Heti tarot-előrejelzés: tisztulj meg, érkezik a fény!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: tisztulj meg, érkezik a fény!

Heti tarot-előrejelzés: tisztulj meg, érkezik a fény!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hamarosan itt a karácsony, mondhatni már az ajtóban áll. Még pontosan egy hetünk van arra, hogy mindent előkészítsünk az ünnep méltó megünnepléséhez. Viszont fontos tudni, hogy nem csak fizikai szinten kell megteremteni a boldog, meghitt, tiszta légkört, hanem a lelkünkben is. Ehhez tökéletes egy tisztító meditáció, amely során megszabadulhatunk minden nyomasztó, negatív energiától, hogy megtisztultan, az ünnephez méltóan érkezzen életünkbe a fény! 

December 17. – hétfő (Világ, Végítélet, Ördög):
A magánéletünkben, párkapcsolatunkban felbukkanhat az a bizonyos zöldszemű szörny, a féltékenység, ami akár egy párkapcsolatot annyira megmérgezhet, hogy annak egyből a végét is jelenti. Sajnos a mai napon könnyen féltékennyé válhatunk, de próbáljuk azonnal elhessegetni az ilyen jellegű gondolatainkat. A pénzügyek terén kiemelten fontos lesz a törvényesség és a szabályosság, ma nagyobb az esély arra, hogy bármilyen ellenőrzés alá vonjanak minket (akár a munkáltatónk vagy hivatalos szervek). Egészség terén semmi rossz nem várható.

December 18. – kedd (Főpap, Hold, Torony):

A pénzügyi helyzetünk egy változáson megy keresztül, amely nem egyik percről a másikra történik, ezzel tisztában kell lennünk. Éppen ezért szükségünk lesz nagyon a türelmünkre és a kitartásunkra, annak érdekében, hogy vágyainkat, céljainkat ténylegesen, teljes mértékben meg tudjuk valósítani. Az egészségügyi állapotunkat tekintve fontos a folyadékbevitel, illetve a téli hónapok beköszöntével az immunrendszerünk erősítése, akár természetes módon, akár egyéb patikában kapható készítményekkel. Magánéletünk terén ma változásra ne számítsunk.



December 19. – szerda (Igazságosság, Csillag, Nap):

Akik szív- és keringési problémákban szenvednek, most fokozottan figyeljenek állapotukra. Ha bármilyen rosszul létet tapasztalnak, azonnal forduljanak orvoshoz, mielőtt komolyabb baj történne. A párkapcsolatunkban eljön a megfelelő idő arra, hogy megbeszéljük a gondokat, problémákat, amelyek megbetegítették az elmúlt pár napban az eddig békés, rendezett hangulatunkat. A pénzügyek terén pedig figyeljünk jobban oda, járjunk nyitott szemmel, mert most igazán kedvező, használható tanácsokat, ajánlatokat kaphatunk barátainktól.

December 20. – csütörtök (Kiegyenlítődés, Remete, Diadalszekér):

A mai nap igazán arra lesz alkalmas, hogy kicsit elvonuljunk a nagyvilág zajától, és a lelkünkkel, a belső énünkkel foglalkozzunk, amelyet talán elhanyagoltunk az elmúlt időszakban. Most vegyük a fáradtságot és erőt ahhoz, hogy egy kellemes tea és egy füstölő társaságában kicsit befelé forduljunk. Karácsony közeledtével kiemelten fontos az elcsendesülés és megtisztulás. A pénzügyekre is vessünk egy pillantást, mert bizony alakulnak a dolgok, szépen, lassan, de biztos elérhetjük céljainkat, amelyeknek alapköveit már letettük.


December 21. – péntek (Szerelmesek, Bolond, Mágus):

A hét utolsó munkanapját egyértelműen a szerelmi energiák határozzák meg. Nyugodtan legyünk most igazán gyengédek és érzelmesek, mert szüksége van párunknak a törődésre, a szeretetre és arra, hogy érezze: mi ott vagyunk neki. Szervezzünk valami különleges, pezsdítő programot is akár, amellyel még jobban kihangsúlyozzuk a mai nap fontosságát. A pénzügyekben jobb, ha most visszavonulást hirdetünk, s teljes mértékben kivonjuk magunkat a döntések (leginkább a fontosak) alól. Egészség terén az asztmatikus problémákkal küzdők figyeljenek jobban.

December 22 – 23. – hétvége (Főpapnő, Uralkodónő, Erő):
Már csak néhány óra és elkezdődik az év egyik – hacsak nem a legszebb – ünnepe, azaz a Karácsony, ami nem más, mint a fény ünnepe. Ezen alkalomból érdemes különböző lelki, meditációs gyakorlatokat végezni, amelyekkel felkészítjük magunkat – vele együtt lelkünket is – a fény születésére. A családdal közösen gyújtsuk meg az adventi koszorún a gyertyákat és merengjünk el egy kicsit, érezzük a fenyő, a fahéj és a narancs illatát, a frissen kisült mézeskaláccsal pedig lepjük meg szeretteinket. Tiszta lélekkel álljunk az elkövetkezendő ünnep elé!

Boldog, áldott ünnepet!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x