HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-15
Címlap / Karrier / Fent és lent, jobbra és balra. A kézírásban ezt jelentik az irányok

Fent és lent, jobbra és balra. A kézírásban ezt jelentik az irányok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-15

A grafológiában minden iránynak megvan a maga jelentése. A grafológusok ezeket az irányokat mindenhol használják a személyiség titkainak megfejtésére. Hajtogass össze egy lapot és vizsgáld meg a saját írásodat ezek szerint a szempontok szerint!  

 

Az alábbi térszimbolika ábra Pulver, svájci grafológus nevéhez fűződik az ő ábráját Grünwald német grafológus árnyalta és egészítette ki.

Úgy tudod használni, hogy fogd magad elé a kézírással teleírt oldalt, és egyszerűen hajtogasd négy részre. Ha ez megvan, akkor az egyes területeket jelöld be magadnak.
Nézd meg, mely területeken találsz olyan eltérést a kézírásban, ami szembeötlik. Bármi lehet ez, akár egy nagyobb "üres folt", be nem írt terület, akár egy javítás, vagy éppen egy különleges, a többitől eltérő betű. Nézd meg, hogy mit jelent a lapon belül az adott terület az ábra szerint, és gondolkodj el azon, mi ennek a területnek a mondanivalója a számodra. Ehhez nem kell grafológusnak lenned, elég, ha az önismeret ösvényén járó, tudatos ember vagy. Természetesen megkérdezehetsz egy grafológust is >>>

Az ábra egyébként nem csak a kézírás térformai elemzésére használható, hanem arra is, hogyha egy rajzot, vagy bármilyen alkotást szeretnél analitikus szemmel megvizsgálni. Egy kép, vagy bármely művészeti alkotás éppen úgy elemezhető ezzel a módszerrel, mint a levél, amit lejegyeztél.

A térséma azt a modellt jeleníti meg, amit az emberi agy kivetít, ahogy a világot látjuk, érzékeljük. A séma egyetemes, tehát nem csak a nyugati emberre jellemző világmodell, hanem a keleti emberre épp úgy igaz lehet mint a törzsi kutlúrák lakóira.  Ezért használható szélesebb körben.

 
 
[ 4413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x