Melyik meditációs formát válasszam?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Melyik meditációs formát válasszam?

Melyik meditációs formát válasszam?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-15

Néhány meditációs stílus bonyolult módon a légzésre figyel (tudatos légzés), mások komplex fizikai mozdulatokat végeznek, vagy kántálnak összpontosítás közben. De minden meditációs módszernek az a célja, hogy egyfajta nyugalmat és békességet érezz, miközben a létezés állapotába repít, távol a mindennapoktól. 


Rendezvénynaptár
Zen

Ha a Zen Buddhizmussal ismerkedsz - egy vallás, ami sok meditációs gyakorlatot tartalmaz, amik a teljes beteljesedéshez és megvilágosodáshoz vezetnek - néhány légző gyakorlatot kell megismerned, amik segítségével elérheted a relaxációs választ: helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, koncentrálj a zenére és a légzésedre, miközben kirekeszted a zavaró gondolatokat a fejedből. Ezt az egyszerű légző gyakorlatot használják szinte minden relaxációs és meditációs gyakorlat során.

A Zen szerint (ami kínaiul a meditációt jelenti) felülkerekedhetsz a nyugtalanságodon úgy, hogy kényelmesen elhelyezkedsz, és semmire nem gondolsz.

Hogy a Zen-t teljesen megismerd, nemcsak a krónikus hátfájásod meggyógyítását kell megcéloznod, hanem egy egész vallási-filozófiai világot kell megismerned, hogy ezt a teljesen új világot bejárhasd.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 11197 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x