Isten képeskönyve
Címlap / Ezotéria / Isten képeskönyve

Isten képeskönyve

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. 

 

Rendezvénynaptár
A természet erőinek képi ábrázolása. Beavatás, meditáció, önismeret és a mágia eszköze, sors- és helyzetelemző módszer, fejleszti az intuíciót. Segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, továbbá a kapcsolatok megértésében és rendezésében is utat mutat.

Nagyon régi és nagyon sok bölcsesség van benne elrejtve a világról. A TAROT-ban a jelképek, szimbólumok az emberi lélek mélyéről bukkannak elő. A szimbólumok csodájába beletartozik, hogy aki olvassa, azon a szinten kap üzenetet, amilyen szinten ő maga tart. Fontos, hogy milyen kártyát használsz, ezért engedd, hogy a kártya válasszon ki Téged! A képi olvasásnak hatalmas a jelentősége. „Egy kép többet ér ezer szónál.” / kínai közmondás /

A Tarot kártya 22 Nagy Arkánumból és 56 Kis Arkánumból, összesen 78 lapból áll. Az Arkánum titkot jelent. A 22 Nagy Titok az emberi élet 22 nagy állomása, melyeket különböző sorrendben, de mindenki át- illetve megél. Az 56 Kis Arkánum ezen állomásoknak a fontos részleteit adja meg, nélkülük sivár lenne az értelmezés. Az 56 lap 4 csoportba osztható: tűz, víz, föld és levegő. Analógiát képeznek a több ezer éves ősi elemekkel, mely a megismerésen kívül a gyógyítást is szolgálja.

AMI A FÖLDÖN TÖRTÉNIK, MINDEN A NÉGYES JEGYÉBEN ZAJLIK.
Ha a TAROT-ot kezedbe veszed, terítsd le lelked imaszőnyegét és tudd, hogy a mindenséget tartod a kezedben! Fontos a SZERTARTÁS! Tartsd fehér kendőben elkülönítve a kártyalapokat, kirakás előtt gyújts fehér gyertyát, majd mondj el magadban egy imát!

Az iskola első két évében az elmélet elsajátítása a feladat: Ha csak a lapok ábráit, színeit, formáit veszed szemügyre és engeded, hogy megérintsenek, már elkezdenek beszélni. Mivel minden mindennel összefügg, lehet, hogy a szám számmisztikai összefüggéseit érzed magadénak. Ez a szimbolika lényege! Ha hagyod, meditációs eszközként is belép életedbe, használhatod dimenzió kapuként is. Fejleszti intuíciódat és így képes leszel ismeretlen kártyalapokat is leolvasni.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x