Továbbra is keresik az ország legfittebb munkahelyét
Címlap / Karrier / Továbbra is keresik az ország legfittebb munkahelyét

Továbbra is keresik az ország legfittebb munkahelyét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

A 2013. év végén elstartolt Legfittebb Munkahely Felmérés a magyar lakosság munkavállalói rétegének szabadidős-sportolási szokásait, valamint a hazai, munkahelyi egészségmegőrzés és testmozgás támogatási attitűdöt vizsgálja.  

 

A felméréshez 2014. február 14-ig bármely magyarországi székhellyel rendelkező vállalat csatlakozhat, olyan versenytársak mellé, mint a Hewlett-Packard magyarországi leányvállalatai vagy a GE Healthcare Magyarország.

Napjainkra a magyarországi munkáltatók számára is fontossá vált a kérdés, hogy az egészségfejlesztés hogyan befolyásolja a munkahelyi teljesítményt. A felelős vezetők egyöntetűen vallják, hogy a munkavállalók jó egészségi állapota serkentőleg hat a cég gazdasági növekedésre, hiszen egy fitt munkavállaló, kiváló mentális és fizikai állapotának köszönhetően, szellemileg termékenyebb és motiváltabb a munkavégzés során.


A Legfittebb Munkahely Felmérés célja, hogy elismerjék a versenyképességről összetetten és felelősen gondolkodó, a rendszeres sportolást támogató vállalatok és dolgozók teljesítményét. A kutatásban résztvevő vállalatok azon túl, hogy pontos képet kaphatnak munkaszervezetük egészének fittségi állapotáról, megismerhetik jelenlegi helyzetüket és piaci pozíciójukat ezen a területen is..

Az ingyenes programhoz bármely magyarországi székhellyel rendelkező munkahely csatlakozhat, egészen az egy hónappal meghosszabbított, 2014. február 14-i jelentkezési határidőig.
 
 
[ 1706 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x