Orgazmushiány - tanuljon meg élvezni!
Címlap / Kütyü és tudomány / Orgazmushiány - tanuljon meg élvezni!

Orgazmushiány - tanuljon meg élvezni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

A női orgazmus igen bonyolult és összetett dolog, de abban egyertértenek a tudósok; tanulható! Az Intimtorna segít a hüvelyi orgazmus tanulásában.  


Rendezvénynaptár

Nőknél az orgazmus sokkal bonyolultabb kérdés, mint a férfiaknál. Az orgazmusnehézség illetve az orgazmus hiánya sokféle okra vezethető vissza. Nőgyógyászati ok viszonylag ritkább, sokkal gyakoribb a pszichés eredet, vagy esetleg a gátizmok gyengeségéből adódó problémák. Az a kérdés, hogy csak partnerrel történő szexuális együttlétkor nem megy az orgazmus, csak hüvelyi úton nem megy, vagy clitoridálisan (csikló ingerlése által) igen, esetleg önkielégítéskor igen, vagy akkor sem.
Ezek mind más-más okokat takarhatnak.

Ha clitoridális úton megy, pl. önkielégítéssel, akkor elképzelhető, hogy az izmok gyengesége miatt nem elég erőteljes az inegerlés behatoláskor. Ha sehogyan sem működik a dolog, valószínűbb a pszichés ok. Ki tud-e kapcsolni teljesen, el tudja-e engedni magát, megfelelő-e a partner, tehát elég ügyes-e, kellő mértékben be tudja-e engedni őt a nő a lelkébe, izgalmas-e a nő számára. Ezeket kell minden nőnek végig gondolni.

Az itnim torna fokozza az orgazmuskészséget, egyrészt mert megerősíti és ügyesíti a hüvelyizmokat, másrészt fokozza az érzékenységét, így könnyebben elérhető lesz az orgazmus. Ha ez a megoldás érdekelné, forduljon vizsgázott trénerhez, tanfolyam keretein belül megtanulhatja a hüvelyi izmok mozgatását.

Ha érintett a kérdésben, és pszichés okokra gyanakszik, szexológust, pszichológust, kineziológust érdemes felkeresni.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 15514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x