillogás felé, hanem át tudjon látni az anyagon, a múlandón és mögé tudjon nézni azoknak a dolgoknak, amik körül veszik és benne munkálkodnak.

A Nyilas – jegyűek elsődleges ásványai a turmalinok, mokait (moki) jáspis, malachit és labradorit.

Akár a női, akár a férfi nem képviselőiről legyen is szó, mindkét félnek határozottan szüksége van ezek közül bármelyikre vagy akár mindegyikre, hogy természetes aspektusait, egészséges lelki-szellemi képességeit, kvalitásait, kibontakoztathassa, érdemeit és erényeit megmutathassa, megélhesse, kifejleszthesse és továbbadhassa.

Milyen kristályokra, ásványokra is van szükségük az érzelmi biztonság, a tűz elemmel való harmonikus kapcsolódás és működés eléréséhez, valamint az égi-földi erők kiegyenlítéséhez és erősítéséhez?

A Nyilas hölgyek szerencsekövei:
  • szivárvány holdkő: segíti a felelősségvállalást minden szinten. Finoman feloldja a nehéz és hideg érzelmi részeinket, területeinket és energiáinkat, amelyek a szeretet és együttérzés hiányából keletkeztek. Oldja a komorságot, a lelki merevséget, az intrikára, túlzott ítélkezésre való hajlamot és a bosszúságot. Előhozza belőlünk a belső Napunk szeretetét és az Önvalónk tiszta erejét. Tiszta tudatosságot biztosít, mely mentes minden fondorlattól, taktikától, ármánykodástól és irigységtől.
  • rodokrozit: megérinti és megnyitja a szív csakránkat, a lélek kapuját és a csecsemőmirigyet. Összehangolja és kiegyenlíti a szívszinteket, ezáltal egy tudatosabb és magasabb valóságú szeretet állapotot tudunk megélni és aktiválni önmagunkban. Segít elvarrni bizonyos régi kapcsolatok érzelmi szálait, lezárni a múlt szakaszait és az Itt és Mostban tudatosan is lehorgonyozni az energiákat és jelen lenni. Boldogsághozó kristály, mellyel felismerjük, hogy MINDEZ belülről ered és belülről fakad.
  • malachit: segít feloldani és átlátni a babonák, a hiedelmek, a megszokások és a berögződések világain. Általa felismerjük, hogy mindent mi magunk teremtünk meg, fejben és szívben egyaránt, és mi magunk vagyunk felelősek a sorsunk és életünk alakításáért. Segít túllépni bizonyos élethelyzeteken, ismétlődő karmikus körökön és támogat abban, hogy új döntéseket, választásokat és lépéseket tehessünk a változásért. Egyensúlyba hozza a jobb és bal agyféltekéket, a bennünk élő női – férfi oldalunk optimális működését és rendszerét.
  • akvamarin: tisztítja a látást, belső látást, a szemeket és a szemléletmódunkat. Bizonyos energiáktól, emberektől, szituációktól és élethelyzetektől függetlenné tesz. Segít leoldani a nekünk nehéz, lehúzó és káros energiaszálakat, kötelékeket és függőségi viszonyokat, melyek felemésztik energiánkat és életkedvünket. Felébreszti az őszinte, igaz érzelmek, igaz barátságok és igaz kapcsolatok létezését. Segítőkésszé, nyitottá és kezdeményezővé tesz.
  • kunzit: szárnyakat ad a léleknek és képzeletünknek, lehetőségeket mutat nekünk álmaink, céljaink és ötleteink megvalósításához. Meghallhatjuk és felismerhetjük a szív tiszta hangját és üzeneteit, így könnyebben és tudatosan is kapcsolódhatunk Felsőbb Énünkhöz, a bennünk élő Fény Angyalához. Fejleszti, erősíti, tisztítja és segíti a szív, a lélek és a Belső Gyermek kvalitásait, képességeit és makulátlan tulajdonságait a felszínre kerülni és tudatosan megélni. Álomkő: segít az álmok értelmezésében és megfejtésében, valamint a saját Álmunk megvalósításában.

A Nyilas urak szerencse kövei:
  • csaroit: Segít a belső kommunikációs csatornák tisztán tartásában, erősíti és fejleszti ezeket. Finoman áthangolja a 3. szemet és a fizikális szemeket, erősíti a tobozmirigy működését és az információk áramlását az egész energetikai rendszerünkben. Megtanuljuk és megtapasztaljuk általa, hogy jobb adni, mint kapni. Sokkal nagyobb öröm másokat boldoggá tenni, mint csak önmagunkra gondolni. Elősegíti, hogy egészséges önbizalommal, hittel és kitartással biztos lábakon tudjunk állni mind anyagilag, érzelmileg és erkölcsileg is. Ha ezt az ásványt ajándékozzuk valakinek, kifejezhetjük általa, hogy ő olyan fontos személy az életünkben, akinek adunk a szavára, az ötleteire és meglátásaira, és akire valamiképpen felnézünk.
  • aventurin: általános értelemben lélek és szíverősítő (nemcsak) a Nyilasok számára. Oldja és enyhíti az érzelmi kiegyensúlyozatlanságot, a bizonytalanságot, elhagyatottságot, az önértékelési blokkokat és a csalódottságot. Átsegít a nehezebb periódusokon, vigasztal és új célokat és lehetőségeket tár fel bennünk és előttünk.
  • fluorit: A tudatot, tudatosságot frissíti, fejleszti, szélesíti és tágítja. A szellemi szintjeink is a fluorit áldásos hatása révén megőrzik a tisztaságot és a szabadságot. Segít az elmét és a gondolatokat lecsendesíteni. Finomítja az érzékelési képességet, és a belső hallás képességét. A fluorit segít különbséget tenni hasznos és haszontalan között. Megtanít belátóvá, türelmessé, megértővé, tudatossá és segítőkésszé lenni. Önzetlen szeretetet ad. Rávilágít, hogy hogyan lehetünk észrevétlenül mások támaszai, barátai és nemes érzésekből, szeretetből, igaz kapcsolatokat építeni.
  • sólyomszem: lecsendesíti a pörgő és folyton csacsogó elmét, gondolataink és tudatunk kiegyensúlyozott, éber és figyelmes lesz. Rávilágít a részletekben megbújó kulcsfontosságú információkra és nélkülözhetetlen felismerésekre. Tisztítja a szemet, a látást, a szemléletmódbeli zavarokat és helytelen működési elveket és rendszereket. Felébreszti a szunnyadó bölcsességet, komolyságot, koncentrációt, a kitartást és az összeszedettséget.
  • bronzit: segít két lábbal megállni a földön, minden helyzetben és időben. A szükséges realitást, higgadtságot és stabilitást adja meg annak, aki a végletek között ugrál és ingázik folyamatosan. Általa türelmesebbek, megértőbbek, elfogadóbbak, belátóbbak és méltán igazságosabbak leszünk. Tisztítja a füleket, élesíti a hallást, segít másokat meghallgatni és beszélni hagyni, hogy ezáltal minket is meghallgassanak és kellő módon figyeljenek ránk. Tisztítja a vesét, oldja és rendezi az érzelmi blokkokból és sérelmekből adódó félelmeket, nehezteléseket, fásultságot és merevséget.


A felsorolt ásványokat és kristályokat a nap bármely szakában hordhatjuk magunknál, akár éjjel – nappal. A férfiak a marokköveket akár a zsebükben, akár egy kisebb bőr szütyőben, a nyakukban is viselhetik, esetleg egy átfúrt medálként egy bőrszálon is megfelelő megoldás lehet, és ez még az ing alatt sem látszik. A hölgyek pedig nyakláncként, karkötőként, fülbevalóként is hordhatják, akár egymással kombinálva is. Éjjel pedig érdemes a párnánk alá helyezni őket, hogy a rendszeres használat során ki tudják fejteni a csodálatos hatásukat nálunk.

Minden kedves Nyilas-jegyű Olvasómnak, Ismerőseimnek és Barátaimnak ezúton is üzenem, hogy az Ég, áldásával és végtelen kegyelmével és szeretetével oltalmaz Benneteket is, hiszen a Fény Születésének havában járunk, megélve és megtapasztalva nap, mint nap, az ebben az időszakban rejlő csodákat, jeleket és égi adományokat!
A kristályok értünk vannak!

Természetesen a Nyilas hölgyeknek és uraknak ajánlott ásványait bárki más is használhatja és alkalmazhatja, bárhol és bármikor, ha úgy érzi, hogy (akár ebben az időszakban) ezekre van most szüksége, vagy ezeket a fizikai - lelki-szellemi potenciálokat szeretné tisztítani, erősíteni vagy fejleszteni önmagában.

Bízzunk bennük, engedjük, hogy segítsenek nekünk és vezessenek minket, nem fogjuk megbánni!

A kiválasztásnál mindig hagyatkozzunk a saját megérzéseinkre, intuícióinkra és ne könyvek alapján döntsük el, hogy mi lenne a jó nekünk, hanem érezzük meg egyszerűen és engedjük, hogy megszólítsanak minket. Mindig szólnak hozzánk, mindig jeleznek felénk. Az, amin először megakad a pillantásunk, akár egy név, akár egy kép és ahová odakapjuk a fejünket, az mindig jelzés értékű! Azzal van valami dolgunk! Ne menjünk el mellette!


Laczkó-Száraz Júlia
Web: www.larimarkristalykapu.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 41478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x