Mozgástrend Fesztivál és Keljfeljancsi Gyerekfesztivál a...
Címlap / Kultúra / Mozgástrend Fesztivál és Keljfeljancsi Gyerekfesztivál a Millenárison

>

Mozgástrend Fesztivál és Keljfeljancsi Gyerekfesztivál a Millenárison

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

A Mozgástrend Fesztivál a felnőttek számára mutatja be a helyes mozgás különböző formáit, míg ennek gyerekváltozata, a Kelljfeljancsi Gyerekfesztivál, játékos alapozó és fejlesztő mozgásformákkal várja a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat. 


Rendezvénynaptár
Mozogni öröm, a mozgás egészséges, a mozgás maga az élet! Tartsd a tested fiatalon, erősen és szépen, tanuld meg helyesen használni és tanítsd meg erre a gyerekeket is! Ezt mindenki tudja, miért kell mégis ennyit beszélni róla? Mondd, TE mozogsz eleget? Tudod, milyen típusú mozgás gyógyít meg és milyen terheli meg a tested?

A Mozgástrend Fesztivál a felnőttek számára mutatja be a helyes mozgás különböző formáit,  míg ennek gyerekváltozata, a Kelljfeljancsi Gyerekfesztivál, játékos alapozó és fejlesztő mozgásformákkal várja a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat. A legtöbb izgalom idén természetesen a gyerekeket várja a legkisebbektől a serdülőkig, de számos érdekességel készülünk a teljes család és külön a felnőttek számára is.MOZGÁSTREND FESZTIVÁL
Millenáris, május 29. vasárnap


A programok 9.00-kor kezdődnek és egész nap több, mint 30 helyszínen folyamatosan zajlanak.

Az Európai Unió 2008-2013 közötti egészségügyi programjában célul tűzte ki, a megfelelő egészségre nevelést és prevenciót a tagállamokban. Ehhez a programhoz csatlakozva szeretnénk egy szélesebb körnek szóló, ingyenes fesztivált rendezni. Az évenként megrendezésre kerülő rendezvénysorozat társadalmi szerepvállalása a preventív, hosszútávon egészséges mozgásformák bemutatása. Társadalmunk 98%-a szenved gerincbántalmaktól és egyéb civilizációs ártalmaktól, amelyek jelentősen csökkenthetőek lennének, ha a versenysportok mellett a modern mozgástrendek is megfelelő publicitást kapnának.


Keljfeljancsi Gyerekfesztivál

2011 a Gyermekek Éve, ezért idei fesztiválunk fókuszában a gyermekek és családok állnak. A Keljfeljancsi Gyermekfesztivál keretében, amely a Mozgástrend Fesztiválon belül kerül megrendezésre, játékos alapozó és fejlesztő mozgásformákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek, szülők és pedagógusok. Az iskolai testnevelés és a tömegrendezvények sajnos nem töltik be a testkultúra fejlesztésének fontos feladatát, ezért égető szükség van a szemléletmódváltásra mind a nevelők és szülők, mind a társadalmi szereplők esetében.

Program

Reggel 9-től este 8 óráig 20 helyszínen kiváló Gerincjóga, BodyArt és Pilates prezenter tart csoportos foglalkozásokat, előadásokat, játékokat. Az egész napot betöltő programban lesznek közös gyakorlások, előadások, csoportos játékok, valamint vitafórum, masszázssarok, szűrővizsgálat, egészségbazár, gasztrobörze, stb.

Részletes program >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4298 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x