Karácsonyi ajándék önmagadnak
Címlap / Ezotéria / Karácsonyi ajándék önmagadnak

Lukács Tünde

Karácsonyi ajándék önmagadnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Karácsonykor kicsit mintha megállna az idő. Estére elcsendesedik a világ, gyertyák gyúlnak, fények veszik körbe a világot. Minden meseszerűvé válik. Illatok, fények, ízek kavalkádja. Fenyőillat lengi be a szobát, és a levegőben ott a várakozás. A csodavárás pillanata. Ez az a pillanat, amire heteken át, sokan hónapokon át készülnek. Ezekben a hetekben kicsit úgy érezzük, az ajándékok kibontása mellett majd a Sors is tartogat nekünk valami csodát.  

Aztán pár nap múlva azt látjuk, az ajándékok ott vannak ugyan, de a várva várt „igazi” csoda elmaradt.

Az utóbbi hónapok családállításai rengeteg felismerést hoztak számomra is. Legfőképpen azt, hogy nagyon nehéz önmagunkkal szembenézni. Felismerni azt, hogy amit eddig magunkról gondoltunk, az nem igaz. Megtanultunk úgy hazudni önmagunknak, hogy el is hisszük saját hazugságainkat. A lelkünk azonban tudja, hogy rossz irányba haladunk, nem önvalónk szerint élünk. Azt gondoljuk, szeretjük a másikat. Aztán kiderül, nem szeretjük saját magunkat sem, és mivel elzárjuk szívünket az érzelmek elől, másokat sem tudunk szeretni. Nem tudunk szeretetet adni és befogadni. A családállítások egyik gyakori témája a szeretet elfogadása, adása.

Azt gondoljuk, nőies nők vagyunk, és nem vesszük észre, hogy anyáink, nagyanyáink, esetleg dédanyáink mintáit hordozzuk, akik szintén bezárták szívüket a szeretet előtt, az érzelmek előtt. Nehéz sorsuk miatt kemény, hideg nőkké váltak. Pedig ha erre a mintára már tudatosan visszaemlékezünk, akkor megtaláljuk azokat a pillanatokat, amelyek már rég erre szerették volna felhívni a figyelmünket. Utólag már annyira egyértelműnek tűnik, de míg megfejtjük a rejtvényt, addig lehet, hogy sok csalódáson megyünk keresztül. Bárhol tartasz azonban, azt ne feledd el, ami eddig történt, annak pontosan úgy kellett történnie. Ne gondolkodj azon, hogy „mi lett volna ha….” Arról a pontról tudsz tovább lépni, ahol most állsz. Nem tudjuk kihagyni a lépcsőfokokat, nem léphetünk az elsőről az ötödikre.


 

Ha valami régóta nincs rendben az életedben, és nem találod a megoldást, pedig már hosszú ideje keresed, akkor valószínűleg egy transzgenerációs mintát hordozol. Ilyen lehet akár egy párkapcsolati probléma, gyermektelenség, egy betegség, anyagi gondok, félelmek, pánik vagy depresszió, vagy bármi olyan dolog, ami megnehezíti az életedet.
Amikor Karácsonykor arra gondolsz, bárcsak csoda történne, ne feledd el, a csoda benned van. Néha egy pillanat alatt megváltozhat minden, abban a pillanatban, amikor rálátsz a blokkodra. Néha hosszabb idő kell hozzá, míg a lelkedben az impulzus célba ér. Sokszor ott a megoldás, ahol nem is keresnéd. Van, hogy csak egy karnyújtásnyira tőled.

Legyen ez a Karácsony a csodák Karácsonya. A valódi csodák Karácsonya. Ehhez semmi más nem kell csak az, hogy őszintén fordulj önmagad felé, és ne félj attól, amit felfedezel. Minden érzésnek, legyen az jó vagy bármennyire rossz, létjogosultsága van. Általuk találod meg azt, aki valójában vagy.

Csodás Karácsonyt kívánok!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x