Így szösztelenítsd a téli, fekete kabátod, ruhád
Címlap / Kint és Bent / Így szösztelenítsd a téli, fekete kabátod, ruhád

Lévai Andrea

Így szösztelenítsd a téli, fekete kabátod, ruhád

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Többet nem kell szégyenkezned az ünnepi pulóvereken vagy épp az elegáns,  fekete szövetkabáton éktelenkedő, elütő színű szöszök miatt. Milyen praktikát használsz szösz ellen? Vesd be ezeket a trükköket! Egy igazi mágikus henger: ismerd meg a harisnyasünt! A következő egyszerű módszer a szöszök ellen is kiváló, de könnyen eltávolíthatod vele az anyagra tapadt hajszálakat, esetleg állati szőröket is. Fogj egy hajkefét (lehet kemény és rugalmas sörtéjű is), majd húzz rá egy régi zoknit, bokafixet vagy harisnyadarabot, a lényeg, hogy műszálas legyen. 

A súrlódás miatt ugyanis az eszköz elektromossággal töltődik fel, és magához vonzza a szálakat és a szöszöket. A legjobb, ha harisnyát használsz, ezt ugyanis feldarabolhatod, így számos alkalommal lehet segítségedre az ügyes kis eszköz.


Megmutatom, hogy szösztelenítheted még sötét, fekete ruháid
Széles ragasztószalagot tapasztasz az anyagra, majd óvatosan, száliránnyal ellentétesen húzod le a ruháról. Másik bevált módszer, ha néhány csepp öblítőt és néhány csepp ecetet keversz el egy tál vízben, majd e keverékkel átitatott ruhakefével tisztítod meg az anyagot. 
 
Szépségápolás néhány egyszerű lépés, hogy szentestére top formába lendülj 

Szempilla
Szép fényesek lesznek a szempillák, ha időnként átsimítod őket ricinusolajba mártott szempillakefével vagy fülpiszkával.  Ezzel a módszerrel a szempillák növekedését is gyorsíthatod.

 
Ajakfény
Ideális ajakrúzs a természetes smink kedvelőinek a sheavaj, kókuszolaj, babasszúvaj. Színt nem ad, viszont gyöngyházszerűen csillog az ajkadon. Ha színt is szeretnél, akkor a kirúzsozott szádra kenj kevés kókuszolajat vagy sheavajat.
 
Ápolt kezek titka
Körömfürdő: az esti filmnézés alatt, áztasd be kezed növényi olaj (olíva, kókusz, mandula) vagy meleg tej és kevés citromlé elegyébe (virágszirmokkal, szárított növényekkel is fokozhatod a hatást). Így megelőzheted a száraz-ráncos bőr kialakulását is.
Naranccsal vagy citrommal is bedörzsölheted a körmöket és a kéz egyéb területeit is! A pektinben gazdag gyümölcshús különösen erős fehérítő, a betöredezett körmöket, pedig hatékonyan erősíti.


Karácsonyi inspirációk


Bátran használj egyszerű csomagolópapírt, egy fényképpel, textilrózsával tedd különlegessé



Készíts saját magad, ajándékkísérő kártyát, csak gombra lesz szükséged, ragasztóra és papírra


Egyszerű zöld szalvétából, ünnepi díszszalvétát hajtogathatsz

Szeretnél valami bájosan egyedi ajándékot?

Ha nincs tehetséged, türelmed, időd, saját készítésű ajándékot készíteni, de mégis valami egyedit szeretnél adni, amit nem látni a nagy multi áruházakban, akkor feltétlenül nézd meg, az Andió kifinomult, bájosan elegáns díszdobozos karácsonyi ajándékcsomagjainkat. Limitált darabszám, kizárólag minőségi natúr kencékkel pakoltuk meg.  Páratlanul jó hatású krémek, utánozhatatlanul bájos díszdobozban.  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x