Legyen kiemelt szerepe a hálának az életedben!
hirdetés
Címlap / Hála blog / Legyen kiemelt szerepe a hálának az életedben!

Legyen kiemelt szerepe a hálának az életedben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Mennyi időt töltesz kereséssel? Megéled-e úgy igazán a jelen pillanatait, vagy többet vagy a "jövőben"? Jut-e kiemelt szerepe a hálának?  


Rendezvénynaptár

Gyakran úgy éljük az életünket, hogy keresünk valamit. Keressük a pénzt, a boldogságot, keressük az utunkat. Ez egyfelől rendben is van, viszont emellett sokszor eltörpül a jelen pillanatunk megélése, illetve sosem fogjuk azt, ami épp most van, tökéletesnek érezni. A túlzásba vitt, folytonos keresés, hajtás, egyáltalán nem segíti elő a béke és elfogadás érzéseit, folytonos feszültséget generálnak az emberben, azzal a tudattal, hogy most nincs meg az, ami boldoggá tenne. A keresés folyamata bizonyos mértékig egészséges, segítő, hiszen változásra ösztönöz, de könnyen viszályára fordulhat.

Ebben a folytonos kereső állapotban sokkal nehezebb felidézni a hála érzését, mert figyelmünk arra összpontosul, ami nincs, arra, amit szeretnénk megkapni, elérni MAJD a JÖVŐBEN. Sokszor attól tesszük függővé a hálánkat, hogy ha MAJD MEGKAPUNK valamint, MAJD akkor hálás leszek érte. Sajnos ezzel a mentalitással – többnyire tudtunkon kívül – inkább megnehezítjük a hálával teli pillanatok megélését.


Amikor küzdünk, harcolunk egy célért, akkor erősebb ellenállást fogalmazunk meg, amiben nagyon-nagyon nehéz az őszinte hála érzése.  Olyan ez, mikor ellensodrásban úszunk, ahelyett, hogy ráfeküdnénk a folyó áramlására, élvezve és kihasználva az általa kínált lehetőségeket.
Fel kell hát ismerni, hogy az élet nem egy harc, nem csupa küzdelem a túlélésért, hanem egy olyan lehetőség, mely számtalan értékes pillanatot kínál, hogy megéld önmagad, megéld a jelent teljes, szívből jövő hálával. Ha képes vagy a sodrással megegyező irányba haladni, és meglátni az élet nyújtotta csodás lehetőségeket, akkor az életed kevesebb ellenállással, több lehetőséggel fogod tudni élni. Ebben az állapotban a hála is átértékelődik, nem csupán jövőtől függő állapot, hanem valódi, megélt érzés lesz, mely átjárja az egész lényedet, egész életedet.

Ha képes vagy a folytonos küzdés helyett átélni a hála érzését, akkor megérzed a jelen pillanat által kínált mély lelki békét, nyugalmat és biztonságot. Annak bizonyosságát, hogy a lehető legjobb helyen vagy, képes vagy kiteljesedni és nyitottá válni további örömteli, gyógyító pillanat és lehetőség számára. A hála egy kis varázseszköz a kezedben, melyet bárhol, bármilyen körülmények között használhatsz, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele, vagy sem.

Próbáld meg hát a hála érzését naponta többször behívni az életedbe, hogy napról napra nyitottabbá és olyan emberré válj, aki képes az élet minden pillanatát megélni.

halamisszio
 
 
[ 1635 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x